Adsense Banları 20.11.2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 adsense banlanmış sabaha karşı şimdi girdim baktım.

1.banlanan adsense hesabını adsense youtube devre dışı bıraktım yönetici v.s değiştim ban yemiş.
2.banlanan adsense hesabını adsenseyi komple sildim 10 gün önce şimdi hesabı geri getirdim adsenseye girdim oda banlanmış.

Yani yok silme yok yönetici devre dışı bunların hepsi boş işmiş umutlanmıştım doğrusu.Üzgünüm ):

Son düzenleme:
2 adsense banlanmış sabaha karşı şimdi girdim baktım.

1.banlanan adsense hesabını adsense youtube devre dışı bıraktım yönetici v.s değiştim ban yemiş.
2.banlanan adsense hesabını adsenseyi komple sildim 10 gün önce şimdi hesabı geri getirdim adsenseye girdim oda banlanmış.

Yani yok silme yok yönetici devre dışı bunların hepsi boş işmiş umutlanmıştım doğrusu.Üzgünüm ):

Bu Ay Kesinleşti Dediğin Hesabın Banlandı mı?

sabah 7:23 adsense banlanmış. 2 kanal bağlıydı spama düşmüştü gitti.

Bu nedir arkadaşlar. Herhangi bir mail yok, telefon onayı olayı yok. Herhangi bir yerde bir hata, bir mesaj ya da başka hiçbir şey yok. Ne anlama geliyor bu ne yapmam gerekiyor. "İşlem"e tıklıyorum bu sayfa geliyor.

Bu nedir arkadaşlar. Herhangi bir mail yok, telefon onayı olayı yok. Herhangi bir yerde bir hata, bir mesaj ya da başka hiçbir şey yok. Ne anlama geliyor bu ne yapmam gerekiyor. "İşlem"e tıklıyorum bu sayfa geliyor.

hocam bi sıkıntı yok sadece ödeme yöntemi girmeniz gerekiyor

10 saat önce benim de 1 adet adsensem ban yemiş spam düşme yoktu tek kanal vardı içine bağlı hizmet şartlarının ihlelden kapatılmış

adsenseler kanal kapanmalarından çok çabuk etkilenmeye başladı artık.

ilk olarak 2 kanal bağladım, topluluktan kapandı sildim. Sonra 1 kanal bağladım, teliften kapandı sildim ve 1 hafta sonra da adsense spama düştü ve bugün de ban yedi.( 2 ayda 3 kanal bağlamış oldum)

Sonuç: 3 kanal kapanması ve banlanan adsense.

Son düzenleme:
sımdı sanırım bu kapanan adsenselerın odemelerınıde alamıyacagız..
cunku,
kazandıgınız gelır reklam verenlere ıade edılecek yazıyor...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri