- Web sitesi
- www.sencene.com
Yer AL
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende site almanı veya toptancılarla anlaşıp sıfırdan yapmanı tavsiye ederim. Siteni kur/kurdur bi kaç bin liraya, kalanını reklam için harca.
altın al sat , kısın al yazın sat , kısın 79 goruor yazın 89 ustnu, her sene %10 15 kar edersın, hıbısey yapamzsan bunu yap
Kendin kurmanı tavsiye ederim,
Bende birgün bir alışveriş sitesi açacağım inşallah.
Önemli olan güzel domain.
Ben bir domain buldum sonu .com fiyatı 10.000 Dollar, bir kelime yanı başında sonunda maxi, 24 yada shop kelimeleri falan yok ve ı ğ ş ü alfabede içermiyor, tam istediğim bir domain isimlerden. Parayı bulursam hemen alacağım.
Rent a car işine gir 10-20bin daha kat üzerine al 2 tane temiz araç günlük 100 liradan ver kiraya haftada 3 kere versen aylik 2 arac 2400 falan yapar 1000lira masraf olsa aylik 1400 kalir ister idare edersin istersen kredi cekip bi arac daha alip filonu büyütürsün. Tabi bu işler okadar kolay değil çevre şart yoksa bulusma![]()
olta balıkçı dükkanı aç abi veya internet üzerinden satış yap bi reklam versen yavaş yavaş otursa paraya para demezsin
@ScReaM Meslek nedir hocam? , ona göre yönlendirelim .Para atılacak bir miktar değil ,yatırımlık bir miktar da değil ,kelepir birşey bulunmadıkça.
Yer AL
Yatırım diyorsun da kısa dönemli mi istiyorsun uzun dönemli mi ? Uzun dönemse arsa işine gir belirli kriterler dahilinde arsa alırsan zarara uğraman çok zor..Üstüne bir de belediyeden veya belediye meclisinden tanıdıkların varsa kesin koştur..
Kısa dönem diyorsan arkadaşın dediği gibi altın vb en uygunu
Hocam reklamlar ve sağlam e-ticaret sitesine 50 bin TL yeter mi?
Hocam bana aylık düzenli gelir sağlayacak bir iş lazım. Altın işi uzun vadeli para yanmasın diye yapıyorum.Sağ olasın.
Umarım açarsınız hocam. Ben de düşünmeye başladım.
Hocam yakın çevremde de araba işi yapmamı önerenler var. Hatta sıfırdan bu işe başlayıp şu anda paraya para demeyen bir örnek de var karşımda.. Listeme aldığım işlerden birisi... Çok teşekkür ederim.
Balıkçı dükkanı? Hiç düşünmemiştim.
Hocam Reklam ve Halkla İlişkiler mezunuyum ama özel bir firmada memur olarak çalışıyorum. Amacım aylık düzenli ek gelir sağlayacak iş.. "PlayStation Kafe" düşünüyordum şimdiye kadar.. Ki hala da aklımda o var. Fakat o işi yaparken başka şeylerle de uğraşmak istiyorum. Bunun için de web sitelerine yatırım daha mantıklı geliyor gibi şu anda..
Domain mi, arsa mı hocam anlamadım.
Hocam uzun dönemli ama aylık düzenli gelir sağlayacak iş...
İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
evet balıkçı dükkanı felan cidden alan çok oluyor balıkçıyım ondan biliyorum1 sahte balık 10 tl yede var 70 tl yede 70 tl den günde 10 tane satsan 700 tl oda tek bi sahte bunun internet siteside var dükkanı ayrı internet sitesi ayrı
birazda ortam birazda forumlarda reklam kolay gelsinhıh böyle birşey yaparsanız ilk müşteriniz olabilirim
![]()
para nereden geldiyse oraya geri yatırım yap![]()
Hocam reklamlar ve sağlam e-ticaret sitesine 50 bin TL yeter mi?
Hocam bana aylık düzenli gelir sağlayacak bir iş lazım. Altın işi uzun vadeli para yanmasın diye yapıyorum.Sağ olasın.
Umarım açarsınız hocam. Ben de düşünmeye başladım.
Hocam yakın çevremde de araba işi yapmamı önerenler var. Hatta sıfırdan bu işe başlayıp şu anda paraya para demeyen bir örnek de var karşımda.. Listeme aldığım işlerden birisi... Çok teşekkür ederim.
Balıkçı dükkanı? Hiç düşünmemiştim.
Hocam Reklam ve Halkla İlişkiler mezunuyum ama özel bir firmada memur olarak çalışıyorum. Amacım aylık düzenli ek gelir sağlayacak iş.. "PlayStation Kafe" düşünüyordum şimdiye kadar.. Ki hala da aklımda o var. Fakat o işi yaparken başka şeylerle de uğraşmak istiyorum. Bunun için de web sitelerine yatırım daha mantıklı geliyor gibi şu anda..
Domain mi, arsa mı hocam anlamadım.
Hocam uzun dönemli ama aylık düzenli gelir sağlayacak iş...
İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
btc türk derim acil para lazım değilse sürekli fiyatları takip et düştüğünde al yükselince sat bu aralar fiyatlar dipte denemek için 5000 tl attım 1 günde 2000 kar yaptırdı
5 bin tl ile 1 gunde nasil 2 bin tl kar elde ediyosunuz hocam pek olasi gelmedi bana.
tabıkı ev,ustunu kredı çek
Arsa yada Tarla, Ama gidip yerleşimin olmadığı dağın başından değil, Şehir ne tarafa doğru büyüyorsa oralardan köylerden yol kenarına yakın yerlerden al 3 5 10 dnüm, 5 sene sonra zenginsin
Rent a Car işi dışarıdan göründüğü gibi kolay bir iş değil ve 50k tl yetersiz bir miktar bence bulaşma o işe
btc türk derim acil para lazım değilse sürekli fiyatları takip et düştüğünde al yükselince sat bu aralar fiyatlar dipte denemek için 5000 tl attım 1 günde 2000 kar yaptırdı
btc gün içinde cok dalgalanıyor x kere al sat yapmıştır gün içinde muhtemeldir o kazanç ama risklidir yatırım degil ticarettir.
Sakarya/karasudan ev almanı öneririm 50 bin civarına evler var
3 5 yıla istanbuldan direk deniz otobüsü vs güzel projeler var cok kıymetlenecegini düşünüyorum bu sebeple ben kayseriden gittim imkanım el verdigince bişeyler almaya calıstım
Koniks.com - Yeni Fikirleri bu forumu kurcalamani tavsiye ederim müthiş iş fikirleri var.
oto yıkama aç çok karlı iyi para bırakıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.