#6 Sarılma Etkinliği

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
ya hayır alakası yok aslında.. Tutanakta türkçeye de çeviriyorlar ee burada ne var suç işleyecek. YASSAAĞHHH GARDEŞİM GİT İTİRAZ ET diyor adam bize..

baktığı yer çok çok farklı ..

senin oldugun yerin 400 mt aşşagısında yapıkredi bankası önünde kürtler her gece sazlı sözlü kürtçe şarkılar sölüyor hemde 15 /20 kişilik gurupla onlara neden kesilmez bu ceza , yada adam obua çalıyor 3mt uzunlugunda 100 kişi topluyor , yada saz , keman , darbuka , yada dilenene neden kesilmiyor buda bir muammadır.

Gercetek cok begendim hocam videonu. Cok iyi gidiyorsun masallah nazar degmesin. Biran benimde millete sarilasim geldi :) basarilarinin devamini dilerim

Kızlar sarılınca kolay kolay bırakmak istemiyorsun tekrar sarılıyorsun, kız olduklarını kokusundan mı anlıyorsun ? :D

Bu arada polis kabahatlar kanunundan nasıl ceza kesebiliyor, izinsiz gösterimi, satışamı giriyor, pankart koydun diye? çok saçma..

Video harika olmuş kardeşim diğerleri gibi. Gülmedik belki ama süperdi. Çok anlamlıydı. Sonu hakikaten bir rezillik ama..

ulan buna da mı para cezası polise 0 Sana 10

yok yok unutmayız hele bi sıyrılalım da =)..

Ya şimdi bizi almaya gelen polisleri başkomiserleri yollamış.. bizi aldılar arabaya.. millet toplandı ne oluyor falan diye bırakacağız dediler.. iyi tamam dedi millet bindirdiler arabaya ve şubeye götürdüler.. götürürken dedik abi hayrola ne oluyor , suçumuz ne bırakmıyor musuz falan .. dedikleri şey amirimiz ceza kesiceksiniz dedi ee suçumuz ne diyoruz öyle önüne gelen pankart açamaz herkes pankart açsa yürünemez falan saçmaladı işte. Başkomiserinin zihniyeti farklılığından ceza yedik ve başkomiserlerle görüştüğümüzde işine bak kardeşim gider itiraz edersin ödemezsin dedi.. olaya bak bir de videoda ben varım kollarını açan ama adamdaki zihniyetten dolayı Eren'e de ceza kestiler . 2 tane 91 er TL yedik yani. diyorum e tamam ben yedim diğerimiz neden yiyoruz ? itiraz et kardeşim diyor karşımızda göbeğini kaşıyarak. go promuz olmadığına lanet ettik o an işte ..

ulen demedin mi ytpara var arkamda diye....akıllı olun Beyto33 var arkamda dicektin :) sonra seni tanımazdım zaten :D

Kardeşim çok ilginç bazı insanlar mevcut ama bu işleri asla bırakma ve yeni videolarla yoluna devam et....inşAllah hedeflerine ulaşırsın

En Azından Sonuna Kadar İzleyerek Destek Olabildim. :)

tebrikler emre gene döktürmüşsün keşke su videon bi tv de gözükse .. işte ozaman köşesin :)

eline,kollarına sağlık...
bu nasıl bir zihniyettir...
hangi mantıkla düşünüyorlarda böyle bir karar verebiliyorlar...
insanlık olarak değerlendiremiyorlar mı?
tam bu günlerde ne güzel bir etkinlik derken ekranın ssonu şok etti resmen...

bu uygulamaya şaşırdım mı,şaşırmadım...
ceza kesmek yerine bir polisin gelip sarıldığını görsem o zaman şaşırırdım.

Polis'e de sarılaydın bomba olcaktı :)

Taksimde bu cezanın kesilmiş olmasına şaşırdım

İnsanlık adına müthiş anlamlar içeren birleştirici harika bir atılım tebrikler.

Harikulade..

Fakat bence sondaki hadiseyi her dilde çevirmelisin ki, bu ayıbı her dilde her tende insan görsün.. ;)

Son düzenleme:
Çok iyi iş çıkarmışsın dostum duygulandım nedense :) son tatsız olaylar da olmasaymış iyiymiş. Umarım çok tutar kanalın

çoooook başarılı aynı zamanda da cesaret isteyen bir iş bu tebrikler dostum alkışlıyorum seni :D:D:D 91 TL'de ceza kesmişler adama ya neymiş çevreye rahatsızlık veriyormuş yuh arkadaş ya..

Dipnot: Türkiye'de Yayalara Saygı Şakası videosunun sonundaki arabayla beraber yürüme bölümü öldürdü beni hala gülüyorum :D :D :D

Son düzenleme:
Emre yediğin ceza seni daha çok tanınır kılacak gibi haberin olsun sanki bu cezayı yemende bir hayır var gibi geliyor çünkü izleyen herkes cezadan sonra daha fazla destek olacak sana ve videoyu paylaşıcaklar.

Emre yediğin ceza seni daha çok tanınır kılacak gibi haberin olsun sanki bu cezayı yemende bir hayır var gibi geliyor çünkü izleyen herkes cezadan sonra daha fazla destek olacak sana ve videoyu paylaşıcaklar.

şuan iyi paylaşım alıyor .. tabii ki youtube de değil ama merak edenler youtube a da geliyorlar az da olsa.. abonede falan ufak da olsa artış mevcut. Bakalım bu akşam daha büyük sayfalardan paylaşım bekliyoruz =) ..

Çevreye rahatsızlık vermek mi?
:D

İşte bizde sanata ve sanatçıya saygı.
:D

Sınıfdaki cocuklara izlettim hepsi begendi. Tebrik ederim

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri