şuan alt kanala düşürdüm şimdi bekleyecekmiyim para kazanması açılmasını.kesip tekrar bağlayacaksı kardeşim.kanalı alt kanala düşüreceksin kısaca.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şuan alt kanala düşürdüm şimdi bekleyecekmiyim para kazanması açılmasını.kesip tekrar bağlayacaksı kardeşim.kanalı alt kanala düşüreceksin kısaca.
şuan alt kanala düşürdüm şimdi bekleyecekmiyim para kazanması açılmasını.
hocam alt kanala nasıl düşürdün ben bir türlü düşüremiyorum
Resimdekilerin aynısıı yapıyorum ama alt kanala düşmüyor.
resimdeki gibi yaptım olmadı, birdaha kestim bağladım ikinci seçenekteki (her iki adı da korumak istiyorumu) seçtim oldu.hocam alt kanala nasıl düşürdün ben bir türlü düşüremiyorum
Resimdekilerin aynısıı yapıyorum ama alt kanala düşmüyor.
resimdeki gibi yaptım olmadı, birdaha kestim bağladım ikinci seçenekteki (her iki adı da korumak istiyorumu) seçtim oldu.
daha açılmadı para kazanmalar ama![]()
şuan açıldıtamam hocam olursa bi alıntı yapta bende başlayayım yapmaya eger para kazanma acılmayacaksa hiç ugrasmak istemiyorum
edit gecenlerde bi kanalıma rast gele yapmıstım para kazanmalar 6 saat sonra acılmıstı ama ertesi gün yine gitmiş![]()
şuan açıldı![]()
6 saat sürdü.toplam kaç saat sürdü hocam
6 saat sürdü.
Ben 12 saat bekledim olmadı. Kestim yine bağladim bekliyorum.
kanal alt kanala düştümü?yoksa olmuyor.Ben 12 saat bekledim olmadı. Kestim yine bağladim bekliyorum.
hocam alt kanalı nasıl silip baglıyoruz?
Hocam alt kanal olup olmadığını nasıl anlayacağız? . Ben 4 kanalımda uyguladım bu işlemi fakat bir kanalımda mail adresi değişti sadece
bende hiçbirinde değişmedi değişmesi mi gerekiyor?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.