Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Ödeme gününe dek devam edebilir. Ve her ödeme dönemi bunlar yaşanabilir artık. Adamlar kasten kazanclara konmak icin ödeme haftasını seciyor.

eskiden site işleri yaparken bunlar oluyordu. Şu bekleyiş yok diye seviniyordum. Ama artık youtube da da bu korkulu bekleyiş olacak heralde.

benim de sürekli para kazanma giden adsense kapandı.
edit:1 tane daha adsense gitti,kıyımda kanalları kapanan adsenseydi bu da.

Korkarak mailime baktım banlanmamışım youtube erişimi`mi kapamışlardı ona itiraz etmiştim onu açmışlar öbür kanallima da aynı mesajı atıyorum örümcek ilgili mesaj geliyor cevap olarak o ihlali`de anlamadım kafam basmadı nedemek istediyse...

3 yıl adsense kapanmış. Diğer ikisi henüz sağlam. O 3 yıllık adsense'ye de 1 yıldır girmiyordum.

Daha önce hiç ödeme alınmamış, pini daha yeni girilmiş Adsense hesabı banlandı. Tam olarak 9 dakika önce. İçerisindeki bi ton para da çöp oldu. Buna ek olarak para kazanmaları gidince kapattığım 2 adsense hesabı da banlandı. Elde avuçta Adsense hesabı kalmadı. Geçmiş olsun. Artık Adsense'nin YT için uyguladığı "geçersiz tıklama yok" artık "Adsense program politikaları" ile karşı karşıyayız.

2 Yıldır kullandığım adsense ve 1,5 yıldır kullandığım adsense hesapları 5 dk önce banlandı :( kesinleşen tutar asgari ücretin üzerindeydi ikisi için ve bu ayki kazançta keza öyle. Gelen mailde ödeme de yapılmaz diye yazıyor. Kesinleşeni ödeseler bari gitti bayram harçlığı :(

Benimde yıllardır kullandığım ve iki yıldır ytden ödeme aldıgım adsense kapanmıs. Manevi anısı vardı bende ona acıdım :D
Allah sabır versin artık herkese.

Mobilden yazıyorum.
Dostum bunu yazarak itiraz etsen geri açmazlarmı aceba.

Hesap babamdan kalmıştı bende manevi değeri vardı lütfen geri açarmısınız diye :D

Bit artık be ucu dokunmadan bit ağustos eylül ü quiz sayesinde 0 çektik şimdi tam yine otturduk bit artık banlanma hadisesi

Yine ilginç bir gün yine ilginç bir ban konusu.

Neye göre ban yiyor millet acaba.En temiz çalışan ban yiyor en pis spamcı yemiyor ilginç :)

2yıllık güzelim adsensem şuan itibariyle banlanmıştır eylülün 5inde spama girmişti bittik valla:(

sadece bir tane adsensem vardı ve sadece youtube için kullanmıştım

3 yıllık adsensem 9 saat önce bağlanmış.

eski adsenselerimin hepsi kapandı temizlik yapıyorlar

Para kazanması giden bir adsenseim vardı. Hesabı kapatmıştım içindeki eşiği geçmeyen parayı alayım demiştim.

5 dakika önce banlamışlar hesabı. İptal edilen hesabı bile banlıyorlar ayıp be. Diğer adsenselerime bakamadım bile

Ödemeleri alaydıkda banlanma olsaydı.Bütün sistemi çökerttiler

Para kazanması giden adsense banlanmış benimde.(Hesabınız kesin olarak devre dışı bırakıldığından, hesap bakiyeniz size ödenmeyecektir)

An itibariyla 2 Adsense ban. Paralari odeyecek mi kesinlesmisti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri