Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Bence martın sonuna doğru düzelecek her geçen gün birazcık üstüne koyarak düzeliyo

Yıl başından önce tbm lerim 20-30 kuruş civarındaydı, yılbaşından sonra 13 - 14 lere düştü şu anda 0.09 :(. Arkadaşlar ne kadar daha sürer böyle uzun süredir yapan arkadaşlar bilgilendirebilir mi :(

Arkadaşlar benim kanal partnerde. Geçen hafta cpm 1 i geçmiyordu şu son 4 5 gündür cpm 5 10 lara kadar çıkmış. Ama bu seferde kazanç çok düşük. Reklam çıkmamış sanırım. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?

YjVrZD.jpg

Arkadaşlar benim kanal partnerde. Geçen hafta cpm 1 i geçmiyordu şu son 4 5 gündür cpm 5 10 lara kadar çıkmış. Ama bu seferde kazanç çok düşük. Reklam çıkmamış sanırım. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?

YjVrZD.jpg

ecpm dir o iyi bak.

vay ben bu ********lerinnnnnnnnnnnnnnn.............................................. yine 0 ladım ya yine flagladılar ya

piyasada sahte telif çoğalmış bune ya herkez hep bana hep bana

arkadaş topluluklar bi yerden bu yeni yıl düşüşü bi yerden bu ay bi harika gidiyo

Çok inceden bir artışmı var bugün bana mı öyle geldi. :) Hadi hayırlısı..

vallaha ay sonu geldi düzelmedi korkuyorum şubatta böyle devam ederse boşa kürek çekmekten şu izlenim bi aralıkta alaydım ne olurduki

özgün kanal 6k izlenmeye 0.20$ vermiş.

dünde 11k izlenmeye 0.80$ vermişti. özgündede iş yok, spamda bana gülmedi bırakıp gidicem

To artmış ama tbm düşük. Neyse hiç değilse bir gelişme var.

sayfa to aralık ayı ile aynı seviye'ye ulaşmış durumda lakin tbm oranı aralıkta ve önceki aylar 0.12-0.14 arasındayken şu an hala 0.08 :)

tbm'de yükselse herşey normale dönmüş olacak...

Aynen hocam bbg ve to ' da az da olsa hareketlenme var ama tbm hâlâ düşük durumda , neyse buna da şükür :)

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

To artmış ama tbm düşük. Neyse hiç değilse bir gelişme var.

böyle artsın sürekli hergün , normal seviyeye gelsin yeter :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri