geçmiş olsun berkan abi , ALLAH senin için en hayırlısını versin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ooo sen daha bunu eklemeden ben kinayi yaktim berkan rahat ol.Beter olun insallah.![]()
Özgün olarak ne yapıyordunuz?
вєякαη;740624' Alıntı:Senin durumunu hiç iyi görmüyorum, senin için düşüncemi yorup yorum yazmaya bile değmez aslında . Allah sana akıl fikir hidayet versin
Ozgun spam yapiyordu arkadas.Birde utanmadan ozgun calisiyordum diye yalan soyluyor.
isabet olmuş youtube bizim gibi illegal işler yapmayanlara bir şey yapmıyor sanırımumarım siz de doğru yolu bulursunuz geçmiş olsun
Bu forumda banlanmamak icin Ücretli üyelik sahibi olmak gerekiyorbastan beri 2 tane normal üyelik banlandı ama is platin vb olunca kimsenin sesi cıkmıyor
![]()
Ozgun spam yapiyordu arkadas.Birde utanmadan ozgun calisiyordum diye yalan soyluyor.
Bazen bilmedigin seyler icin yorum yazmayacaksin arkadasim.Sadece oturup izleyeceksin.Mevzu burda parali uye olup olmamasi degil.Anlayan anliyor zaten.
osman hocam kınarsa bende kınarım seniO yalan söylüyor diye sen de adamı rencide etme
yemiş gibi davran
kınıyorum seni
Bu forumda banlanmamak icin Ücretli üyelik sahibi olmak gerekiyorbastan beri 2 tane normal üyelik banlandı ama is platin vb olunca kimsenin sesi cıkmıyor
![]()
anlamayan geçmişte neler yapıldıgını neler yaşandığını bilmeyen burda bıdı bıdı ötüyor ya arkadaş çıldırmamak elde değil
Her genc kizin basina gelir uzulme.
Sebebinde cok komik.Son aldigin 2 adsenseden dolayi kapatilmismis. :d Yolun acik olsun senin birakman iyi oldu yutubu. :d
Hayir Berkan biliyordu ondan banlanmiyordu hic.Dedigi gibi son aldigi 2 adsenseden dolayi banlanmis.Nede olsa yillarin tecrubesi var adamda.![]()
Ooo sen daha bunu eklemeden ben kinayi yaktim berkan rahat ol.Beter olun insallah.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.