Adsense Basvurusu Nasil Yapilir ?

Arkadaşlar adsenseye üye olurken Alacaklı soruyor , orda Adımı soyadımı girdim ama soyadımda ı harfi vardı bende o ı harfini büyük yaptım.Ama banka hesap numaramda tabi ki o harf küçük şekilde ı bu hesabımı bulmaları konusunda hata oluşturur mu?
buyuk harfle yaz ALI gibi iban numarasi onemli olan zaten

arkadaşlar adsense hesabı açtımda youtube ye de bağlı youtubede izlenme var ama adsenseye yansımıyor neden bana özelden ulaşabilirmisiniz

Yaw arkdaslar bu adsenseye üye olurken hep ing. karakterler kullanın diyor örneğin ismim ve soy ismim de '' Ş ve Ğ'' harfleri var, bunların yerine '' S ve G'' mi yazacağm ??? cvplarsanız sevinirmm :(:(:(

Arkadaslar demin de yazdım ama kimse cewap wermedi adsenseye kayıt olrken türkce karakter kullanmayın deniyor bu kurallar isim,soy isim ve adres yazarken ''ç,ş,ğ'' falan kullanmıycaz demi????? Şimdiden tesekkrler......

Arkadaslar demin de yazdım ama kimse cewap wermedi adsenseye kayıt olrken türkce karakter kullanmayın deniyor bu kurallar isim,soy isim ve adres yazarken ''ç,ş,ğ'' falan kullanmıycaz demi????? Şimdiden tesekkrler......​

Merhabalar, arkadaslar adsenseye kayıt olrken türkce karakter kullanmayın deniyor bu kurallar isim,soy isim ve adres yazarken ''ç,ş,ğ'' falan kullanmıycaz demi????? Şimdiden tesekkrler......

Merhabalar, arkadaslar adsenseye kayıt olrken türkce karakter kullanmayın deniyor bu kurallar isim,soy isim ve adres yazarken ''ç,ş,ğ'' falan kullanmıycaz demi????? Şimdiden tesekkrler......

Adreste türkçe karakter kullanma banka hesabı tanimlarkende kullanma..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

sırasıyla yazıcam youtube giriyorum para kazanmayı etkinleştirdim para kazanma kısmına giriyorum ödemem nasıl yapılacak kısmına tıklayıp adsense hesabını ilişkilendirmeye tıklıyorum buraya kadar dogru sonraki diyorum adsense ekranı açılıyor farklıyı denedim onu saten hiç yapamıyorum evet bu mil giriş bilgilerini kullan dedim 2. adıma geçiyor işte dil ingilizce felan devam et diyorum işte ülke seçiyorum alacaklı adımı yazıyorum adresi yazıyorum telefonu yazıyorum sonra devam et diyorum youtuba yönlendiriyorsunuz yazıyor yukarda kırmızı renrkle hata geldi bu işlem şu anda kullanılmıuyor diye. daha sonra denedim sayfayı yeniledim birdaha denedim bu seferde ilişkilendirme yapıcağım zaman o maili tekrar giriş bilgilerini kullan tıkladım ''Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı bekleyen [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız. '' aşağıda farklı bir google hesabı kullan yeni bir google hesabı kullan çıkıyor Ve anlamadıgım şu madem formu gönderdim neden hesap durumunun altında adsense ilişkisi yazısı çıkmıyor ve yine altta ödemem nasıl yapılacak çıkıyor bir türlü para kazanma sekmesinden hesap durumunun altında adsense ilişkisi yazısını çıkartamadım başaramıyorum yardım edebilirmisiniz.

Enver Bey;

Aynı problemi şu an ben yaşıyorum, nasıl aştığınız paylaşırsanız memnun olurum.

Bol kazançlar dilerim

Saygılarımla

içinde video yokken başvurulur mu?

Hocam ben denedim ama e-mail tercih edilmeli ve kayıt koşulları diye iki tane yazı çıkıyor kabul etmiyor , biraz araştırdım video olmadığı için deniliyor. Bilginiz var mı?

Abiler bu konunun iyice bi güncellenmesi lazım.. Çünkü iki gündür 3 farklı bilgisayardan adsense başvurusu yaptım , biri onaylandı ama kanal bağlanmıyo inceleniyo henüz onaylanmamış diyo , 1 hafta içinde onaylanır yazmışlar ama onaylandığı yönünde mail gelmişti , diğer 2 si nolucak bekliyorum şimdi , bunların haricinde başvuru yöntemi falan bayaa bi değişmiş , kanal üzerinden başvuruyosunuz falan..

Benimde adsense onaylindi diye mail geldi 3 gun gecti kanal baglayınca onayli degil diyor bisey anlamadim bu isten

Benimde adsense onaylindi diye mail geldi 3 gun gecti kanal baglayınca onayli degil diyor bisey anlamadim bu isten

Abiler bu konunun iyice bi güncellenmesi lazım.. Çünkü iki gündür 3 farklı bilgisayardan adsense başvurusu yaptım , biri onaylandı ama kanal bağlanmıyo inceleniyo henüz onaylanmamış diyo , 1 hafta içinde onaylanır yazmışlar ama onaylandığı yönünde mail gelmişti , diğer 2 si nolucak bekliyorum şimdi , bunların haricinde başvuru yöntemi falan bayaa bi değişmiş , kanal üzerinden başvuruyosunuz falan..

Sorun devam ediyor mu beyler? Bende şimdi 2. adsensemi açıcam da farklı bir pc farklı bir hat farklı bir adres farklı bir tel ile onaylycam da isim yine bneim adıma olursa sorun olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri