50.000 TL Yatırım Önerisi Olan?

btc gün içinde cok dalgalanıyor x kere al sat yapmıştır gün içinde muhtemeldir o kazanç ama risklidir yatırım degil ticarettir.

Sakarya/karasudan ev almanı öneririm 50 bin civarına evler var
3 5 yıla istanbuldan direk deniz otobüsü vs güzel projeler var cok kıymetlenecegini düşünüyorum bu sebeple ben kayseriden gittim imkanım el verdigince bişeyler almaya calıstım

hocam haber vereydin karsilardim seni orda

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

35 bine evmi var :D tuvalet banyo yoktur tek odamı hocam :)

hocam basliyor o fiyattan 2.el, 1arti1 ler 3arti 1ler tuvalet banyo mutfak, 0 daireler bile 40-50 60 bin den basliyor.istanbula 2 saat liman projesi var rayli hızli tren havaalani deniz otobusü projelri var.

hocam haber vereydin karsilardim seni orda

Üniversitede bi işim vardı onun içinilk defa sakaryaya gittim serdivanda günlük ev kiralayıp kaldım 1 hafta hemen hemen gezebilecegim her yerini gezdim sakaryanın cok hoşuma gitti özellikle cogu kavşakta trafik ışıgı olmayışı falan oturdum saatlerce ışıksız yogun bir kavşagı izledim insanlar birbirlerine cok saygı duyuyordu hayretler içerisinde kaldım.Kayseride adım başı trafik ışıgı var.

Karasunun sahili cok güzel ve cok uzun akdenizde yok öyle bi sahil istanbula o kadar yakın olupta gelişememe nedenini merak ettim ama kısa zamanda cok parlayacagını tahmin ediyorum o nedenle ufak bi ev aldım bu yazı da karasuda gecirmeyi planlıyorum bi aksilik olmaz ise 3 5 saglam video tutturursam ve satabilir isem bi de dükkan kapatırım sahilden sanırım işallah :)

[MENTION=8044]mayk[/MENTION] aynen öyle sakaryada cogu kavsakta ışik yok,cogu insanlar saygılı misafirperdir sakarya güzel yer hocam ,karasu süper hızda gelisiyor, hocam geldiginizde haber verin cok güzel yerlerde var,cay icer sohbet ederiz,yemek ısmarlarım size :) skype [email protected]

e-ticaret sitesi açmayı düşünürsen tedarikçi olarak yardım edebilirim
tekstilciyim.

[MENTION=10117]ScReaM[/MENTION] organik tavuk çiftliği kur
küçük bir arsa al çok uygun fiyata bulabilirsin
6-7 bin arası güzel bir kümes yaptır marangoza çok pazarlık yap bu resimdeki küçük bunun büyüğünü iste
64917856544898107716.jpg

2 bine bu arsanın etrafını çit çektir sal hayvanları doğaya
3-4 bine Plymouth ( Çilli ) Tavuk | Lohman Brown, Lohman Brown Satışı, Tavuk Satışı, Kahverengi Tavuk, Doğal Çiftlik bu cins tavuk al (bak burası önemli)
sonra yumurta tavuğu yemi alacaksın
yumurta_yemi_2.jpg

besle havyanları çok masrafları olmaz günde 200 yumurta gelse diyelim ki gelir. Daha fazla tavuk daha fazla yumurta
200 X 0,75 (bu fiyat organik tavuk yumurtası fiyatıdır)
01WEZONE_SPAN-articleLarge.jpg

tabi bu söylediklerim sistemi oturttuğunda olur ve bunu arttırabilirsin

aslında bunlar hep zahmet tabi sen git paranı bankaya yatır en iyisi aylık faiz kazandırır :D

Son düzenleme:
[MENTION=10117]ScReaM[/MENTION] organik tavuk çiftliği kur
küçük bir arsa al çok uygun fiyata bulabilirsin
6-7 bin arası güzel bir kümes yaptır marangoza çok pazarlık yap bu resimdeki küçük bunun büyüğünü iste
64917856544898107716.jpg

2 bine bu arsanın etrafını çit çektir sal hayvanları doğaya
3-4 bine Plymouth ( Çilli ) Tavuk | Lohman Brown, Lohman Brown Satışı, Tavuk Satışı, Kahverengi Tavuk, Doğal Çiftlik bu cins tavuk al (bak burası önemli)
sonra yumurta tavuğu yemi alacaksın
yumurta_yemi_2.jpg

besle havyanları çok masrafları olmaz günde 200 yumurta gelse diyelim ki gelir. Daha fazla tavuk daha fazla yumurta
200 X 0,75 (bu fiyat organik tavuk yumurtası fiyatıdır)
01WEZONE_SPAN-articleLarge.jpg

tabi bu söylediklerim sistemi oturttuğunda olur ve bunu arttırabilirsin [MENTION=16057]ErayC++[/MENTION]

aslında bunlar hep zahmet tabi sen git paranı bankaya yatır en iyisi aylık faiz kazandırır :D

Bence çok mantıklı, fakat icraat önemli :D bizim mahallede tavukçuluk yapan bir gencin günlük geliri 30 40 belki daha fazla.

Sende kalacak hayırlı olsun şimdiden. Benim işimi de söyle sitede, bir amelelik iş ver sitede de öğrenci çocuğu sevindir :D

2007'de mağazada çalışırken Müdürün bana dediği bi lafla cevap vereyim sana :D

'' Bana kazandırana ben de kazandırırım '' :D

O lafın üstüne işten çıkmıştım :D

Ulan Quiz ulan Quiz , Web_Scripti'nin de sattığı siteye böyle bakmıştım buna da öyle bakıyorum.Hayırlısı olsun çok güzel site.

Ulan Quiz ulan Quiz , Web_Scripti'nin de sattığı siteye böyle bakmıştım buna da öyle bakıyorum.Hayırlısı olsun çok güzel site.

o siteyi adam 25-30'a mı ne sattı. satın alan adam sa sanırsam 3 ay sonra 105 bine sattı. Yanlış hatırlamıyosam tabi :D

o siteyi adam 25-30'a mı ne sattı. satın alan adam sa sanırsam 3 ay sonra 105 bine sattı. Yanlış hatırlamıyosam tabi :D

Kenarda param olsaydı 1 dakika düşünmeden alacağım bir siteydi.
Çok güzel kar etmiş 105 bin ile daha iyisini yapar artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri