Adsense banlandı, ödemeler işleme girdimi ? Alabilirmiyim parayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödenmez serkan abi pini daha gelmemişti :s
https://yadi.sk/i/NvbEkuDPcBRxS
22 agustostan beri ödeme alamiyorum.
Biri banlandi takmadim buna yoneldum buda banlanfi :s mapacam artik bilmiyorum

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=12961]mexis[/MENTION] haklı.Bu işi yapıyorsan en başta alternatifin olacak.Bakdın sürekli sorun oluyor adsensende niye yanına bi alternatif almadın.Partner yap bence sen.

banlanan arkadaşlar yurt dışı ipli vds kullanıyor muydunuz..?

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] haklı.Bu işi yapıyorsan en başta alternatifin olacak.Bakdın sürekli sorun oluyor adsensende niye yanına bi alternatif almadın.Partner yap bence sen.
Adsenseyi bugüne kadar hep memurmuk devlet kapisi olarak gördüm abi şimdi aklim basima geliyor ama geç oldu

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen hafta bir arkadaşla konuştuğumda bu ay ki adsense kıyımının diğerlerine göre çok çok daha büyük olacağını söylemişti(google dan alınan bilgiye göre).. şu an fırtına öncesi sessizlik gibi umarım böyle bir şey olmaz.. halen adsense gıdım gıdım sayıyor hiç bir yerde sorun yok 2 aylık kanal hepsi umarım daha fazla kayıp olmaz kimse de..

adsense sayacında sıkıntı olan varmı her yeniledikçe artıyor azalıyor , sanki birde yavaş sayıyor gibi

Benim yaklaşık 10 gündür falan kanallarımda para kazanma simgesi kayboluyor. Kısa bi süre öyle 2-3 dakika falan duruyor sonra sayfayı yeniliyorum bakıyorum gelmiş dolarlar. Buna bi anlam veremiyorum. Bunlara ara ara adsense'deki sayım durması ve yavaşlaması ve yt'de index problemi de eklenince insanın aklına banlanma provaları geliyor..!

Özelden gönderdim :D:D:D:D:D Sorular kısa olsun.Uzun olursa extra 10 kuruş alıyorum :D

Abi skypedan yazmadın :D Neyse burdan soruyorum sorumu

Günlük 1k getiren adsense sence napılmalı kazancı yarılayacak şekilde başka adsenseye mi taşımalıyım kanalları yoksa kalsın mı senin fikrini de almak isterim..

Genel sorun cok bu aralar youtubeda.Düzelir merak etme stres yapma.

Bu da kazancım ile ilgili soruya göre çok çok pahalı bir soru.. :d Sonucda kaynak :D

İnşallah bendende çok kaznaırsın.

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------

Bence ödenir bugunki banlar arkadaşlar ama adsense bu inş sorun cıkarmaz.

Odenmez abi benim gecen ay yuklu bi miktar parami vermediler

Şuan google tüm hizmetlerinde sıkıntı mı var bana mı öyle geliyor google adwords düzgün çalışmıyor

Şu işe bi açıklık getirsek adsense banlandığı halde kesinleşen miktarı ödenen veya ödenmeyen kimler bi ses etseler ?

Bazı arkadaşlar bir adsense kanalına yüzlerce kanal bağlıyor, bunu yaparsan banlanmak içten bile değilki ? az yap öz yap sağlam yap

yatmaz.bizim de üç gün önceden banlanmıştı ödenmemişti.eskiden olsa belki ödenirdi ama bu zamanda son gün ban atan zihniyetin ödeme yapacağını sanmıyorum.

bu arada adsenseye yüzlerce kanal bağlayıp spam yapanlar banlanıyor diyenleri bir daha ki aylarda aynı konuyu açarken görmem umarım.tek kanallı adsensede banlanmıştı hatırlatayım.bilmeden sallamak olmuyor.tecrübe edince göreceğim ben o kelimeleri...

İnsanın 10 tane adsense'si banlandıktan sonra ban korkusunu yeniyor artık alışıyosun. Üzülmeyin giden gitti artık pes etmek yerine daha çok çalışın.

timthumb.php

yatmaz.bizim de üç gün önceden banlanmıştı ödenmemişti.eskiden olsa belki ödenirdi ama bu zamanda son gün ban atan zihniyetin ödeme yapacağını sanmıyorum.

bu arada adsenseye yüzlerce kanal bağlayıp spam yapanlar banlanıyor diyenleri bir daha ki aylarda aynı konuyu açarken görmem umarım.tek kanallı adsensede banlanmıştı hatırlatayım.bilmeden sallamak olmuyor.tecrübe edince göreceğim ben o kelimeleri...

Yatmayanlar yazdı da bu durumda olup yatan yok sanırım.. Üstüne soğuk su mu içiyoruz yani :)

Yatmayanlar yazdı da bu durumda olup yatan yok sanırım.. Üstüne soğuk su mu içiyoruz yani :)

Şu zamanın adsense'i hakkında kimse net bir şekilde hiçbirşey söyleyemez. Yatabilirde yatmayabilirde. Burda yatar diyenlerle ne teselli bulabilirsin nede yatmaz diyenlerden soğuk su içersin. Aç elini dua etmeye başla ödenecekmi zaman gösterecek.

1 yıl önce olsaydı zaten herkes ödenir diye onlarca mesaj atardı ama şu anda gelinen nokta kurallar çok farklı ve biz hiçbirini bilmiyoruz.

kiko sen ne yaptın kazancın bayağı yüksekti inşallah bi sıkıntı olmadı.benimde yükseldi bu ay dizlerim titriyo patlayacak diye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri