Ben kapanan adsensemden itiraz ettim bakalım sonuç ne olacak..
Yayıncı kimliğini nasıl öğrendin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kapanan adsensemden itiraz ettim bakalım sonuç ne olacak..
Benimkiler kayıtlıydı zaten bendeYayıncı kimliğini nasıl öğrendin?
Yayıncı kimliğini nasıl öğrendin?
YouTube Erişimini Etkinleştir
Sayın xxxx,
YouTube'da videolarınızdan para kazanabilmek için, reklam sunumuna izin vermek üzere AdSense hesabınızdan YouTube erişimini etkinleştirmelisiniz. Erişimi etkinleştirmek için lütfen şu talimatları uygulayın:
www.google.com/adsense adresini ziyaret edin ve hesabınıza giriş yapın
Hesap ayarları'nı tıklayın
Sayfayı aşağı kaydırarak Erişim ve yetkilendirme'ye gidin ve üçüncü taraf erişimi görünümünü tıklayın
YouTube için erişimi etkinleştirmek üzere lütfen İşlem'e gidin
Bu işlemin tamamlanması 48 saat sürebilir, ardından reklamlar tekrar videolarınızda yayınlanmaya başlar.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
açık olan adsense hesaplarına benzer mail gelen var mı arkadaşlar.
Para kazanması giden kanalları başka adsense bağlayabiliyorsunuz. İlk defa gördüm
![]()
2 yıllık adsense bugün 17.00 gibi banlanmış. İçinde 4 haneli iyi bir para vardı kesinleşen. Spama düşmemişti, hiçbir sıkıntısı yoktu bugün gitmiş.
3 ay önce arkadaşıma açtığımız, yine içinde 4 hane kesinleşen, spama düşmemiş adsense BANLANMAMIŞ.
İki adsense içinde kanalları ben hazırlıyordum, 2 yıllık olan adsense'e ben kendi evimden giriyordum, 3 aylık adsense'e arkadaşım kendi evinden girip kanalları bağlıyordu yani tamamen farklı bilgisayarlar farklı ipler. İki adsense içinde aynı çalışma yöntemi uyguluyorduk, ikisine bağlı kanallar geçen kıyımda gitmişti.
Bi komplo teorisi de ben atayım, arkadaşım ytpara.com'a hiç girmedi adsense'i sağlam, ben ytparadan çıkmadım benim hesap uçmuş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.