Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Para kazanması giden kanalları başka adsense bağlayabiliyorsunuz. İlk defa gördüm

JrCGN9s.png

diğer adsenseleri de yakalamak için kurulmuş bir tuzak bence :(

%7 lik oran bize vuruyor resmen bahtsız bedeviyiz.. Ahh quiz ah ne güzel gidiyorduk senle bizi bunlara mahkum ettin :(

Bu zaten forumun genel sorunu sizin sorunuzun cevabı bu konuda değil forumda adsensenin spama düşmesi diye aratın.
Bakmaya gerek yok.Spama düşmüş adsense'den hayır gelmez yeni adsense açsan oda spama gircek.Bu çıkmaz ilişkiden çıkan varsa bizi bilgilendirsin.Spam bitti galiba :D Bitmez diyenler nerde :D (bir ara bende diyordum :D)

Son düzenleme:
Quiz'in benzerini Adsense yaptı. Şöyle ki; Quiz hali hazırda tertemiz kanalları atıp ödemelerin yapılmacağı duyurusunu yaptı. Bu na tek sebepte aşırı spam ve panellerde ki kapalı kanal oranı gösterilmişti. Yani bir adsense de 10 kanal ucarsa o adsense spama düşer mantığı yanlış. Ama şu doğru olabilir; ''Bir adsense de ki kanal sayısının ortalaması kadar kanal kapanırsa spama düşer'' bu olabilir. Yani 10 kanalınızda 3'ü kapanırsa gene spama düşme olasılığı mevcut.

Google dünyaya suriyelilere destek oluyor gibi şirin gözükürken, bu paraların nereden geldiğini görmüş olduk. :) Zaten haysiyet sahabı kuruluşlar 1 ay calıstırıp ödeme gününe 1-2 gün kala böyle şeyler yapmazlar..

Son olarak önerim ise, adsense bazı kanalları toplu kıyımda ucurup 3-5 kanalı bırakıyor adsense icinde. Siz de bu kanalları kurtardıgınızı düşünüp farklı bir adsense hesabına ekliyorsunuz. Bunun adı zokadır, sakın yutmayın. O kanalları da kapanmış varsayın herşeye sıfırdan başlayın.

Son düzenleme:
Son olarak önerim ise, adsense bazı kanalları toplu kıyımda ucurup 3-5 kanalı bırakıyor adsense icinde. Siz de bu kanalları kurtardıgınızı düşünüp farklı bir adsense hesabına ekliyorsunuz. Bunun adı zokadır, sakın yutmayın. O kanalları da kapanmış varsayın herşeye sıfırdan başlayın.

Bu kısma çok katılıyorum. Google bazen algoritmasını çözemeyelim diye tümüyle aynı durumdaki kanalların %80'ini kapatıyorsa 20'sini açık bırakıyor. Hem kurtardım sanıyorsun hem adamların ne yaptığını anlayamıyorsun.

Ama o 20 de mimli. Daha sonra onları da kapatıyor. Bir algoritmaları var ve büyük yığınları kapatsa da tümüyle random bazı kanalları kapatmıyor. Oldukça da akıllıca şöyle bakınca.

adsensi spam'a düşüp yönetici maillerini değiştirdikten sonra paçayı yırtmış olan var mı hiç?

Su an Allah şükür bir sey olmadı. 4 kanal dışında hepsi gitti. hiç ellemedim su anlık bir şey yok . eğer pazartesi-salı ödeme yaptıgı zaman rahatlicam .Simdi büyük konuşmamak lazım .

Su an Allah şükür bir sey olmadı. 4 kanal dışında hepsi gitti. hiç ellemedim su anlık bir şey yok . eğer pazartesi-salı ödeme yaptıgı zaman rahatlicam .Simdi büyük konuşmamak lazım .

Aynen dostum 2 gece önce benim adsese spama düştü hemen yönetici maillerini vs değiştirdim olduğu gibi temiz bir mail'e aldım bağlı olan bir tek kanal bile yok şuan için ödeme gelir umarım walla girip kontrol bile etmedim tekrar sonra tribe girdim resmen tırsıyorum :D :D ödeme gelsin sonra canı cehenneme yani :D

Adsense konusunda tecrübeli arkadaşlara 1 sorum olacak.

Varsayalım gelecek ay adsenseler kesinleşti. Bu ay ki durumları yaşamamak için para kazanması gitmeyen kanalları toplu sekilde spamdan ucmayan bazı kişiler adsense hesaplarına bağlı kanalları toplu sildiler. Sildiler diyorum bakın her şey temizken yaptılar bunu, herhangi bir banlanma vs. gibi bir durum olabilir mi bu şekilde?

2 Dakika önce 1 hesap daha banlandı

01DSYm6.png

EDİT:

1 Tane Daha :)

Şimdi 1 tane daha gitti yeniden başladılar

bence aralıksız yapıyor sistem tarıyor yakaladıgını ucuruyor .Tabi neye göre neden uçuruyor onu bilemiyoruz.

şimdi baktım benimkide uçmuş para kazanması gidenlerin spama düşenlerin hepsini ucuracak sanırım yandık.

yeniden basladi benim 1 adsense kalmisdi oda gitdi

Google, adsense hesaplarını banlarken; hesabın eski ya da yeni olmasıyla ilgilenmez. Geçen yıl benim 8 yıllık web onaylı adsense hesabımı geçersiz etkinlik 'bahanesiyle' banladılar.

Adsensenin banlanması tamamen bağlu olan kanalların durumuyla ilgili. Kanalları nasıl kullandığınıza bağlı herşey. (Birden fazla Adsense hesabı olanları ayrı tutuyorum.) Yeni gelen algoritma güncellemeleriyle artık youtube daha 'despot' oldu. Adsense hesabınıza bağlı kanallardan birinde yaptınız küçük bir hata diğer kanalların ve Adsense hesabınız kapanmasına neden olabiliyor. Diyelim düzenli şekilde onlarca kanalda spam yapıyorsanız eninde sonunda hesabınız banlanır günün birinde. Artık eski alışkanlıklarınızı bırakmanızın zamanı geldi. (yt to yt yöntemi, bot kullanmak gibi.) Ya yeni düzene ayak uyduracaksınız ya da kendinize yeni yöntemler bulacaksınız. Eğer olurda kendinize yeni yöntem/ler bulursanız sakın kimseyle paylaşmayın. :) Ama ben sizin yerinizde olsam yeni düzene ayak uydururdum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri