9 Yıllık AdSense Yandı Bitti Küloldu !

geçmiş olsun hocam.
ama daha henüz doğru düzgün kazanç elde edememiş bu arkadaşından tavsiye..

pes etme, hatta şimdi daha da sıkı sarıl..
biraz dinlendir kendini ama arayı fazla soğutma ...

Bu forumda banlanmamak icin Ücretli üyelik sahibi olmak gerekiyor :) bastan beri 2 tane normal üyelik banlandı ama is platin vb olunca kimsenin sesi cıkmıyor :)

isabet olmuş youtube bizim gibi illegal işler yapmayanlara bir şey yapmıyor sanırım :) umarım siz de doğru yolu bulursunuz geçmiş olsun

emin ol öyledir 10 yıllık hesabı rakip site sahte tık yaptı diye kapattı sürekli takip edip bildirecekmişim nereden anlayacaksam hangisi sahte diye adsense mı ? aman uzak dursun özgündeki projemi de partnere bağlayacağım adsense ile muhatap olacağıma paramdan komisyon veririm daha iyi

Bu forumda banlanmamak icin Ücretli üyelik sahibi olmak gerekiyor :) bastan beri 2 tane normal üyelik banlandı ama is platin vb olunca kimsenin sesi cıkmıyor :)

Bazen bilmedigin seyler icin yorum yazmayacaksin arkadasim.Sadece oturup izleyeceksin.Mevzu burda parali uye olup olmamasi degil.Anlayan anliyor zaten.

Çok geçmiş olsun abi, gerçekten çok üzüldüm. Valla ne yalan söyleyeyim bana kanal almak için geldiğinde gösterdiğin o yöntemi 3-4 aydır deniyorum. O süre zarfında benimde kanallarım kapandı. Ama yılmadım tekrar tekrar yaptım. Kaybettiklerini geri kazanmak senin için zor değil aslında ama 2-3 ay sabır gerektiğine inanıyorum tekrar aynı seviyeye gelebilmen için. Dediğin gibi bu çok büyük bir nimet bence pes etmen bana göre yanlış olur. Bana balık tutmayı öğrettin, direk balığı vermediğin için çok teşekkür ediyorum. Bu konuda sana ne kadar teşekkür etsem az. Senin sayende borçlarımı kapadım diyebilirim. Allah razı olsun.

Bazen bilmedigin seyler icin yorum yazmayacaksin arkadasim.Sadece oturup izleyeceksin.Mevzu burda parali uye olup olmamasi degil.Anlayan anliyor zaten.

anlamayan geçmişte neler yapıldıgını neler yaşandığını bilmeyen burda bıdı bıdı ötüyor ya arkadaş çıldırmamak elde değil

anlamayan geçmişte neler yapıldıgını neler yaşandığını bilmeyen burda bıdı bıdı ötüyor ya arkadaş çıldırmamak elde değil

qubiii boşkoy kardeş :D

yanlış birşeyler yapıyormuş ki adsense sahibleri hesabı devre dışı bırakmış

milletin mutsuzluğuyla mutlu olmayın arkadaş. geçmişte tartışmış olabilirsiniz ama adam ekmeğinden olmuş sevinmeyin, laf vurmayın. düşenin elinden tutmaktan güzel hayır, sevap varmı acaba ?

Kendini yazdığı mesajlarda övmesi tecrübelerinden bahsetmesi bu kadar yüklenmenize neden olmamalı.

Her genc kizin basina gelir uzulme.
Sebebinde cok komik.Son aldigin 2 adsenseden dolayi kapatilmismis. :d Yolun acik olsun senin birakman iyi oldu yutubu. :d

Hayir Berkan biliyordu ondan banlanmiyordu hic.Dedigi gibi son aldigi 2 adsenseden dolayi banlanmis.Nede olsa yillarin tecrubesi var adamda. :D:D:D:D

Ooo sen daha bunu eklemeden ben kinayi yaktim berkan rahat ol.Beter olun insallah. :D:D:D

Sen nasıl bi insansın :) Yazık yazık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri