Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

yakında dipleri görürüz, yeni yıla 2 küsür ay kaldı

bakıyorumda bu yıl hiç iyi gitmedi, reklam sorunundan tut, diğer sorunlara, hep bir aksilik çıktı

hocam youtube güncellemeleri normal biliyorsunuz her sene daha da zorlaşıyor ancak reklam sorunu gerçekten bu sene diğer yıllara göre çok fazla sorun oldu. (2 yıl dır youtube dayım)

Bakalım.. Kasım ve Aralık diğer yıllar gibi geçer inşallah

düşüş var ancak yüksek değil.

incelemede olanlar onay alsa.geçen ayı aratmaz )

arkadaslar normal yil basi dususu yasamistik bgbg 2den 0.80 lere dusmustu nronal dedim duzelir zamanla dun bgbg 0.02 ye dusmus 60b gosterimde 300 reklam cikmis sizde durum nasil acaba. normal yeni yil dususumu var yoksa benim gibi olan varmi

aynen benimde aynı reklam çıkmalar epey azalmış buna paralel olarak da para kazanmada düştü.

benim de yılbaşından beri düşüktü beyler bu 2gün biraz düzeldi gibi ama alttan çıkan banner reklamlar çıkmıyor hala video yayınlamıyorum yayınlasam mı ne yapsam

reklam tıkları silinen varmı benden baska adsensede reklam tıkları bakıyorum bugunu göster diye 600 700 tık var yarın oluyo o 600 700 tık 32 tıka düşmüş dünkü sonuclara bak diyorum tabi bgbg 0.01 bunun nedeni nedir acaba hiçbir sorunda gözükmüyor

reklam tıkları silinen varmı benden baska adsensede reklam tıkları bakıyorum bugunu göster diye 600 700 tık var yarın oluyo o 600 700 tık 32 tıka düşmüş dünkü sonuclara bak diyorum tabi bgbg 0.01 bunun nedeni nedir acaba hiçbir sorunda gözükmüyor

bendede oldu bir ara sonra düzeldi.
Ama benimde kazanç ve tıklamalar 3/1 oranında düştü yılbaşından bu yana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri