Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Reklam verenler azaldıkça (lanet olasıca corona virüs) adsense de musluğu kısacak,çok daha düşük BGBG ler görebiliriz bu saatten sonra

Mart ayının ilk gününe göre nisan ayının ilk günü %50 düşüş var bende.

Merhaba arkadaşlar dünden beri %50 artış var sizde durum ne

Arkadaşlar bir youtube kanalım var, ocakta da içerisinde aynı içerik vardı fakat
bgbg bgbm çok yüksekti fakat nisan mayıs aylarında aşırı şekilde düştü

Sizce bunu sebebi ne olabilir? Genel kanıya göre içerik dili video uzunluğu vs deniyor fakat ocak ayında da aynı videolar vardı kanalda.

Corona sebep olabilir mi buna?

ocak
iM4Kng.png

mayıs
bhiRrn.png

Arkadaşlar bu gelirler ne zaman yükselecek, çocuklar üzerine (çocuklar İçin İçerik işaretli değil) kanalım var. Youtube Analytics bölümünde haziran ayı ''oynatmaya göre BGBM'' ortalaması 2,78. ocak ayına kadar bu ortalama 4.00 civarıydı. 3,5 aydır gelirler nerdeyse %40 düşük vaziyette.
sizlerin BGBM ne durumda?

30 haziran verilerinde adsense de bir sorun yokken 42TL youtube'a yansıyan rakam 0,43$
bu şekilde sorun yaşayan var mı:S sonradan güncellenir mi?

30 haziran verilerinde adsense de bir sorun yokken 42TL youtube'a yansıyan rakam 0,43$
bu şekilde sorun yaşayan var mı:S sonradan güncellenir mi?

Artık videoya engel sonradan gelsede parasını kesiyor yt hocam

ozgün video da olsa bu aralar herşey normal ayın 6 7 si gibi adsenseye gelirler aktarılırken kesin rakamlar belli olur

Tam o tarihte yansıdığından emin misiniz? Daha yansımamış olabilir çünkü

önceki günler adsense 40-42 tl youtube ise 5$ civari
30 haziranda adsense yine 42 tl ama youtube 0,5$

youtube analistike eksik yansıma var

videolar özgün video herhangibi bir eşleşen vs gelmedi

Arkadaşlar 1-5 dk aralığındaki ingilizce ve türkçe bgbg ne kadar ortalama ?

türkçe oyun kategorisinde %100 artış oldu benim kanalım için. 0.80 sayfa bgbg an itibariyle 1.75e yükseldi inşallah böyle devam eder.

Arkadaşlar,

Bugün aktifleşen kanala yeni açılmış bir adsense bağladım ancak gelirler adsense e yansımıyor video da reklamlar da çıkmakta.

R10'da yeni açılan adsenseler de artık günlük takip edilemiyor diye bi yazı okudum doğru mudur ?

Arkadaşlar,

Bugün aktifleşen kanala yeni açılmış bir adsense bağladım ancak gelirler adsense e yansımıyor video da reklamlar da çıkmakta.

R10'da yeni açılan adsenseler de artık günlük takip edilemiyor diye bi yazı okudum doğru mudur ?

https://prnt.sc/ulbojk
bu şekilde ürünlerde barındırıcı seçtiniz mi

edit: yeni sürümde artık takip edilemeyeceği doğru ama üst kısımdan eski sürüme dönebilirsin. https://prnt.sc/ulbpbo

Pazar öğleden sonra tıklamalar silinmeye balşadı bende. Dün olması gereken kazanç 400 TL iken sıfır gözüküyor.

Arkadaşlar bu aralar Sayfa BGBG ve Gösterim BGBM'sinin düşmesi normal değil mi? Yeni yıldan sonra genelde böyle olur deniliyor.
Sizde durumlar nasıl? Bu durum sizce ne zamana kadar normalleşir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri