50-80$ Arası Kazançlı Quiz Kanal

Y
  • Kullanıcı yasar8787
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] abi senin gibi bi ustanın kanal alması '' dizi,film,çizgi'' adına diyorum yanlış olmuş :( eminim şuana kadar elinden bu alanda geçirmediğin içerik çok azdır.

arkadaşlar bu işe yeni başlamadıysanız özgün proje ve ya özgüne yakın bi kanal olmadıkca şu zamanda kanal almak uçurumdur.

2 kanalda aynı kişiden alınıp 2 kanalda aynı anda kapanıyosa o işte bi bit yeniği vardır 7 milyar para sonuçta yazık günah ya

2 kelimede senden duyalım ? [MENTION=19125]yasar8787[/MENTION]

hocam öncelikle geçmiş olsun 7 bin sana göre az bir para olsa da bazı insanlara göre ciddi anlamda büyük miktar bana göre de şahsen çok kötü bi durum olmuş :/ inşAllah arkadaş yapmamıştır

Kimseyi suçlamıyorum ama gerçekten çok şüpheli bir durum bana göre neyse olan oldu suç bende zaten.

2 günde kapanmış kanal ben olsam parayı iade ederdim . ama satıcıdan bunu beklemekte doğru olmaz sanuçta garanti verilmemiş. en azından satıcı ve alıcı uzlaşıp zararı beraber çekmeli. yani telafi için bir miktar iade yaparsa ticaret ahlakı gereği iyi olur ayrıca kendini aklar.

Son düzenleme:
Üzücü bir durum.Geçmiş olsun.Satıcı arkadaş bir kaç kelam etmeli.

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] üstad duruma üzüldüm, kanal çok yeni, sizin bu tarz bir adım atmanız kötü olmuş ancak ortada ki miktar ne olursa olsun peşinden gidin araştırabildiğiniz bütün ayrıntıları araştırın.
Tekrar geçmiş olsun

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] o kadar para verip kanal alıyorsun ve 2 gün sonra flagtan kapanıyor paranızı talep edin aksi halde satıcı banlansın böyle işmi olur yazık günah belirli bir standardı olsun kanal satısının.

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] o kadar para verip kanal alıyorsun ve 2 gün sonra flagtan kapanıyor paranızı talep edin aksi halde satıcı banlansın böyle işmi olur yazık günah belirli bir standardı olsun kanal satısının.

yapan satıcımı bilmiyorumda. 7000/150=46 tane üyelik eder o paraya. banlansa ne :s [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] hocam sen kanalı alırken şu kadar gün için şu kadar garanti vs konuşmadın mı hiç

Kanal o kadar zaman kapanmayıp satıldıktan 2 gün sonra aynı kişiden 2 tane alınan kanal kapanıyorsa cidden şüpheli durum [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] dediği gibi kategoride sadece onun kanallar gitmiş bu da çok ilginç.
[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] kanalın durumunu buraya yazdığına göre satıcıyıda bu konuda cevap hakkı düşer ve satıcı kanal kapandıktan sonra konuyu bu kadar yazıdan sonra cevap vermeyip şuanda çevrimdışı ise olay daha ilginç bir durum oluyor.
Kimseyi zan altına bırakmak istemeyiz ama bir üye olarak yazmak istiyorum.

bu zamanda bu fiyata kanal almak kumar olmuş,iş yapacak içerikse faydası olur ama 7k da fazla olmuş gibi sadece içeriğe.Geçmiş olsun

geçmiş olsun,paranın geri ödenmesi lazım tabi harcanmadıysa :S

biz boşuna sattığımız kanallara garanti vermiyoruz, alanda para verip alıyor kardeşim onada günah, ucuz etin yahnisi misali her kanal satısımda ceyo gelip yarısını veriyor diğer çok bilmişler pahalı vs diye konuşuyor ama biz kimseyi mağdur etmeden satmak adına bunu yapıyoruz. alan arkadaşa bir şey diyemiycem bir kere almış ama satan kişinin yerine kendimi koyarsam paranın 4/3ünü iade ederdim şahsi görüşüm.

adam gibi konusun birazcık haysiyet varsa verir paranı geri ben sinirlendim resmen .

Arkadaş gökhan dumandır kendi kabul etti skaypede.. iade yapam 200tl var diyor kanalların aynılarını yapıp tesliim ediceem vs ben inanmıyorum şahsen çok vakası var çünkü.
o yüzden başkalarının da başını yakmasın diye forumdan banlanmasını talep ediyorum ,zaten sınırsız banlıdır gerçek niciyle. [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]@

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri