- Web sitesi
- www.ytpara.com
Geç gelen cevaplar hep red oluyor bu aralar ama aksi de ihtimal tabi3 gün olacak başvuruya cevap gelmedi panik yapmalı mıyım dostlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geç gelen cevaplar hep red oluyor bu aralar ama aksi de ihtimal tabi3 gün olacak başvuruya cevap gelmedi panik yapmalı mıyım dostlar?
Yüzümün gözükmediği vede sesimin olmadığı oyun videolarında para kazanmayı açtırmam mumkunmudur ? bununlan ilgili olarak net bir kanı mevcutmudur acaba uzun zaman oldu ytye ara vermiştim şimdi tekrardan başlamayı düşünüyorum bilgisi oılan arkadaşlar yardımcı olabilirseler sevinirim.
Yüz olmayıp ses olursa açılabiliyor, ancak sadece oyun görüntüsü açılmayabilir riskli.
Yüzümün gözükmediği vede sesimin olmadığı oyun videolarında para kazanmayı açtırmam mumkunmudur ? bununlan ilgili olarak net bir kanı mevcutmudur acaba uzun zaman oldu ytye ara vermiştim şimdi tekrardan başlamayı düşünüyorum bilgisi oılan arkadaşlar yardımcı olabilirseler sevinirim.
ilk başvurunuzda red sebebi neydi hocam ? 3 günde dönüş yapıldı bana ve tekrarlanan içerik uyarısı vardı. 5 ağustosta tekrar başvurucam.
hocam tekrarlanan içerik olarak red yiyen kanalınız için tekrar başvuru yaptınız mı ? sonuç ne oldu ?
Fatih kanki ben cevap vereyim, öyle red yiyen bir kanalım açıldı geçen günlerde, red yiyen videolarla başvurdum ve bir kaç özgün video attım tekrar
hacı derviş abim teşekkür ederim. 2 tane kanalım temiz ve ses olan videolarla red yedi. 2 ihtarlı ve videolarda ses olmayan kanal onay aldıben bişey anlamadım tek anladığım bişeyler yapıp sonucu beklemek iyi veya kötü :d
Artık incelemeleri botlar yapıyor sanırım insan incelemesini saldılar diye düşünüyorum![]()
Vay be derde bak1000 abone nedir arkadaş![]()
Vay be derde bak![]()
![]()
[MENTION=98360]BUSENUR[/MENTION] konuya baksana, zamanında ne korkmuşuz
LİNK KALDIRILDI kullanarak hızlıca 4k saat ve 1k abone yapabilirsiniz.
LİNK KALDIRILDI'nin hilesini satıyorum kanalımdan bulabilirsiniz: http://youtube.com/c/miracmirza
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.