Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanallarımı yeni adsenseye bağlamamda herhangi bir sakınca var mı?
kanallarımı yeni adsenseye bağlamamda herhangi bir sakınca var mı?
adsense banlandıysa kanallarda reklam gösterimi devre dışı kalır direk
aynısı bendede oldu kesinlikle açılmaz.
[MENTION=603]koronline[/MENTION] Bak mesaj sayın 180 lere çıkmış , bu tür şeyleri bilmen gerek , hala kendi reklamlarına mı tıklıyosun sen , valla dostum kendi düşen ağlamaz , Ulu orta dolandırmışsın google yi itiraz etsen de hava , bu tür eylemlerden kaçının ya emeğinize , zamanınıza yazık .. bırakın getireceği kadar getirsin adsense , doğru dürüst çalışan bir adamın parasını yemez google. ve unutmayın Google bünyesinde çalışanlar sıradan adamlar değil , dünyaca ünlü bilgisayar yazılımcıları ve hacker ler , yani öyle basit yöntemlerle bir dünya devini kandıramazsınız
kesinlikle açılmaz nedir anlayamadım
---------- Mesaj saat 20:16:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:53:51 civarında gönderildi. ----------
adsense hesabı açamazmıyım bilgisi olan lüften cevaplasın arkadaşlar ne yapmam gerekiyor.Adsenseyi iş yerimdeki pc den açtım tek ıp kullanmıyorum 6 IP kullanıyorum ben.
içerisindeki paralar ne olacak.Kesinleşen kazancım vardı 31 de ödenecekti.
Bilmem gerekenleri artık öğrendim zaten.Sorun o değil yeni açtığım adsense hesabı ile alakalı ama sorunum.Bu formda hiçbir kimse banlanınca yeni adsense başvurusunda bulunmadı ne gibi sorun yaşadılar ben onun için yazdım.
ben iki defa banlandım , şimdi yeni bir hesabım var ve tıkır tıkır işliyor
Bir kısa bilgi daha hesabım banlandıktan sonra kendi adıma yeniden adsense başvurusu yaptım.Adsense aktif edildi fakat kanallarımı ilişkilendiremiyorum. Aynı IP adresinden yeni bir başvuru daha yaptım bu sefer adres aynı fakat alacaklı adı farklı bu sefer kabul edilmiştir.
Ayni ip uzerinden neyi degistiriseniz degistirni kabul edilmez.!!! edilsede sistemin yanindan sarisin bir virus geciyordur sizi fark etmemistir yani kendine geldigine yine kapatacaktir hesabini, ayrica ben ayni gun 2 kere tikladigim web sitesinde ki reklamlara ustelik arasi kisa bir vakit ile, biraz hizli kullaniyorum heralde pc yi sayfayi actigimda bazi eklentiler geliyor bunlarda sayfayi asagi itiyor tiklamak icin mausu o kisma goturup tikladigimda ise sayfa asagi kayiyor ve adsense reklami mausun ustun egeliyor bu sekilde iki sefer tikladim ve her ikisinide bildirdim adsenseye ayrica ben youtubeden para kazanmak icin calismiyorum bu sebeble cok birsey yapmadim ve ansizin gereksiz yere tiklar cogaldi kazanc cogaldi bunuda yazdim boyel bi durum var inceleyin dedim..2007 den beri acik adsense ve 3 aydir bu forumla tanisdigimdan bu yana bu youtube ile baglantili kazanc getiriyor ne uyari ne alakasiz kesinti ne bir sorun yasadim.!!!!
Adsense kesinlikle yanlis yapmiyor hakkini yemiyor fakat benim gibi Adwors Kullanicilarin hakkini korumaya calisiyor simdi sen hesabim kapandi diye isyan ediyorsun sebebide belli gecersiz tik.!!! peki guzel kardesim senin gibi yapan kac bin kac milyon kisi var ayni sekilde benim gibi kac bin ve milyin kisi sizin bu tarziniz yuzunden reklam paralari bosa gidiyor.. adwors kullanicilarinin % 55 i reklam yapalim gelir elde edelim diye ugrasmiyor bu adimiz duyulsun markamiz duyulsun diye reklam veriyor sirf bu sekilde reklam yayinliyanlar oldugu icin.
bugun kadar yanlislik ile adsensesi kapanan yada bu tarz seylerle ( gecersiz tik ) durumlariyla kapanmis bir adsensenin geri acildigini gormedim.!! gecmis olsun
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ama ben eski hesabımın üzerine zaten su içtim............
Afiyet olsun, sana onerecegin en buyuk tavsiye.!!! yeni hesap actin ise kesinle tiklama cunki 1-2 ay denetimde oluyorsun bu surec icerisinde goz ardi edilecek bir durum dahi yapsan, yapmiyorlar gercekten yanlislikla tiklasan bile kapatiyorlar hesabini, bu gibi durumlarda bilgi maili at bilerek tikladiysan bile bilgi maili at yanlislik oldu de... bir iki tik bu sekilde sorun yaratmaz ama tersini yaparsan kendince birsey olmaz dersen affetmiyorlar... diger turlusu de senin bilgi verdigin icin degil yaptiginin yanlis oldugunu bildigin icin politikalarin auydugun icin affediyorlar.!!!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.