Para kazanması giden kanalları başka adsense bağlayabiliyorsunuz. İlk defa gördüm
![]()
diğer adsenseleri de yakalamak için kurulmuş bir tuzak bence
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazanması giden kanalları başka adsense bağlayabiliyorsunuz. İlk defa gördüm
![]()
Bakmaya gerek yok.Spama düşmüş adsense'den hayır gelmez yeni adsense açsan oda spama gircek.Bu çıkmaz ilişkiden çıkan varsa bizi bilgilendirsin.Spam bitti galibaBu zaten forumun genel sorunu sizin sorunuzun cevabı bu konuda değil forumda adsensenin spama düşmesi diye aratın.
Son olarak önerim ise, adsense bazı kanalları toplu kıyımda ucurup 3-5 kanalı bırakıyor adsense icinde. Siz de bu kanalları kurtardıgınızı düşünüp farklı bir adsense hesabına ekliyorsunuz. Bunun adı zokadır, sakın yutmayın. O kanalları da kapanmış varsayın herşeye sıfırdan başlayın.
adsensi spam'a düşüp yönetici maillerini değiştirdikten sonra paçayı yırtmış olan var mı hiç?
Su an Allah şükür bir sey olmadı. 4 kanal dışında hepsi gitti. hiç ellemedim su anlık bir şey yok . eğer pazartesi-salı ödeme yaptıgı zaman rahatlicam .Simdi büyük konuşmamak lazım .
2 Dakika önce 1 hesap daha banlandı
![]()
Şu an benimkide gitti bakmaz olaydım.
Şimdi 1 tane daha gitti yeniden başladılar
Şimdi 1 tane daha gitti yeniden başladılar
teori boş çıktı demek ki artık haftasonu da banlıyorlarmış![]()
teori boş çıktı demek ki artık haftasonu da banlıyorlarmış![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.