Adsense & ABD ve %24 Vergi Formu (Tek Konu)

• Kullanıcı Rewossky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
W-8BEN formu: Varsayılan
Sinema ve TV varsayılan WHT ücreti: 30%
Diğer telif hakları varsayılan WHT ücreti: 30%
Hizmetler varsayılan WHT ücreti: 30%

bunları kesilecek mi?

Ben hala bir şeyi çözemedim. Bu vergiyi youtube otamatik olarak aylık kazançtan kesicek mi? Yoksa biz vergi dairesine gidip, vergi vermeyle falan filan mi uğraşıcaz?

Zaten ABD 2 veya 3 ay önce vergi dilimine sokmuşlardı şimdi ki ney ? anlayamadım

6. Kısımdaki ABD de gerçekleştirilen etkinlikler ve hizmetler kısmına, eğer abd den izleyicimiz varsa, evet mi diyoruz hayır mı ? Herkes farklı bişey söylüyor. Kesin bir bilgiye sahibi olan var mı ?

Arkadaşlar vergi firmunun 6.kısımındaki soruya hayır dersek
ABD izlemelerinden gelen kazançların hesabımıza yansımayacağı söyleniyor. Siz bu soruya ne yanıt verdiniz ? Son gün 31 mayıs ben bu soruya hayır demiştim ama hala net bir cevap bulamadım. Lütfen görüşlerinizi paylaşın.

farklı bir adsense bağladığım kanalıma bugün vergi bilgileri için DERHAL İŞLEM GEREKİYOR şeklinde mail geldi.ancak bu kanalımın adsense'i olmadığı için farklı bir adsense üzerine bağladım ve orada vergi bilgilerini girdim. Ben durumu anlamadım bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum. Teşekkürler.

Arkadaşlar lütfen 6. Kısımdaki soruya evet mi yazınız yoksa hayır mı ? Burda paylaşalım. Zamanımız daralıyor.

Ben de öyle demiştim ancak adsense türkiye forumunda uzman Doğukan bey bu soruya evet diye cevap vermemiz gerektiğini yazıyor ve eğer hayır dersek abd gelirlerinin adsense ye yansımayacağını öne sürüyor. Bir çok kaynak bu soruya farklı cevaplar veriyor dolayısıyla benim de kafam çok karıştı bu yüzden sizlere de danışmak istedim.
Forumun linki buradan kontrol edebilirsiniz.
https://support.google.com/adsense/...-bilgilendirme-ve-sıkça-sorulan-sorular?hl=tr

Ben de öyle demiştim ancak adsense türkiye forumunda uzman Doğukan bey bu soruya evet diye cevap vermemiz gerektiğini yazıyor ve eğer hayır dersek abd gelirlerinin adsense ye yansımayacağını öne sürüyor. Bir çok kaynak bu soruya farklı cevaplar veriyor dolayısıyla benim de kafam çok karıştı bu yüzden sizlere de danışmak istedim.
Forumun linki buradan kontrol edebilirsiniz.
https://support.google.com/adsense/...-bilgilendirme-ve-sıkça-sorulan-sorular?hl=tr

Hocam o arkadaş da buradaki normal bir üyeden fazla bilgi sahibi değil. Denersiniz 1 ay sonra duruma göre değişiklik yapma şansınız mevcut zaten

31 mayıs Son değil mi ? O tarihten sonra tekrar değiştirme şansımız olacak mı ?

Merhaba, bugün ingiltere adsensemi pinledim. Türkiyede yasıyorum şirketi yok. Adsense formu hala açık bende ve istiyor Türk kimlik adres mi girmeliyim İngiltere ile ilgili ne yapabilirim bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa mutlu olurum

Adsense hesabima banka ibani ekliyorum hesabiniza para yatirip geri çekeceğiz ama yatirdigimiz miktari bize söyleyin hesabi dogrulayalim diyor ama bir türlü hesabima yatmadi o para

bu stopaj kesintisi sürekli yapılacak mı? her ay yaklaşık yüzde 24 kesinti oluyor. bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri