Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Adsense BGBG Raporları hala yerlerde özgün kanalım olmasına rağmen para kazanma sıfır:) ne zaman düzelir ki.

Gün geçtikçe düzelir diye beklediğim kazançlar daha da dibe vuruyor ne zaman normale dönecek acaba merakla bekliyorum.

Bgbg Yüzde 65 düşüş var bende

Mart ayının ortalarında çok iyi yükselme vardı, son 4-5 günde bende de çok düştü, gösterim de yarının altına indi, kanala bazen baktığımda sarı çizgiler boş geçiyordu. Onaylamalar başladı diye düşündüm ama sanırım sadece reklam kalmadı yt de...

Mart ayının ortalarında çok iyi yükselme vardı, son 4-5 günde bende de çok düştü, gösterim de yarının altına indi, kanala bazen baktığımda sarı çizgiler boş geçiyordu. Onaylamalar başladı diye düşündüm ama sanırım sadece reklam kalmadı yt de...

aylar sonra tam bır kanal hareketlenıyor gıbı oldu 3 gunde yıne sıfıra ındır aynı yasadıklarını bırebır kendı kanalımda yasadım demekkı sorun genel bende kanal onerılenlere gırdı dustu zannedıyordum

Kazanç sıfır

76GpEP.jpg

arkadaşlar benim istatistikler böyle , kazanç neden hep sıfır oluyor ?
Beni bilgilendirebilecek bir arkadaş var mı acaba ?

Bu konuda biraz acemiyim.

Son bir kaç gündür BGBG'de ufak bir artış görüyorum, sizde de durum aynı mı?

Sayfa BGBGlerim ve tbm değerlerim son aylarda düşüş yaşamaya başladı. Başka düsen varmı

Beyler slm herkeze bır sıkıntım var ban adsense hesabıma yenı bır kanal ekledım fakat 5 gun gecmesine ragmen adsense de hıc bır verı gozukmuyor performans raporlarında adsense barıntırıcısına baktım aynı cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler.

Bır baska sorum ıse adsenseye hesab eklerken beklenmetık hata oldu sorunu yasıyorum cevablarınızı beklıyorum

76GpEP.jpg

arkadaşlar benim istatistikler böyle , kazanç neden hep sıfır oluyor ?
Beni bilgilendirebilecek bir arkadaş var mı acaba ?

Bu konuda biraz acemiyim.

Bu konuda bende bilgi almak isterim tahmini kazanc neden hep 0. Kesinlesme asamasindami toplam yansiyor

merhab arkadaşlar son 3 gündür bgbg %40 düştü sizde durum nasıl

temmuz ve ağustos aylarında izlenimlerim düştü fakat kazançlarımda artış var, sizde durumlar ne arkadaşlar

arkadaşlar merhaba,
kazandığımıza şükür de kafama takılan bir konuyu sizlere danışmak istiyorum.
kanalımdaki videoların %16'sı amerika'dan izleniyor.
kanal eski kanal yani dolar 2 tl olduğu zamanlarda da böyleydi. dolar 7 tl olunca da aynı.
videolar çoğunluklu olarak amerika'dan izleniyorsa, dolar anlaşmalı reklamlar çıkıyor demek değil mi? ama benim tbm dolar 2 tl olduğunda da 0.5 0.6 arası geziniyor, dolar yükselince de aynı hatta eskiye göre ufak miktarlarda düşüş bile var. bunun sebebi nedir sizce? reklam rekabetinin artması ve fiyatların aşağı çekilmesiyle, doların yükselişi birbirini mi nötrlüyor acaba.

arkadaşlar merhaba,
kazandığımıza şükür de kafama takılan bir konuyu sizlere danışmak istiyorum.
kanalımdaki videoların %16'sı amerika'dan izleniyor.
kanal eski kanal yani dolar 2 tl olduğu zamanlarda da böyleydi. dolar 7 tl olunca da aynı.
videolar çoğunluklu olarak amerika'dan izleniyorsa, dolar anlaşmalı reklamlar çıkıyor demek değil mi? ama benim tbm dolar 2 tl olduğunda da 0.5 0.6 arası geziniyor, dolar yükselince de aynı hatta eskiye göre ufak miktarlarda düşüş bile var. bunun sebebi nedir sizce? reklam rekabetinin artması ve fiyatların aşağı çekilmesiyle, doların yükselişi birbirini mi nötrlüyor acaba.

dostum bahsettiğiniz zamanlar mart nisan ayları ise o zamanlar bende de bgbg yüksekti sonradan baya düştü

dolar yükselmese bgbg 3 ise 2 olucaktı saten

dostum bahsettiğiniz zamanlar mart nisan ayları ise o zamanlar bende de bgbg yüksekti sonradan baya düştü

dolar yükselmese bgbg 3 ise 2 olucaktı saten

benim bahsettiğim 3-4 yıllık süreç hocam, yılbaşı yılsonu meselesi değil, ki genelde yılsonu yüksek olur değerler. dolar 3 kattan fazla arttı tbm hala aynı geziniyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri