Adsense hesabına 300den fazla kanal

• Kullanıcı hsehan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Sonradan gelen dünya engelinde para kazanma gitmez diye biliyorum . Hatta bu gün oldu videoyu attıktan sonra 2 saat sonra d. engelli geldi ve hiç bir şey olmadı .

Edit. Tekrar baktım yaklaşık 12 saat oldu gitmedi para kazanma

dostum sen bence o kanalı uçur benimde benimde haftalar sonra toplu parakazanma gitmişti

risk,heyecan,macera,gerilim,dram.:) hepsi bu konuda

Bence gereksiz bir risk hocam,emegine yazik

vazgeçtim 300 kanal adsense için tehlikeli bunun yerine iyibir araştırmacı ol daha iyi yutupda iyi izlenim almış devamı gelmeyen bir sürü içerik var mesela ben bir içerik buldum çokta tanınmış bir dizi attım yutupa ne engel ne eşleşen torrentten indirdiğim gibi upladım sonra ne yaptım o yapım şirketinin nekadar içerigi varsa indirdim %80 i engelsiz ve telifsiz 3 ay olmuş kanallar halen duruyor tabi birazda şans işi bunlar

Son düzenleme:
gecenlerde dunya engelı gecmıs bır vıdeo attım,youtube ilkti ama topluluk yedı,yanı bır kac video topluluk yerse para kazanma gıdebılır

Kardeşim açıklamaya gerek yok kesinlikle mantıklı değil.

patlayanı çatlayanı topluluk geleni takip ederim diyosan mudahale eder 10 saat içinde hemen o kanalı silerim diyorsan, olur tabi.

Hocam adsenseye bağlayıp neden risk alıyorsunuz ki? onun yerine partnere bağlasanız daha mantıklı değil mi?

kanal takip programı ile neden olmasın? fakat 4-5 günde bağlayın spama düşer bir anda yüklenirseniz.

Kanallarda 1 videoda olsa 1000 videoda olsa degisen birsey olmaz.
Önemli olan video sayısı degil baglanan mail sayısı.
500'e kadar sıkıntı olmaz ama bu kadar kanalı sadece kontrol etmek bile cok uzun sürer.
Kapanan,telif, topluluk v.s. yiyenleri 24 saat icinde imha ederseniz sıkıntı olmayacagını düsünüyorum.
Fakat 3-4 AdSense hesabın varsa hic riske girmeden her AdSense'ye 100 kanal bagla.

Kontrolü perfect yapacaksan 500 de bağla bişi olmaz

Hocam adsenseye bağlayıp neden risk alıyorsunuz ki? onun yerine partnere bağlasanız daha mantıklı değil mi?

abone uğraştırıyor, ayrıca quiz panele seri baglarken yeni form vs çıkartıyor, işleri uzatıyor
kanal kapandığında içinde para 2 ay beklıyorum vs.

Kanallarda 1 videoda olsa 1000 videoda olsa degisen birsey olmaz.
Önemli olan video sayısı degil baglanan mail sayısı.
500'e kadar sıkıntı olmaz ama bu kadar kanalı sadece kontrol etmek bile cok uzun sürer.
Kapanan,telif, topluluk v.s. yiyenleri 24 saat icinde imha ederseniz sıkıntı olmayacagını düsünüyorum.
Fakat 3-4 AdSense hesabın varsa hic riske girmeden her AdSense'ye 100 kanal bagla.

digerleri yolunu bulmus
elimde bos 1 tane var maalesef

Aramızda Adsense hesabına 300-400 kanal bağlayan var mı ?
varsa herhangi bir sorunla karşılaştı mı ?
Ayın 25'inde ödemeyi alınca 300'den fazla kanalı aynı gün seri bağlamayı düşünüyorum, herhangi sorun yaşar mıyım sizce ?

edit: her kanalda 1 video olacak
mail yönlendirmeleri yapılmayacak, kanal takip programlarıyla kontrol edilecek

hocam kesinlikle tavsiye etmem bir zamanlar 30 kanalım bağlıydı işleme girmedi ve hepsini apar topar quize bağladım ve adsense banlandı...

tavsiyem adsense için her 2 kanal bir adsense en fazla...

Aramızda Adsense hesabına 300-400 kanal bağlayan var mı ?
varsa herhangi bir sorunla karşılaştı mı ?
Ayın 25'inde ödemeyi alınca 300'den fazla kanalı aynı gün seri bağlamayı düşünüyorum, herhangi sorun yaşar mıyım sizce ?

edit: her kanalda 1 video olacak
mail yönlendirmeleri yapılmayacak, kanal takip programlarıyla kontrol edilecek

her kanalda tek video olacagı icin adsensenin para kazanmasının kapatılacagını dusunmuyorum. aynı gun degilde belirli aralıklarla baglarsan daha saglıklı olur.

Nasıl para kazanması kapatılmaz bir tane Kanal Contend ID alırsa kanalların hepsi gider boom resmen intihar :D kanallar para kazandırıyorsa bir partnere bagla gec ya

1 adsens e 100 kanalmi ben 20 tane baglamaya korkuyorum :D

Tapatalk

Nasıl para kazanması kapatılmaz bir tane Kanal Contend ID alırsa kanalların hepsi gider boom resmen intihar :D kanallar para kazandırıyorsa bir partnere bagla gec ya

Hocam adsenseye bağlı olan kanal partnere bağlandığında kanalda sıkıntı olursa eskiden bağlı olduğu adsensede de olur mu ? (para kazanması kapanan kanalı partner atıyor ve kanal eski adsensesine geçiyor orayıda sıkıntıya sokuyor diye okumuştum bir konuda)

abone uğraştırıyor, ayrıca quiz panele seri baglarken yeni form vs çıkartıyor, işleri uzatıyor
kanal kapandığında içinde para 2 ay beklıyorum vs.

digerleri yolunu bulmus
elimde bos 1 tane var maalesef

Doğrudur ama ödemenizi kessin alırsınız ama adsensede bu durum kessin değil riskli bir yol.Kessin yolu secmek daha doğru gibi geliyor bana hinede siz bilirsiniz hocam.Ayrıca ödeme alamazsanız adsensede bloklanırsa hiç ödeme alamayacaksınız ve o kadar uğraşınız boşa gider zaman kaybı yaşarsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri