Adsense Hesabım Kapatıldı .. :(

Volkandogan

Kayıtlı Üye
Merhaba hocam benim adsense hesabım kapatıldı youtube kanallarımın hepsi aynı adsenseye baglıydı sonuç olarak yeni başladım ama toplam 15 20 dolar yakın para var içinde bu parayı nasıl alabilirim youtube'den yardım lütfen .s ?:mad:

alamazsın yalan oldu
sil baştan yeniden başlayacaksın

Kendi reklamınıza tıkladınızmı? Yada arkadaşlarınıza tıklattırdınız mı? Geçmiş olsun...

reklamlarınıza kendiniz yada arkadaşlarınız mı tıklıyordu?

arkadasın mesaj sayısı 28 blmem ama galıba tecrubesız,nasıl bır yol ızledı ondan bahsetseydı hem bıze hem kendıne faydası olurdu

hocam geçenlerde arkadaşlarıma tıklatmısım sonra arastırdım kapanacagını söylediler bıraktım ama arka arkaya 3 gün boyunca arkadaşlarıma tıklamalarını istemiştim onun haricinde başka birşey yapmadım ..
hocam yeni adsense hesabı baglama imkanımız yok mu kazandıgımız paraları kurtarmak için ?

hocam geçenlerde arkadaşlarıma tıklatmısım sonra arastırdım kapanacagını söylediler bıraktım ama arka arkaya 3 gün boyunca arkadaşlarıma tıklamalarını istemiştim onun haricinde başka birşey yapmadım ..
hocam yeni adsense hesabı baglama imkanımız yok mu kazandıgımız paraları kurtarmak için ?

Gitti o parada youtube kanallarıda boş yani artık. Youtube kanallarına bak para kazanması açık olan varsa partnere taşı ilerisi için kullanabilirsin tekrardan. Ama eğer kırmızıysa para kazanma yeri o kanallar çöp artık.

google amca o kadar salakmı bu tıklamaları anlamayacak !!!
birdaha sakın yapma
geçmiş olsun

olur öyle arada takma 20 dolara güzel tecrübe kazanmışsın :)

o 20 dolar zaten havadan gelmiş bırak havaya gitsin

Senin kapatılmış ben kanal açamıyorum bile :(

Akılsız başın cezasını kollarla ayaklar çekermiş.. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben web işlerini 20 yaşından beri yapıyorum. Bir kere dahi bir arkadaşıma gir şu sitedeki reklamlara tıkla demedim. Veya gidip başka pclerden kendim sitemdeki reklamlara tıklamadım. Bir kere bile adsensem kapatılmadı. Sadece İlk adsensem içindeki parayla birlikte çalındı. Ama bir kere bile adsensem kapatılmadı. İş ne olursa olsun para kazanmayı hileyle yaparsanız o işten hayır gelmez. Geçmiş olsun..

ah be arkadaşım öyle arkadaşa tıklatmamı olur.
Bizim ytparadaki amacımız buradaki tüm arakdaşlarla bir şirket kurmak.sitemizde 15bin üye var bunlardan 10000 tanesi akttiftir.hergün birbirimizin kanallarına 1 kere tıklarız buda günlük 10.000 tıklama yapar.biz günlük 1.000 tl kazanıyoruz.
hayat bu kadar basit değiş işte.youtubede inan senden benden daha akıllılar var.böyle basit ekmek yedirirlermi bize

Daha birkaç gün önce ben seni uyarmıştım adsense banlanıcak diye.Geçmiş olsun tekrar söylüyorum addmefast vs hile işlerin hepsinden uzak dur sonu belli.

bu caps herşeyi özetliyorum dostum. geçmiş olsun...
7p77a6.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri