500 Internal Server Error !!

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Tam acil video basıcam youtube yine teklemeye başladı hepte yetişmesi gereken videolarda oluyor böyle :D

tam konu açacaktım ki ... ama benimki farklı olabilir parta kaznamalar gitti ama ne bir mail var nede yeşil ışıklar söndü para kazanma ayarlarına gireyim dedim 500 Internal Server Error !!

tam konu açacaktım ki ... ama benimki farklı olabilir parta kaznamalar gitti ama ne bir mail var nede yeşil ışıklar söndü para kazanma ayarlarına gireyim dedim 500 Internal Server Error !!

Meraklanma hocam aynısı bende de var. Genel sorun yani :rolleyes:

aynı sorun bende de var . tam acil bir video atmam gerekirken gitti. düzelir inşallaah. biran önce...

benimki düzeldi forma yazı yazınca hemen düzeldi var bu forumda bir keramet :)

düzeldi gibi. hepimizde de acil videolarda yakalamış hayin error.

ah be tam video yüklerken dünya engeli yedik.silemeden 500 e düştük.kanal kırmızıyı yedi ...

bu olayi bugün bende yasadim,videolarin birinde eslesen müzik gelmis,onu kaldirirken yapti.sonrasinda ek özellikler devre disi kaldi.bunun belli bir sebebi ve de belli bir cözümü varsa.bunu bilen arkadaslar burdan paylassin bir zahmet.konunun ilk sayfasindaki eski mesajlarda bir kac arkadas sorunu cözmek icin pm atin diye yazmista.Not:kanal partner

Düzenleme işlemi devame diyorda kaldı $ yakalamadım.
3 kez 500 error verdi.
4. de dondu.
:D

Az önce bendede oldu toplu manuel yükleme yapyordum ama sonrasında düzeldi herhangi bir kısıtlama falanda gelmedi

evet beyler şuanda bu hatayı alan varmı
bikaç video eşleşen verdi, eşleşen veren kısmı öğrenip ona göre render yapıcam
bu hatayı alıyorum

ses eşleşeni verdi. silemiyorum bir türlü sürekli 500 Internal Server Error hatası veriyor

aynı hata var bendede yokmu bir çözümü müzikleri kaldıramıyorum

Ses eşleşeni alanlar düzenle kısmından ses kısmına gelip silsinler eşleşene tıklamadan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri