Adsense Çalışanlar Dikkat

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar bundan birkaç gün önce adsense hesabım EMK bilişim denen düzenbazların sayesinde vds den çalındı.
bende orjinal isim ve adresle açtığım için çalınma sayfasından istedikleri tüm belgeleri yolladım ve bir mail geldi ki şaka gibi.

Merhaba S**** D****

Google, üçüncü taraflar arasındaki anlaşmazlıklarda arabulucu veya hakem rolü üstlenmediği için bu sorunla ilgili destek sağlamamız mümkün değildir. Bu politika, hesap kontrolü ve hesapların sahipliğine ilişkin anlaşmazlıkları da kapsamaktadır.

Kullanıcı izinlerini güncellemek ve hesabınızın kontrolünü tekrar kazanmak için hesabın yöneticisiyle doğrudan iletişime geçmenizi öneririz. Hesaba erişimin yönetici tarafından yasal olmayan şekilde kısıtlandığını düşünüyorsanız, bulunduğunuz yerdeki emniyet teşkilatı ile iletişime geçmeniz önerilir.

Bazen başka kullanıcılara erişim izni vermek gerektiğini biliyoruz. İleriye dönük bir tedbir olarak, eski çalışanları ve etkin olmayan kullanıcıları hesabınızdan kaldırın. Bu, hesabınızda yetkisiz değişiklik yapılmasını önlemeye yardımcı olacaktır.

Hesabınızı erişme hakkında bilgi almak için buraya bakabilirsiniz.

Saygılarımla,

Erin

Özet olarak hesabınız çalındıysa ya çalan kişiyi bulup karakola ver yada hesabına gir çalan kişinin mailini yöneticilikten kaldır diyo.

Son olarak şu saatten sonra hala adsense çalışacak olan arkadaşlar'a şimdiden geçmiş olsun

Edit : Arkadaşlar sorun adsensenin kimin sayesinde çalındığı değil.
Adsense çalınma sayfasından biriyle özel olarak mailleştik ve adama kimlik fotokopisinden tut da banka hesap ekstresine kadar yollamam rağmen bu maili attı.
Yani koca google bu hesaptan yöneticiliği kaldırılan hesabın kendie ait olduğunu kanıtladığım halde aradan bu şekilde sıyrılıp hırsızlara yol açıyor böyle saçma bişey olurmu polise git diyo ya madem öyle ne diye hesap seninse belge yolla diyosun yolladıktan sonra tamam inandık evet hesap senin ama hesabı çalanı sen bulacaksın diyo varmı böyle bişe. Allah belalarını versin şu dakkadan sonra adsense çalışanında allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Çok konu açıldı bu emk bilişim sahtekarlarıyla ilgili . Ama konu açacağınıza gidip savcılığa şikayet etseydiniz ********ler kim olduklarını öğrenirlerdi . Tanımam etmem bu adamların ytpara üyeliği yok mudur kimse neden böyle bir ********lik yaptıklarını sormadı mı ?

EMK bilişim kimdir arkadaşlar bunlara ait vdsler çalınıyor birşey oluyor nedir bu.Benim skype imkb bilişim emre denen biri var o mu acaba.Kimsenin günahını almıyımda.

Çok konu açıldı bu emk bilişim sahtekarlarıyla ilgili . Ama konu açacağınıza gidip savcılığa şikayet etseydiniz ********ler kim olduklarını öğrenirlerdi . Tanımam etmem bu adamların ytpara üyeliği yok mudur kimse neden böyle bir ********lik yaptıklarını sormadı mı ?

soruldu adam banlandı diye hatırlıyorum hiç düzgün cevap vermedi hep kaçamak cevaplar vermişti öyle hatırlıyorum.

Bu forumun tek sorun her önüne gelene güvenmek bir şey diyincede bizi taşlıyorlar. Adam yapar yani elinde böyle bir potansiyel varken kurar sunucuya bir şeyler her şeyini kayıt eder. neyse sağlık olsun.

soruldu adam banlandı diye hatırlıyorum hiç düzgün cevap vermedi hep kaçamak cevaplar vermişti öyle hatırlıyorum.

O zaman bunlarla alışveriş yapıp sonra gelip buraya konu açmasınlar . Onlar için diyorum yanlış anlaşılmasın milletin beş kuruş parasına göz dikiyorlar köpekler.

Modlardan ricam emk bilişim hakkında konu açılsın sabitlensin.Burda adsense veya başka birşeyi olan arkadaşlar iptal etsinler yada hesaplarından çıksınlar.

Konu ciddi konu.Yazıktır günahtır başkalarında ekmek parası gitmesin ya ):

Son düzenleme:
Arkadaşlar sorun adsensenin kimin sayesinde çalındığı değil.
Adsense çalınma sayfasından biriyle özel olarak mailleştik ve adama kimlik fotokopisinden tut da banka hesap ekstresine kadar yollamam rağmen bu maili attı.
Yani koca google bu hesaptan yöneticiliği kaldırılan hesabın kendie ait olduğunu kanıtladığım halde aradan bu şekilde sıyrılıp hırsızlara yol açıyor böyle saçma bişey olurmu polise git diyo ya madem öyle ne diye hesap seninse belge yolla diyosun yolladıktan sonra tamam inandık evet hesap senin ama hesabı çalanı sen bulacaksın diyo varmı böyle bişe. Allah belalarını versin şu dakkadan sonra adsense çalışanında allah yardımcısı olsun

Arkadaşlar vds'nin giriş şifresini değiştirdiğimizde vds aldığımız şirketin makineye bağlanma/uzaktan kontrol etme şansı var mı ?

Arkadaşlar vds'nin giriş şifresini değiştirdiğimizde vds aldığımız şirketin makineye bağlanma/uzaktan kontrol etme şansı var mı ?
Vdsleri onlar kurduğuna göre elbette var. Her şey onların elinde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynı cevabı bana da verdiler , işin saçmalığı mesajda polise verin diyorlar vericeksin de google'ın türkiye temsilciliği yok polis'in adsense bilgilerini alma gibi bir şansı kalmıyor.
Geçmiş olsun hocam tekrardan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri