Adres İçin Ptt Kutusu Kiralamak

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Battal

Kayıtlı Üye
arkadaşlar adsense başvurusunda belirttiğim adresi ptt den kiraladığımız posta kutusunu gösterirsek pin zarfı buraya gelir mi?Daha önce bu yöntemle pin alanınız oldu mu?

posta kutusu kiralamak için ikametgah istiyorlar,yani yaşadığın yerdeki postahaneden alabiliyorsun,her postane olmuyor
ve evet 2 arkadaşımın pin bu şekilde geldi

Önemli olan ikametgah adresimi 3.kişilerin bilmemesi ptt bilse sıkıntı yok yani :D anladınız siz 3.kişiyi :)
posta kutusu kiralamak için ikametgah istiyorlar,yani yaşadığın yerdeki postahaneden alabiliyorsun,her postane olmuyor

ve evet 2 arkadaşımın pin bu şekilde geldi

Hocam ne yapmamız gerekiyor posta kutusu nereye kuruluyor nereye gidip alıyoruz zarfları?

Önemli olan ikametgah adresimi 3.kişilerin bilmemesi ptt bilse sıkıntı yok yani :D anladınız siz 3.kişiyi :)

:D
yaşadığınız yerdeki postaneden alabiliyorsunuz,postaneye sormakta fayda var tabi,ama pin için en garanti yol posta kutusudur

---------- Mesaj saat 15:40:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:39:14 civarında gönderildi. ----------

Hocam ne yapmamız gerekiyor posta kutusu nereye kuruluyor nereye gidip alıyoruz zarfları?

posta kutusu kurulu vaziyette bekliyor ptt de,gidip kiralıyorsun:D

Bende az once bu isi Mehmetle konusuyordum.Gercekden guzel bir fikir bak iyi gordum konuyu.Istanbulda olanlar biraz daha sansli gibime geliyor.Cunki Yurtdisi postalar istanbul merkezli Turkiye icine dagitildigi icin istanbulda bir posta kutusu almak Pini erken almak olabilir.

Cunki ben burda pin istedigimde her seferinde 7 gun bilemedin gec kaldi dedigimde 10 gunde elime geciyor pinler.Turkiyeye ben burdan bir mektup attigimda yada kargo attigimda 1 haftada gidiyor,yada Turkiyeden birisi bana mektup yada kargo yolladiginda ustelik normal PTT ile hizli kargo filan degil 7 bilemedin 10 gunde geliyor elime.Pin' kartinin Turkiyeye 2 ayda gitmesinde bizim Ptt nin bir sorunu var diye dusunuyorum bilmiyorum neden.Ya onemsemiyorlar yada farkli sey.

Burda kendime ozel posta kutusu kiralamastim zaten yillik 24 Euro civariydi sanirim.Birde Turkiyede istanbulda Bunu deneyelim biz , posta kutusu kiralama isini .Bakalim ne olacak.

Ama şöyle birşey var diyelim aile adına adsense açıyorsun 4-5 kişi adına posta kutusuna gelen zarflar atıyorum sadece X kişisine gene gitmiyormu diğerlerininki gene kaldı ortada?

Ama şöyle birşey var diyelim aile adına adsense açıyorsun 4-5 kişi adına posta kutusuna gelen zarflar atıyorum sadece X kişisine gene gitmiyormu diğerlerininki gene kaldı ortada?
Al herkesin adina farkli farkli kutu,hepsine ayri ayri gelsin iste. 6 Tl aylikmis zaten. :) Pin gelince kapat kutuyu.

Bakkal Lütfü " Bak sen isin sonuna,Youtube sayesinde Turkiye ekonomisi can buluyor,Ptt Posta kutulari satin alinmaya,talep artmaya basliyor,hadi orayada gec gelirse pinler ..Yaaaaaa" :D:D:D:D:D

Al herkesin adina farkli farkli kutu,hepsine ayri ayri gelsin iste. 6 Tl aylikmis zaten. :) Pin gelince kapat kutuyu.

Bakkal Lütfü " Bak sen isin sonuna,Youtube sayesinde Turkiye ekonomisi can buluyor,Ptt Posta kutulari satin alinmaya,talep artmaya basliyor,hadi orayada gec gelirse..Yaaaa" :D:D:D:D:D

Yıllık abi o rakam

E Mubarek niye bana yazmiyon o zaman konuya mudahil olan benim,Mehmet'de bana yaziyor gecikme yasaniyor bilgi ulasiminda.Bir daha olmasin lutfen. :D

Enazından dogru bılgıyı ıletmısım :D

genelde kulaktan kulaga yaparken bılgı kirliliği olur :D

Ben 12 ocak pinini kiraladigim bir posta kutusuna istedim gelirse yazarim

bence uğraşmaya gerek yok, ben apartmandaki tüm dairelere almaya çalışıyorum. nasıl olsa tebligat gibi zile basıp elden teslim edilmiyor, apartmanın kapısına bırakıp gidiyorlar.

Vay be konuyu açalı 3 yıl olmuş :)
Bu şekilde pin alan arkadaşımız oldu mu hiç?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri