Adalet yerini bulsun!!!

Gözlerim yaşardı izlerken, içim parçalandı resmen. Yavrucak geri bile atamadi kendini cok hızlı gecti nasıl yavas derler salarlar anlayamıyorum adalet bunun neresinde...Başınız saolsun Allah ailesine sabır versin..

Başınız sağolsun hocam allah yardımcınız olsun inş. adalet yerini bulur

Hocam başınız sağolsun izlemesi bile vicdanı sızlatıyor, ailesine allahtan sabırlar dilerim.

Canım benim ya hocam elimizen ne gelirse yapalım duyurmak için.

Başın sağolsun hocam,izlerken çok duygulandım Rabbım mekanını cennet eder ınşallah gerı kalanlarına sabır versın annesının gözu önünde boyle bişey olması tarıf edılmez bir acı...

Burda çarpan arabanın yanında orda servisın suçu çok daha fazla,öğrenci caddede araba ya bınıyorken şöfor koltugunda oturuyor,üstelık servıs görevlısı yok öğrencılere refaketçılık eden kımse yok,servısın önunden geçerken arabaları görmuyor karşıdan gelen arabada hızlıda olunca çarpması kaçınılmaz oluyor.Çarpandan daha çok servıscınınde suçu var.Tekrar başınız sağolsun Rabbım kımseye boyle acılar yaşatmasın

Nerdeyse ağlayacaktım hocam gözlerim doldu Allah yardımcınız olsun böyle bir acı yok yüreğimi canlı canlı sökseler böyle bir olayın karşısında bu kadar acıyacağını zannetmiyorum. Benimde bir oğlum var aklım gidiyor her dışarıya çıktığımızda Allah rızası için yavaş kullanalım ...
Hocam yazılacak mail facebook tweter ne varsa gönderin tüm ailecek her yere yazalım...

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta yeğenimi bir trafik kazasında kaybettim.

Acımızı, yasımızı yaşayamadan öğrendikki onu ezen cani şu an dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor, şimdi soruyorum sizlere insan hayatı bu kadar ucuz mu? Olay da ihmal üstüne ihmal var; birincisi servisin hostesi yok, ikincisi sokak arasında çarpan adam hız sınırını aşıyor, üçüncüsü hadi vuruyorsun iki lastik nasıl üstünden geçiyor, dördüncüsü olaydan sonra servis şoförü servis iptal etmeden işine hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor ve en önemlisi ezen adam ceza evinde değil..

Sizden ricam; hepimiz sosyal medyayı (facebook, twitter vs..) kullanıyoruz, bu olayı yayalım adalet yerini bulsun, suçlular cezasını çeksin, sesimizi duyuralım..

Olay bu gün gazetelere çıktı, akşam tv haberlerinde yayınlanacak, sosyal medya tarafında desteklerinizi bekliyorum :(

Olay anı: 7 yaşındaki Poyraz'ın öldüğü feci kaza kamerada - İhlas Haber Ajansı

Şimdiden destek olan ve olmayan herkese teşekkürler..

Allah kimseye evlat acısı vermesin, başka poyrazlar ölmesin..

#poyrazicinadalet poyrazın katili dışarıda geziyor, poyraz için adalet.. Twetter hesabı olanlar tweet atarsa sevinirim.

Allah sabır versin... İzlerken kötü oldum, umarım cezalarını en ağır şekilde alırlar aracı kullananında o servis şoförününde onu şoför diye alanında allah belasını versin şeref sizler

Başınız sağolsun. Ancak videolarda servis şöförünün hatasını pekte idrak edemedim. Hızlı sürüyordu diyorsunuz ancak videoda normal şehir içi hızında seyrettiğini düşünüyorum.
Çocuk yola fırlamış ne kadar acıda olsa bir kusur göremedim ben.Yani arabanın önünden birden çocuk çıkıvermiş adamın yapabileceği ne olabilir orada. Tabi siz acınız olduğu için farklı değerlendiriyor olabilirsiniz.
Tekrardan Başınız sağolsun.

Allah rahmet eylesin küçücük daha ya :( ailesine ve sizlere sabır diliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri