Acil kan araniyor !!! ( lütfen okuyun arkadaşlar )

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Allah sağlığına kavuşturur umarım geçmiş olsunn dualarımız seninle

Konunun sabitlenmesi güzel fakat gündemden düşebilir bunun olmaması için konu duyuru şeklinde sitede görünse daha iyi olur kanaatindeyim.

kan grubum uyuyor fakat İzmir'de oturuyorum :(
fakat ab rh+ genel alıcıdır o yüzden her türlü kan grubu arkadaşın işini görür.

kan grubum uyuyor fakat İzmir'de oturuyorum :(
fakat ab rh+ genel alıcıdır o yüzden her türlü kan grubu arkadaşın işini görür.

maihes kardesim özel bi durum oldugu icin her kan grubu veremiyormuş . Sadece Ab + kan grubuna sahip olanlar verebiliyormus.

Benim de annem kanser hastası bilirim çok zor bir dönem allahın izniyle atlatırsın inşallah hocam, daha sağlıklı bir şekilde yeniden aramıza dönmeni bekliyoruz..

hocam bu kan size ne zamana lazım olacak, bulunmazsa ben İzmir'den gelirim yanınıza?

Benim de annem kanser hastası bilirim çok zor bir dönem allahın izniyle atlatırsın inşallah hocam, daha sağlıklı bir şekilde yeniden aramıza dönmeni bekliyoruz..

gecmis olsun kardesim. Allah annene de hayırlı şifalar nasib etsin. Benmde babam atlattı. Allah kimsenin başına vermesin. çok zor durum bilirim...

Elimden geleni hemen yapıyorum yapacağımda.Arkadaşın kim olduğunu bilmiyenler içinde açtığı konunun linkini vermenizi rica ediyorum.

şuan tüm arkadaşlara ulaşıyorum umarım olumlu sonuçlar alırım, eğer olumsuz sonuç alırsam Ankara'ya kadar gelirim.

benim kan gurubumla ayni Azerbeycanda olmasam yeminle gider verirdim ne kadar lazimsa yine gider veririm ama isim geregi yurt disina sadece yilda 1 ay kadar cikabiliyorum

AB RH+ Bütün kan gruplarından alabiliyor ama işte operasyonunn ciddiyetinden dolayı sanırım aynı kan grubu olması gerekiyor.Benim kan Grubum A RH+ Eğer uyuyorsa olacaksa sor doktorlara vs gece çıkıp geleyim hiç sorun değil.

Allah acil şifalar verir inşallah dostum dualarımız seninle bunu bilmeni isterim.

hocam bir doktor arkadaşım ile iletişime geçtim de acaba ünite miktarı falan belli mi? detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

AB RH+ Bütün kan gruplarından alabiliyor ama işte operasyonunn ciddiyetinden dolayı sanırım aynı kan grubu olması gerekiyor.Benim kan Grubum A RH+ Eğer uyuyorsa olacaksa sor doktorlara vs gece çıkıp geleyim hiç sorun değil.

Allah acil şifalar verir inşallah dostum dualarımız seninle bunu bilmeni isterim.

Adamsın...!

Allah acil şifalar versin.
Malesef Ankara'da tanıdık yok.
Tekrar geçmiş olsun.

Allah şifalar versin hocam keşke ankarada tıp okusaydım da sana yardım edebilseydim. Söylüyorum arkadaşlarıma şimdi ben de tekrar çok geçmiş olsun hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri