Allah yardımcısı olsun kardeşimin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimde, kuzenim kanser 1 yasında oglu var gercekten zor durum gerekli yerler'de paylascam.
Twiterde 160 Karakter Zorunluluğu Olduğundan Bi fotoğraf Yapıp Konuyu Elimden Geldiği Kadar Heryerde Paylaştım İnş bi Yardımı Dokanır
konuyu yeni gördüm konu hakkında güncel bilgisi olan varsa cevap bekliyorum. durum hala aciliyetini koruyorsa eskişehir - ankara 1.30 saatte gideriz gerekeni yaparız.
Arkadaşımın annnesi kanserdi kızılaydan kan istemişlerdi acil denmiştiki a grubu getir b verelim yoksa yok dediler değişim kızılayda var diğerlerinde de vardır sanırımDurum hep acil, arkadas tedavisi boyunca kana ihtiyacı olacagını söyledi. Kan grubunuz uyuşuyorsa ve imkanınız varsa gidip verebilirsiniz. Hastanede onun adına tutarlar, ellerinde bulunmuş olur.
Birde kan değişimi diye bir durum varmış bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur. Sen hastaneye kendi kan grubunu veriyomussun. Onlar sana ihtiyacın olan grubu ellerinde varsa veriyomus... Böyle bi uygulama var mı ?
Arkadaşımın annnesi kanserdi kızılaydan kan istemişlerdi acil denmiştiki a grubu getir b verelim yoksa yok dediler değişim kızılayda var diğerlerinde de vardır sanırım
kızılaydan yardım istemek için gercekten müşkül durumda olmak lazım. kimse kusura bakmasın ama. acil hastalar için bile kan takası teklif edecek kadar haysiyetsiz bir kuruluştur kızılay.
ankara akut'u felan aramakta fayda var. kan grubu uyan gönüllüleri yönlendireceklerdir.
askeriyeden bir tanıdık olacak ellerinde yüzlerce asker oluyor ....
bende askerdeyken kan vermiştim sivile...
sıkıyorsa verme,yüzbaşı yataktan kaldırtmıştı beni
benim kan gurubundan olmadıgına sevindim arkadaşın.
b- olsaydı iş daha zor olurdu...
AB RH+ Bütün kan gruplarından alabiliyor ama işte operasyonunn ciddiyetinden dolayı sanırım aynı kan grubu olması gerekiyor.Benim kan Grubum A RH+ Eğer uyuyorsa olacaksa sor doktorlara vs gece çıkıp geleyim hiç sorun değil.
Allah acil şifalar verir inşallah dostum dualarımız seninle bunu bilmeni isterim.
Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır Böyle acil durumlarda değilde her 6 ayda bir herkes kan bağışlasa daha kolay kan bulunur. Arkadaşa acil şifalar diliyorum Ankarada olsam ve kan grubum tutsa bende kan verirdim.
Ewet arkadaşlar acil değil surekli bir ihtiyaç şu asamada benim icin tedavi boyunca 25-30 ünite ihtiyacım olacak ortalama bu yüzden elimizde bir liste olusturmaya çalisiyoruz bizden kan istendiği anda getirebilelim diye...o yuzden ankara dışındaki arkadaşlar sadece durumu paylaşsalar bile çok çok büyük yardımı olacaktır...Insanlarımız bu konuda cidden duyarlı Allah hepinizden razi olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.