Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaslar bu kadar aldatilmaya merakli olmayin, ilk olarak herkes biliyor ki goruntu dogru olsa bu kazanc 6 gunluk degil 1-2 gunluk olmali cunku analytics geriden geliyor ki tarihe bakin, ikincisi resmin fotosop oldugu bariz ortada ama kafada yuksek para olunca goz gormuyor sanirim, 17.2XXX.XXX deki 2ye bakin fotosop hatasi ortada, gelelim en can alici hataya, kusurat icin virgul dogrudur, her 3 basamak icin de nokta, yani kazanc 8,665,18 degil 8.665,18 olacak yani ilkini vitgul yapmis yanlislikla nokta olarak duzeltip, 2 ye de nizam verilirse konu tekrar acilip tekrar heyecan yaratabilir![]()
Insanlari aldatanlari insanlar bastaci ederken, yol gosterini taslarlar, goz gormek istedigin gibi gorur, siz gormek istediniz arkadas gosterdi size. Uyanikken ruya gostertmeyin kendinize, iyi geceler![]()
forumda bu sayfanin goruntulenmesi birkac gune 8 milyonu gececek gibi duruyor yalniz
butun forum burada bulusmus, arkadasin kanali petrol boru hatti gibi aktikca akmis
Baku yonetimi yakinda teklif verir youtube kanalina petrol kanali
![]()
inaninki her kesin bu konuya girmesi icin acmadim bu konuyu sadece her kesin kazanmasini istiyorum tabii bende ilk gorsem bu kadar parayi falan inanmam bir tarafda haklisiniz![]()
Simdi telden girdigim icin hesaplarimi kontrol edemeyecegim nokta virgul konusunda haklimisiniz degilmisiniz bilemiyorum ama hakli oldugunuz kesin olan bir konu var ki oda youtube analytics tarihleri konusunda bugum ayin 30 u youtube en fazla 28in kazancini gosterir yani siz 26-31 olarak ayarlasanizda o en fazla 3 gunun kazancini gosterir siz 3 gunde 15bin tl para kazaniyorsunuz ama bu durumun farkinda olmamaniz bana garip geldi acikcasi , yarin sabah hesaplarimi kontrol edip virgul konusunuda incelerim iyi geceler
fotodaki gibi bir yer gormussunuz umarim....vergul veya nokta yerine geldikde ise ben azerbaycanda yasiyorum cok sahiti oldum turk arkadaslarimin kanalinda dolar rakamlari tamamen baska gozukuyo ister virgulle ayrim sekli ister hesablamasi olsun..bende adsensedede rakamlar hep bu sekilde bolundu
fotodaki gibi bir yer gormussunuz umarim....vergul veya nokta yerine geldikde ise ben azerbaycanda yasiyorum cok sahiti oldum turk arkadaslarimin kanalinda dolar rakamlari tamamen baska gozukuyo ister virgulle ayrim sekli ister hesablamasi olsun..bende adsensedede rakamlar hep bu sekilde bolundu
fark orada iste hocamben cok gordugum icin nokta virgul farki bile hemen ilgimi cekiyor, dilerim ruyan gercek olur, hersey hayal etmekle baslar zaten
ama cok ta uykusuz kalma derim, burada sabah oldu ama siz de daha gece, sabahin ilk isiklarini kacirma
![]()
yine soyluyorum fotosopu cok iyi bilmem ama inan fotosopla yapsam gerceginden hic bir fark bulamassin
Yok kardesım 1 ekran görüntüsü daha ekle son halini ilk resimde cansu haklı 2 sanki kesip yapıstırmısın gibi duruyo kardesöle yaptın demıyorum ama görüntü öyle kendinde bakabilirisn
tmm usta cansu hakli....ben kimese neyise isbat etmek zorunda degilim sizlerde inanmak zorunda diyilsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.