Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Cümleten gecmis olsun herkese.
1 den fazla adesnsi kapanan arkadaslar ayni banka hesabi farkli ibanmi kullaniyordu yada tum ads. kendi adina ama farkli bankalar uzerinemiydi onu da yaza bilirmi?

toplu itiraz etsek belki googlenin dikkatini çekeriz

Gemide-Nab%C4%B1caz-be-Kamil-Facebook-Kapak-Cover-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1-www.kapakresimleri.org_.jpg

umarım geçenki gibi geri açılır adsenseler

aktif olarak kullandığım bütün hesaplar kapatılmış eski notları karıştırırken bir adsense hesabı buldum en son 2014 nisan ayında ödeme almış bağlı hiçbir kanal yok ve adsense sağlam. Şu an giriş yaptım bakalım sabaha kadar buda uçmazsa iyidir.

Beyler ben disardayim giremiyorum hesaplara. Banlanan adsense hesabina bagli kanallarin para kazanmalari gitti mi acaba?

ben öylesine bir itiraz yolluyayım dedim de Yayımcı No istiyor adsense banlandı öğrenemeyiz sanırım onu değil mi?

aktif olarak kullandığım bütün hesaplar kapatılmış eski notları karıştırırken bir adsense hesabı buldum en son 2014 nisan ayında ödeme almış bağlı hiçbir kanal yok ve adsense sağlam. Şu an giriş yaptım bakalım sabaha kadar buda uçmazsa iyidir.

hocam sonucunu bana da pm atar mısın yada konuya yazdığında benide etiketler misin bende merak ediyorum ...

Ben itiraz gönderip açtıran 6 yıllık tecrübemde 1 veya 2 kez gördüm onlarda web adsense

benimde banlanmış babama açtığım adsensede spama düştü büyük ihtimal onuda çizicekler bu ayıda yatırmazlar heralde biri 9 aylık biri 1 yılı gecik adsenseydi :D quiz vurdu life vurdu mn vurdu şimdi bide adsense vurdu :D

içinde yanan paraya mı yanayım giden adsenseye mi yanayım yoksa geleceğimizin karanlık olması ve her ay yaşacağım strese mi yanayım? ne zaman tatile gidip dönsem adsense bir boklar çeviriyor. en son gidip geldigimde yine banlanmalar olmuştu şimdi yine aynısı oldu. 1 aydır bir şey yapmıyordum ama Bayramdan sonra özgüne yönelecem. Ve google allah belanı vermesin :)

YouTube Erişimini Etkinleştir

Sayın xxxx,
YouTube'da videolarınızdan para kazanabilmek için, reklam sunumuna izin vermek üzere AdSense hesabınızdan YouTube erişimini etkinleştirmelisiniz. Erişimi etkinleştirmek için lütfen şu talimatları uygulayın:

www.google.com/adsense adresini ziyaret edin ve hesabınıza giriş yapın
Hesap ayarları'nı tıklayın
Sayfayı aşağı kaydırarak Erişim ve yetkilendirme'ye gidin ve üçüncü taraf erişimi görünümünü tıklayın
YouTube için erişimi etkinleştirmek üzere lütfen İşlem'e gidin
Bu işlemin tamamlanması 48 saat sürebilir, ardından reklamlar tekrar videolarınızda yayınlanmaya başlar.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

açık olan adsense hesaplarına benzer mail gelen var mı arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri