Acil kan araniyor !!! ( lütfen okuyun arkadaşlar )

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
sözlükte paylaşıldı

Twiterde 160 Karakter Zorunluluğu Olduğundan Bi fotoğraf Yapıp Konuyu Elimden Geldiği Kadar Heryerde Paylaştım İnş bi Yardımı Dokanır

Benimde, kuzenim kanser 1 yasında oglu var gercekten zor durum gerekli yerler'de paylascam.

Üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah ben de gerekli paylaşımları yaptım bu arada facebookta büyük kan grupları var ankara ile ilgili olanlara konuyu geçicem şimdi ama direk refakatçinin aramasını istiyorlar (suistimalleri önlemek için)ondan sonra kendilerine üye olan ve ulaşabildikleri herkeze yayıyorlar bunlardan muhakkak iş çıkar ben şimdi paylaşır yarın da refakatçisine arar bilgi verir araması gereken yönetici nosunu atarım bu arada benim'de kan grubum tutuyor hiç olmadı kendimizi ayarlar geliriz biz'de aynı yaştayız hayat güzel genciz bir kardeşimize faydamız dokanıcaksa mesafelere çözüm bulunur içini ferah tutsun :)

Facebook sayfalarında paylaştım umarım yardımım dokunur...

rabbim sevdiklerine bağışlasın bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu hastalığı başından alır. dualarımız seninle..

konuyu yeni gördüm konu hakkında güncel bilgisi olan varsa cevap bekliyorum. durum hala aciliyetini koruyorsa eskişehir - ankara 1.30 saatte gideriz gerekeni yaparız.

Ankarada oturuyorum ama şuan polonyadayım..temmuz ayı gibi gelcem umarım bana gerek kalmaz..

konuyu yeni gördüm konu hakkında güncel bilgisi olan varsa cevap bekliyorum. durum hala aciliyetini koruyorsa eskişehir - ankara 1.30 saatte gideriz gerekeni yaparız.

Durum hep acil, arkadas tedavisi boyunca kana ihtiyacı olacagını söyledi. Kan grubunuz uyuşuyorsa ve imkanınız varsa gidip verebilirsiniz. Hastanede onun adına tutarlar, ellerinde bulunmuş olur.

Birde kan değişimi diye bir durum varmış bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur. Sen hastaneye kendi kan grubunu veriyomussun. Onlar sana ihtiyacın olan grubu ellerinde varsa veriyomus... Böyle bi uygulama var mı ?

Durum hep acil, arkadas tedavisi boyunca kana ihtiyacı olacagını söyledi. Kan grubunuz uyuşuyorsa ve imkanınız varsa gidip verebilirsiniz. Hastanede onun adına tutarlar, ellerinde bulunmuş olur.

Birde kan değişimi diye bir durum varmış bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur. Sen hastaneye kendi kan grubunu veriyomussun. Onlar sana ihtiyacın olan grubu ellerinde varsa veriyomus... Böyle bi uygulama var mı ?
Arkadaşımın annnesi kanserdi kızılaydan kan istemişlerdi acil denmiştiki a grubu getir b verelim yoksa yok dediler değişim kızılayda var diğerlerinde de vardır sanırım

Arkadaşımın annnesi kanserdi kızılaydan kan istemişlerdi acil denmiştiki a grubu getir b verelim yoksa yok dediler değişim kızılayda var diğerlerinde de vardır sanırım

kızılaydan yardım istemek için gercekten müşkül durumda olmak lazım. kimse kusura bakmasın ama. acil hastalar için bile kan takası teklif edecek kadar haysiyetsiz bir kuruluştur kızılay.

ankara akut'u felan aramakta fayda var. kan grubu uyan gönüllüleri yönlendireceklerdir.

kızılaydan yardım istemek için gercekten müşkül durumda olmak lazım. kimse kusura bakmasın ama. acil hastalar için bile kan takası teklif edecek kadar haysiyetsiz bir kuruluştur kızılay.

ankara akut'u felan aramakta fayda var. kan grubu uyan gönüllüleri yönlendireceklerdir.

Aynen katılıyorum zaten arkadaş asla kan vermem bir daha dedi anlattı o gündür ben de kızılaya kan vermem hastanelere yada ihtiyacı olan hastalara vs vermeye çalışıyorum
kadını amaliyata alıcaklardı baya bir kan istenmiş yoksa olmaz alamayız demişler çocuk gidip istemiş ya satın alıcan ya a istiyorsan b getircen biz sana vercez demişler arkadaş son dkkada tanıdıklar vasitası ile bulmuş zaten bu kızılayın her şeyi şüpheli

askeriyeden bir tanıdık olacak ellerinde yüzlerce asker oluyor ....
bende askerdeyken kan vermiştim sivile...
sıkıyorsa verme,yüzbaşı yataktan kaldırtmıştı beni :)
benim kan gurubundan olmadıgına sevindim arkadaşın.
b- olsaydı iş daha zor olurdu...

askeriyeden bir tanıdık olacak ellerinde yüzlerce asker oluyor ....
bende askerdeyken kan vermiştim sivile...
sıkıyorsa verme,yüzbaşı yataktan kaldırtmıştı beni :)
benim kan gurubundan olmadıgına sevindim arkadaşın.
b- olsaydı iş daha zor olurdu...

Abi çok yaşa sen benim samimi bir arkadaşım ankara'da asker uzman olarak orduya geri girdi ankaraya verdiler hiç aklımda yoktu söylediğin iyi oldu ben onunla irtibata geçip rica ediyim muhakkak faydası olur :)

Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır Böyle acil durumlarda değilde her 6 ayda bir herkes kan bağışlasa daha kolay kan bulunur. Arkadaşa acil şifalar diliyorum Ankarada olsam ve kan grubum tutsa bende kan verirdim.

AB RH+ Bütün kan gruplarından alabiliyor ama işte operasyonunn ciddiyetinden dolayı sanırım aynı kan grubu olması gerekiyor.Benim kan Grubum A RH+ Eğer uyuyorsa olacaksa sor doktorlara vs gece çıkıp geleyim hiç sorun değil.

Allah acil şifalar verir inşallah dostum dualarımız seninle bunu bilmeni isterim.

Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır Böyle acil durumlarda değilde her 6 ayda bir herkes kan bağışlasa daha kolay kan bulunur. Arkadaşa acil şifalar diliyorum Ankarada olsam ve kan grubum tutsa bende kan verirdim.

Ewet arkadaşlar acil değil surekli bir ihtiyaç şu asamada benim icin tedavi boyunca 25-30 ünite ihtiyacım olacak ortalama bu yüzden elimizde bir liste olusturmaya çalisiyoruz bizden kan istendiği anda getirebilelim diye...o yuzden ankara dışındaki arkadaşlar sadece durumu paylaşsalar bile çok çok büyük yardımı olacaktır...Insanlarımız bu konuda cidden duyarlı Allah hepinizden razi olsun.

Ewet arkadaşlar acil değil surekli bir ihtiyaç şu asamada benim icin tedavi boyunca 25-30 ünite ihtiyacım olacak ortalama bu yüzden elimizde bir liste olusturmaya çalisiyoruz bizden kan istendiği anda getirebilelim diye...o yuzden ankara dışındaki arkadaşlar sadece durumu paylaşsalar bile çok çok büyük yardımı olacaktır...Insanlarımız bu konuda cidden duyarlı Allah hepinizden razi olsun.

hocam hangi hastanedesiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri