Acil durum dolar yeşil olmuyor

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Millet de bıktı kardeş.Beklemekten başka çare yok.Bir kaç bir şey denedim tutmadı
Bu dolar işaretinin yanmaması çok önemli bir konu ama kimse pek sallamıyor gibi, dolar yanmazsa nasıl para kazanacağız bu işten? Bence bu sorunu youtube'a falan mail atıp bir şekilde sormamız gerekiyor, eskiden ne güzel şıp diye yanıyordu.

Sorun düzelmeye başladı sanırım aman dikkat dolar yeşil olduktan sonra etiket isim yada kategori değiştirmeyin para kazanmayıda güncellemeyin yine incelemeye alıyor.

Para kazanmayı aktif edebilen varmı dün geceden bu yana

denemedigim kalmadı istersen kendi fotonu koy yanmıyor arkadaş,dün geceden sonra youtube ışıkları kapattı,yakmıyor.

ne sınır bozucu birşey yenı attıgım yaklasık 150 vıdeo hala pasif ve izlenımler geliyor ve suanda eski videolarımdan kazanıyorum onlarında tbm dusuk yenı kanallar daki yenı vıdeolardaki bi turlu acılmıyor . arkadaslar bı youtubeye mail atalim bişey yapalm tbm de yarı yarıya dusmus bu sabah ne yapmaya calısıyorlar koca youtubede duzeltemıyorsa yandık artık 1 haftadır olan bişeydı ama gecıyordu sımdı ne yapdıysam olmadı . :(

bende oluyor 1 günde reklam çıkıyor sonraki gün reklam felan çıkmıyor .
Bende böyle saçma bir sorun yaşıyorum .

Suan aktif edebiliyomusun hocam

daha önce aktif olan tüm videoları güncelliyim dedim hepsi gitti 5 6 günde tekrar düzeldi yaklaşık 150 video hiç bir işlem yapmayın düzeliyor arkadaşlar.

---------- Mesaj saat 14:43:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:53 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Daha önce aktif olup sonradan beyaz dolar işareti giden arkadaşlar hiçbir işlem yapmayın düzeliyor geçte olsa düzeliyor.

daha önce aktif olan tüm videoları güncelliyim dedim hepsi gitti 5 6 günde tekrar düzeldi yaklaşık 150 video hiç bir işlem yapmayın düzeliyor arkadaşlar.

---------- Mesaj saat 14:43:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:53 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Daha önce aktif olup sonradan beyaz dolar işareti giden arkadaşlar hiçbir işlem yapmayın düzeliyor geçte olsa düzeliyor.

Hocam hic bir işlem yapma derken dün aksam 9 da attıgım videoların hic biri su saate kadar aktif olmadı kac gün sürüyo acaba

2 gündür işlem yapmadım sap gibi duruyor videolar. 1 tane videom da patlama yaptı Allah'tan o video kıl payı kurtarmışta yanmış.

Hocam hic bir işlem yapma derken dün aksam 9 da attıgım videoların hic biri su saate kadar aktif olmadı kac gün sürüyo acaba

Dediğim gibi 150 videom vardı hepside para kazanmaya açıktı güncelledim hepsi gitti 4 5 günde düzeliyor yaklaşık bir hafta sabret olmasa forumdaki güncel konulara göz atarsın bende çok uğraştım başlık değiştirdim kategori değiştirdim herşey yaptım ama olmadı bugün girdim baktım hepsi açılmış 1 hafta sonunda açılır büyük ihtimalle.

genel sorun heralde dün akşamdan beri, öncekilerde yine bir sürü numarayla yakıyodukta şimdi hiç bir şekilde yakamadım.

videoları yükledim para kazanmayı ayarlıyım dedim hepsi gitti 2 gün sonra gelmişler bekleyin hiç dokunmayın düzeliyo

Beyler yanlış bilgilendirme yapmayalım.Youtube'da şuan büyük ihtimalle çalışma var.Yani sorun her an düzelebilir veya daha fazla zaman alabilir bu.Çünkü geçenlerde de böyle bir şey oldu en fazla 10-12 saat sürdü.Tekrar açıldı.O yüzden bilemeyiz 1 hafta mı 10 gün mü 1 saat mi süreceğini

herkeste sorun olduguna göre bir çalısma olabilir ama bunun ıcın yurt dışında yasayan arkadasların cvp vermesi lazım.. onlarda da sorun var mı ki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri