950 TL - TR iPhone 6S / 6S Plus | iPhone Zinciri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mehmetaliertunc.com
Selamlar arkadaşlar,

Forum üzerinde onlarca arkadaşa iPhone sattık ve satmaya devam ediyoruz.
Bomba bir kampanya ile geliyorum.

Not : Saadet zinciri, dolandırıcılık gibi yorum yapacak olanlar şimdiden konudan çıksın veya yönetime şikayet etsin eğer konuda bir dolandırıcılık varsa.

s-e4af1e3927753abee5b011d34174aa79d3dafd1d.jpg

Kampanyamız şu şekilde ;

Örneğin Mehmet Ali bir iPhone 6S almak istiyor;
  • Bize geliyor ve 1250 TL ödeyerek herhangi bir iPhone modelini seçiyor. Daha sonra iPhone'u teslim alabilmesi için 3 adet müşteri getirmesi gerekiyor ve bu kişilerde 1250 TL ödüyor.
  • Mehmet Ali 3 müşteri bulduğu için iPhone 6S ve +300 TL parasını alarak 950TL'ye Türkiye Apple Store alınma iPhone'u alıp gidiyor.
  • Diğer 3 kişi ise iPhone alabilmek için yine 3 müşteri getirmesi gerekiyor. Yani böylece çevreniz geniş ise 950 TL ödeyerek iPhone sahibi olabiliyorsunuz.

Yani burada herhangi bir ( daha önce saadet zinciri ile yaşanan dolandırıcılık ) dolandırıcılık vs.. bulunmuyor. 3 adet müşteri ile gelin 950 TL'ye iPhone alın gidin.

İstediğiniz modeli kargo ile göndeririz.

Detaylı bilgi için Skype : mehmetaliertunc

S.S.S​

• 1250 TL yatırdım ancak 3 adet müşteri bulamadım ne olacak ?
  • Eğer 3 adet müşteri bulamazsanız paranızı 6 ay sonra iade alırsınız.
  • 3 müşteriyi buldum şimdi ne olacak ?
  • Bize istediğiniz modeli söyleyeceksiniz size kargolayacağız ve hesap numaranızı 350 TL iade edeceğiz.
  • Size nasıl güveneceğim ?
  • İsteyen müşteriler ile anlaşma imzalıyoruz.

İlginç bir kampanya ancak ister istemez soruyor insan yurt dışında bile bu fiyata bulunamazken siz nasıl satıyorsunuz bu fiyata?

hayırlısı diyelim 6s almasaydım bir düşünürdüm

Ticaretin dibine vurmuşsun Mehmet Ali :)
Hayırlı işler

Yakında seni Apple işe alacak satış politikalarını okuyup. :D Saadet zinciriyle tek fark onlar parayı yokluğa veriyorlar, senden alanların iPhone'u olmuş olacak. Bence mantıklı.

Selamlar arkadaşlar,

Forum üzerinde onlarca arkadaşa iPhone sattık ve satmaya devam ediyoruz.
Bomba bir kampanya ile geliyorum.

Not : Saadet zinciri, dolandırıcılık gibi yorum yapacak olanlar şimdiden konudan çıksın veya yönetime şikayet etsin eğer konuda bir dolandırıcılık varsa.

s-e4af1e3927753abee5b011d34174aa79d3dafd1d.jpg

Kampanyamız şu şekilde ;

Örneğin Mehmet Ali bir iPhone 6S almak istiyor;
  • Bize geliyor ve 1250 TL ödeyerek herhangi bir iPhone modelini seçiyor. Daha sonra iPhone'u teslim alabilmesi için 3 adet müşteri getirmesi gerekiyor ve bu kişilerde 1250 TL ödüyor.
  • Mehmet Ali 3 müşteri bulduğu için iPhone 6S ve +300 TL parasını alarak 950TL'ye Türkiye Apple Store alınma iPhone'u alıp gidiyor.
  • Diğer 3 kişi ise iPhone alabilmek için yine 3 müşteri getirmesi gerekiyor. Yani böylece çevreniz geniş ise 950 TL ödeyerek iPhone sahibi olabiliyorsunuz.

Yani burada herhangi bir ( daha önce saadet zinciri ile yaşanan dolandırıcılık ) dolandırıcılık vs.. bulunmuyor. 3 adet müşteri ile gelin 950 TL'ye iPhone alın gidin.

İstediğiniz modeli kargo ile göndeririz.

Detaylı bilgi için Skype : mehmetaliertunc

S.S.S​

• 1250 TL yatırdım ancak 3 adet müşteri bulamadım ne olacak ?
  • Eğer 3 adet müşteri bulamazsanız paranızı 6 ay sonra iade alırsınız.
  • 3 müşteriyi buldum şimdi ne olacak ?
  • Bize istediğiniz modeli söyleyeceksiniz size kargolayacağız ve hesap numaranızı 350 TL iade edeceğiz.
  • Size nasıl güveneceğim ?
  • İsteyen müşteriler ile anlaşma imzalıyoruz.

Arkadaş iddialı bendende o zaman bir tavsiye ; bunu yapacagınıza 1 tane ıphone 6s sıfır alıp sahibindene 2.500 tl ye koyun hıc musterı bulmaya calısmadan 1.250 tl kazanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri