acoustic, de ta fabula nerrator şimdi google oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]; bırak abi ya forumdaki herkes biliyor Koray'ı öyle birşey yapacağına ihtimal dahi vermiyorum. Forumda herhangi bir üye birinin işine geleni yapınca kral oluyor, işine gelmeyince de yerin dibine sokuluyor.

@Serk@nYT; bırak abi ya forumdaki herkes biliyor Koray'ı öyle birşey yapacağına ihtimal dahi vermiyorum. Forumda herhangi bir üye birinin işine geleni yapınca kral oluyor, işine gelmeyince de yerin dibine sokuluyor.

Burdan ayrıca Korayı koruyorum gibi birşeyde çıkmasın.Bu sözlerim bu forumda geçmişi olmuş yada olmamış yönetimde olmuş yada olmamış tanıdığım kim varsa üyelerde dahil olmak kaydı ile,eğerki efendi saygılı dürüst aklı başında birisi ise her türlü bunları yazarım başkaları içinde.

Bakalım bugün kendi ağzından öğrenirim bu yazılanları ben,ne olduğu çıkar ortaya.

"de ta fabula narratur" Karl Marx'ın çok ünlü bir sözüdür. "Anlatılan senin hikayendir" manasına gelir. Forumda 19 yaşında bir çocukta bu nicki gördüğümde çok şaşırmıştım.

Hala niye o nicki aldığını anlamış değilim. Bu anlattığımı niye anlattım ben de bilmiyorum.

Son düzenleme:
@serkanyt Merhaba hocam; yaklaşım 13 aydır forumu takip ediyorum yeni üye oldum. size saygım var, sizin sayenizde kazanmaya başladım.
benim bahsettiğim isimlere karşı saygım yok bu yüzden bu aşırı tepkinize üzüldüm doğrusu. ama yinede teşekkür ederim.
Üstad bende çok kırıcı oldumsa gerçekden kusurabakma ama bu kadar dik yazdığın için bende buları yazdım.Korayın bi yanlışı hatası olduysa sana yaz bilelim.Yani takip ettiğin kadarı ile nerde ne gördünde bunu yazdın koray için merak ediyorum.

Üstad bende çok kırıcı oldumsa gerçekden kusurabakma ama bu kadar dik yazdığın için bende buları yazdım.Korayın bi yanlışı hatası olduysa sana yaz bilelim.Yani takip ettiğin kadarı ile nerde ne gördünde bunu yazdın koray için merak ediyorum.

Hocam Merhaba; malum acoustic ve defalbula natur konularını siz açtınız. korayla ilgilide kendisinin yaptığı paylaşımlarda bazı olumsuz yorumlar gördüm.
kaldı ki şu mesajımda; "ytkoray, acoustic, de ta fabula nerrator varsa aman demelisin, dikkatli olun arkadaşlar bu bilgi doğruysa." cümle devrik olduğu için yanlış anlaşıldı.burda anlatmak istediğim "bilgi doğruysa, bu arkadaşlara dikkat edin" uyarısıdır. Ayrıca ben az önce neden 2 hafta ban yedim onuda anlamadım. Tekrar söylüyorum ben seni çok seviyorum ama sen biraz kırıcı oldun. herkes "eski admin nasıl böyle birşey dersin" derdinin uyarısının peşinde, biz burda düşüncelerimizi rütbe farkı gözetmeksizin sevgi ve saygı çerçevesi içinde hür olarak ifade edemeyeceksek, bir diktatörlük söz konusu ise;
Lütfen şimdi beni tekrar banlayın 2 hafta sonra gelirim.

Son düzenleme:
Hocam Merhaba; malum acoustic ve defalbula natur konularını siz açtınız. korayla ilgilide kendisinin yaptığı paylaşımlarda bazı olumsuz yorumlar gördüm.
kaldı ki şu mesajımda; "ytkoray, acoustic, de ta fabula nerrator varsa aman demelisin, dikkatli olun arkadaşlar bu bilgi doğruysa." cümle devrik olduğu için yanlış anlaşıldı.burda anlatmak istediğim "bilgi doğruysa, bu arkadaşlara dikkat edin" uyarısıdır. Ayrıca ben az önce neden 2 hafta ban yedim onuda anlamadım. Tekrar söylüyorum ben seni çok seviyorum ama sen biraz kırıcı oldun.
Lütfen şimdi beni tekrar banlayın 2 hafta sonra gelirim.

Kırıcı olduysam kusurabakma gerçekden.Ama dediklerimdede haklıyım üstad.Cümle devrik olduğu için öyle anlaşıldı demişsin bizde öyle anladık.:) 2 Hafta banda bundan olmuştur,çünki koray dolandırıcı değil,Acoustic ile onu aynı kefeye koymamak lazım.

Ayrıca eski admin olup olmamamın hiç bir önemi yok burda.Ben haklı doğru bildiğim ne varsa ama bildiğim,duyduğum değil onu sonuna kadar savunurum.Taki birisi çıkıpda bak senin savunduğun adam şu şu şu diyene kadar.Benimde siz üyelerden bir farkım yok burda bunuda ayrıca belirtmek isterim.

Son düzenleme:
Kırıcı olduysam kusurabakma gerçekden.Ama dediklerimdede haklıyım üstad.Cümle devrik olduğu için öyle anlaşıldı demişsin bizde öyle anladık.:) 2 Hafta banda bundan olmuştur,çünki koray dolandırıcı değil,Acoustic ile onu aynı kefeye koymamak lazım.

Ayrıca eski admin olup olmamamın hiç bir önemi yok burda.Ben haklı doğru bildiğim ne varsa ama bildiğim duyduğum değil onu sonuna kadar savunurum.Taki birisi çıkıpda bak senin savunduğun adam şu şu şu diyene kadar.Benimde siz üyelerden bir farkım yok burda bunuda ayrıca belirtmek isterim.

web sitesi yönlendirilmesi söz konusu ise ben yinede dikkat derim. çünkü kimse kimsenin sitesine durduk yerde hit girişi sağlamaz, aralarında bir ortaklık olmalı.
bu devirde en yakınındakine bile güvenmeyeceksin.
Eski admin derken senden bahsetmedim koraydan bahsettim hocam, sen bizim için zaten ayrı bir yerdesin, şuraya ceketini azsan burda birçok kişi saygı duymak zorunda, bu işi sen öğrettin.

Son düzenleme:
web sitesi yönlendirilmesi söz konusu ise ben yinede dikkat derim. çünkü kimse kimsenin sitesine durduk yerde hit girişi sağlamaz, aralarında bir ortaklık olmalı.
bu devirde en yakınındakine bile güvenmeyeceksin.
Eski admin derken senden bahsetmedim koraydan bahsettim hocam, sen bizim için zaten ayrı bir yerdesin, şuraya ceketini azsan burda birçok kişi saygı duymak zorunda, bu işi sen öğrettin.

Bak bu mesajınlada şunu belirteyim yinede.Ben koray onunla ortak iş yapmaz,yapamaz demiyorum.Yapabilir,dediğin gibi birşey varsa zaten bu açılan forumda bir ortaklık söz konusu olabilir.Demek istediğim şey koray onlada iş yapsa milleti dolandıracak çarpacak insan olmadığı.Yanında kim olursa olsun korayı bildiği yoldan çıkartamaz ama bu yapılanda korayın bu dürüstlüğüne yakışmaz,Bundada hem fikiriz.

Güzel sözlerin içinde ayrıca teşekürler.Ama gerçekden bana saygı duyanda duymayanda baş tacıdır benim için her zaman elimden geldiğince vaktim olduğunca yardımcı olurum.

Saygı duyulacak biri olduysak bir çok insan için ne mutlu.Buda yine sizlerin sayesinde.

Arkadaşlar şu film sitesini sildirme olayını duymadım ben açıklayabilecek var mı ? Kimin sitesini kanallarını sildirdiler ?

Arkadaşlar şu film sitesini sildirme olayını duymadım ben açıklayabilecek var mı ? Kimin sitesini kanallarını sildirdiler ?

dava acıldı dıyerek konu acıldı forumda acanda o arkadastı fılm yuklemeyın yukledıgınız fılmlere dava acıyorlar dıye korkuttu herkesi. herkeste o yüzden sildi filmleri vs vs

ben şunu diyorum korayın suçu yoktur ama ayağınızı denk alın derim burda banlanan herkes şuan orada belki gerçek ismiyle belki yeni ismiyle benim dikkatimi çeken bir kaçından biride şu kişidir burda kanal çalmış banlanmış ve şuan o forumda [MENTION=9013]LoonyTuneS[/MENTION]

La ne biçim muhabbet bu [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] la acoustic ve muhammedi nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz ?

orda ytturkiye.comda onlara 1 sans daha verilmiştir.. ordada hata yaparlarsa banlanacaklardır..

yok eğer bu güvenilmez dediğiniz arkadaşlar orda yöneticiyse buna [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] dan başkası karar veremez ben şahsen koraya her türlü güvenirim onun güvendiklerine bende güvenirim..

eğer orda acoustik ve de ta üyelik almışsa demekki onlara 1 sans daha verilmiştir ve tek hatalarında yin e banlanıcaktır sonuçta burası ve orası aynı database yi kullanmıyor :) heralde databasedir pek bilgim yok ama ytkoraya güvenirim ve onun hakkında konuşanların banlanmasını isterim..

daha adamı tanımayanlar gelip ytkoray söyle böyle demesinler..

Koraya her konuda kefil olurum.
Adam gibi Adam.

Şimdi geldim.Şimdi gördüm.Muhammet'in şahsi formumla alakası yoktur.Forumda 4 admin olup biri ben (YtKoRaY),biri Serkan abinin yakın arkadaşı (Cem Saruhanlı),biri php den anlayan ücreti karşılığında foruma hizmet veren Özer Bey (CEO) ve sonuncusu da mahalleden arkadaşımdır (Google).Konuda bahsi geçen olay forumdaki bir açıktan dolayı panele sızan bir üyedir ve sızdığı için pmleri okumuş olabilir.O açık şimdi giderildi.Pmlerle benim zaten işim yok.Koray'ı herkes bilir.Yönlendirme olayına gelince kendisi bana 'Koray kendi formumu kullanmıyorum boşa gideceğine buradaki üyeler sana yönlendirelim! dedi ve ben de forumun büyümesi açısından bu teklifi kabul ettim.Konuşmamız bu kadar olup kendisi üye mi onu bile bilmiyorum.Saygılar...

La ne biçim muhabbet bu [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] la acoustic ve muhammedi nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz ?

orda ytturkiye.comda onlara 1 sans daha verilmiştir.. ordada hata yaparlarsa banlanacaklardır..

yok eğer bu güvenilmez dediğiniz arkadaşlar orda yöneticiyse buna [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] dan başkası karar veremez ben şahsen koraya her türlü güvenirim onun güvendiklerine bende güvenirim..

eğer orda acoustik ve de ta üyelik almışsa demekki onlara 1 sans daha verilmiştir ve tek hatalarında yin e banlanıcaktır sonuçta burası ve orası aynı database yi kullanmıyor :) heralde databasedir pek bilgim yok ama ytkoraya güvenirim ve onun hakkında konuşanların banlanmasını isterim..

daha adamı tanımayanlar gelip ytkoray söyle böyle demesinler..

Cok sacma kanal calan adama tekrar sans vermek :)

Olayın aslını kendisinden öğrendim ben öyle bir şey olmadığını ve ban sebebinden silineceği sözü aldığını söyledi. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] şahitmiş.

Ben kimseye soz vermedim. Kendisi benden [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ile gorusmemi istedi. Gorustum, kabul etmedi. Konuyu nasil anlatti size bilmiyorum ama isterseniz sorup bir de benden dinleyebilirsiniz.

Edit: Okan'i kardesim gibi severdim. Kendisi de cok iyi bilir bunu. Zamaninda adsense sifrelerim bile kendisinde mevcuttu. Son yasanan olay ciddi anlamda guvenimi sarsti. Kendisi de bunun farkinda..

Son düzenleme:
Simdi isler karisti :D mnote yuzunden adamin hakkina girdim ozaman :D

Olayın özeti şudur. Okan tarafından iwocan a satılan kanal bir kaç ay sonra çalındı ip bilgilerinden kontrol ettimizde okan çıktı vds üzerinden işlem yapılmış ve kanalı satanda o doğal olarak bilgiler onda zaten vardı. Daha sonra iwocan mahkemeye vericeni söyledi. O da kuzeninin yaptını söyledi :) Tabi biz yedik bunu. Kuzenin bilgilerini istedik dava etmek için oda vermeyeceğini söyledi. Olay budur. O ban sebebi değişmeyecek.

Ben kimseye soz vermedim. Kendisi benden [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ile gorusmemi istedi. Gorustum, kabul etmedi. Konuyu nasil anlatti size bilmiyorum ama isterseniz sorup bir de benden dinleyebilirsiniz.

Edit: Okan'i kardesim gibi severdim. Kendisi de cok iyi bilir bunu. Zamaninda adsense sifrelerim bile kendisinde mevcuttu. Son yasanan olay ciddi anlamda guvenimi sarsti. Kendisi de bunun farkinda..

İbrahim hocam bunun aslını inanın bilmiyorum sadece üyeye güvendim başka yaptığım bir şey yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri