Serk@nYT
Yasaklanmış
Yok üstad çok şükür 2 aydır adsenselerde sorun yok bende inş da olmaz.Üstad en deneyimli kişi sensin sen dede van durumları var mi su anda..
HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok üstad çok şükür 2 aydır adsenselerde sorun yok bende inş da olmaz.Üstad en deneyimli kişi sensin sen dede van durumları var mi su anda..
HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi
Yok üstad çok şükür 2 aydır adsenselerde sorun yok bende inş da olmaz.
1-Tek kişi adın yapmıyorum tabiki.Banlanırsa yine aynı kişi adına acıyorum.Serkan abi merak ettiğim bikaç şey var skype'dan soracaktım ulaşamadım buradan yazayım müsait olduğunda cevaplarsan sevinirim.
1) Adsenselerde 2-3 adsenseyi tek kişi adına yapıyor musun?
2) Adsenseler aarasında kanal transferi yapıyor musun? (Bana biraz tehlikeli gibi geliyor adsenseler arasındaki bağlantıyı çözüyor olabilirler. Çok adsensesi olan arkadaşlarda tümünde para ödememe sebebi bu olabilir belki diye düşünüyorum)
3) Bir adsenseden maksimum kaç k yapılmalı hocam eskiden 20k deniyordu ama son 2 aydan sonra düşünceniz değişti mi (20k nın üstü çok tehlikeli mi)?
1-Tek kişi adın yapmıyorum tabiki.Banlanırsa yine aynı kişi adına acıyorum.
2-Kanal transferi zorda kalırsam yapıyorum.
3-Bunun limiti yine yok aslında içeriğin ile alakalı ama spam yaptıgımıza göre bunu en aza indirgemek lazım.10k-15k yı geçirmemek lazım.Geçsende sorun olmuyor ama gene işini saglam yapmak için kendi düzenine göre parçalamak riski en aza çekmek en iyisidir.
Soru başı 0.50 Kuruş pp ıma yollarsın![]()
Bu sorunun cevabı 0.50 kuruş değil. :d Bunun cevabı baya pahalı :daylık kazancın nedir abi?, pp adresini alayım![]()
3-Bunun limiti yine yok aslında içeriğin ile alakalı ama spam yaptıgımıza göre bunu en aza indirgemek lazım.10k-15k yı geçirmemek lazım.Geçsende sorun olmuyor ama gene işini saglam yapmak için kendi düzenine göre parçalamak riski en aza çekmek en iyisidir.
Özelden gönderdimReis paypal adresini verirmisin ? 10 tl göndereyim 20 adet soru soracaktım.
Bu sorunun cevabı 0.50 kuruş değil. :d Bunun cevabı baya pahalı :d
Benimde bu sabah banlandi.Bu gün sabah uyandığımda adsense banlandığını farkettim. Bunun ile sebebinide az çok çözdüm sanırım. Dün kanalıma bir telif gelmişti. Kanalı komple silmeyi planlamıştım fakat içerisinde çok iyi para getiren videolar olduğundan kıyamadım ve silmedim. Adsense için geribildirim gönderirken nedenleri arasında telif hakkıda yazıyorda. tek telif ile banlanacağını tahmin etmemiştim. Kanalları kontrol edeyim derken ikinci telifide gördüm. Maalesef sanırım artık para kazanmaları kapatmak yeri komple adsense banlıyor. Yüklü bir para alacaktım. Ödeme işleme girmedi ise yalan oldu sanırım
Genel sorun cok bu aralar youtubeda.Düzelir merak etme stres yapma.Arkadaşlar benim adsensede ban tarzı bi sorun olduğu için sizede yazayım umarım yardımcı olan cıkar benımde adsense ıkı gundur kanal baglayamıyorum ama sıtede youtubeda genel yaşanan sorun degıl benım sorunum ben kanalı adsense baglarken bu adsense onay beklıyorum gıbı bır yazı gelıyor bana ama adsense hesabıma ayrıca gırdıgım zaman hersey yolunda sorunsuz bır sekılde gırıyorum kontrol yapıyorum adsense'ım acılıyor acaba sorun ne olabılır yaşayan varmı bu sorunu benim gibi
Bu da kazancım ile ilgili soruya göre çok çok pahalı bir soru.. :d Sonucda kaynakçalıştığın kategoriler nedir abi? bu ne kadar![]()
İnşallah bendende çok kaznaırsın.ABi tüm kazandığımı vereyim yeterki yardımcı ol nsenın yardımınla 1 ayda 10 katını kazanacagıma eminim![]()
Bence ödenir bugunki banlar arkadaşlar ama adsense bu inş sorun cıkarmaz.Benimde bu sabah banlandi.
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuanmı banlandın !
Geçmiş olsun kötü bir durum eğer bugün yaşadınsa bu sorunu![]()
Ödenmez serkan abi pini daha gelmemişti :sGenel sorun cok bu aralar youtubeda.Düzelir merak etme stres yapma.
Bu da kazancım ile ilgili soruya göre çok çok pahalı bir soru.. :d Sonucda kaynak
İnşallah bendende çok kaznaırsın.
---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------
Bence ödenir bugunki banlar arkadaşlar ama adsense bu inş sorun cıkarmaz.
Ödenmez serkan abi pini daha gelmemişti :s
https://yadi.sk/i/NvbEkuDPcBRxS
22 agustostan beri ödeme alamiyorum.
Biri banlandi takmadim buna yoneldum buda banlanfi :s mapacam artik bilmiyorum
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.