E
erkannn
Guest
asgariye çalışsak daha iyi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
anlamamak için özel çaba mı sarfediyorsunuz yoksa korkudan okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz? toplam gelirin yüzde%50si+ kdv%18.
asgariye çalışsak daha iyi
hayır toplam kazancın %50si.
Hayır benim anlamadığım asılsız bir bilgiyi ortaya atıp multi hesabıyla destekleyerek neyi amaçladı. Vergi verecekse devlete verecek millet. Devlet düşmanlığı yaratmak mıydı acaba amaç?
1795490' Alıntı:Arkadaşı onaylı yapsak da detaylı ve hızlı cevap verebilse
Bir kerede beni yanıltsın şu onaysız kullanıcılar.
%95'i Trol.
Kendi multisiyle birlikte sonsuza dek banlanmış forumdan.
Benım de anlamadıgım [MENTION=9224]mNote[/MENTION] bunları nasıl kekliyor
Bu adamlar hiç mi kanal açmadı , hiç mi video atmadı , hiç mi çerez temizleyip , portable kullanıp , mac değiştirip , ip değişrimedi de böyle balık gibi aynı yerden girip Avlanıyorlar![]()
bak ben demiştim adam kekliyor bizi diye, sırf gariban stres yapsın diye. Ben üç kuruş için ne takla atanlar gördüm şu forumda, bu saatten sonra 500 yorum altı kimseye inanmayın..
Benım de anlamadıgım [MENTION=9224]mNote[/MENTION] bunları nasıl kekliyor
Bu adamlar hiç mi kanal açmadı , hiç mi video atmadı , hiç mi çerez temizleyip , portable kullanıp , mac değiştirip , ip değişrimedi de böyle balık gibi aynı yerden girip Avlanıyorlar![]()
bu yazından sonra artık avlanmazlar kral
---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:31 ----------
o nasıl garibanlık hocam gariban vergi mi veriyor![]()
İyide sen tüm Troll'lere yol göstermişsin.
![]()
bak ben demiştim adam kekliyor bizi diye, sırf gariban stres yapsın diye. Ben üç kuruş için ne takla atanlar gördüm şu forumda, bu saatten sonra 500 yorum altı kimseye inanmayın..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.