Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Yayıncı kimliğini daha önce hiç adsensenin yönetici mailini değiştirdiyseniz o gmailleri şöyle bi dolaşın adsenseden gelen mesajları içlerinde yazıyor yayıncı kimliği ben öyle buldum yolladım bakalım nolacak baya bi saydırdım ama.

Belki geçen seferki gibi yanlışlıkla kapatılmıştır ama bilgileri yoktur sonuçta otomatik bir sistem.. İtirazlar çoğalırsa belki bir hataysa yeniden düzeltirler hesapların durumunu

YouTube Erişimini Etkinleştir

Sayın xxxx,
YouTube'da videolarınızdan para kazanabilmek için, reklam sunumuna izin vermek üzere AdSense hesabınızdan YouTube erişimini etkinleştirmelisiniz. Erişimi etkinleştirmek için lütfen şu talimatları uygulayın:

www.google.com/adsense adresini ziyaret edin ve hesabınıza giriş yapın
Hesap ayarları'nı tıklayın
Sayfayı aşağı kaydırarak Erişim ve yetkilendirme'ye gidin ve üçüncü taraf erişimi görünümünü tıklayın
YouTube için erişimi etkinleştirmek üzere lütfen İşlem'e gidin
Bu işlemin tamamlanması 48 saat sürebilir, ardından reklamlar tekrar videolarınızda yayınlanmaya başlar.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

açık olan adsense hesaplarına benzer mail gelen var mı arkadaşlar.

Sayın ......,
Yakın zamanda AdSense hesabınızın durumu hakkında [email protected] adresinden bir e-posta almış olabilirsiniz. Geçerli bir AdSense hesabı olmadan YouTube İş Ortağı Programı'na katılamazsınız. Geçersiz tıklama etkinliği veya politikaya bağlı diğer nedenler sebebiyle devre dışı bırakılmış olabilecek AdSense hesapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki makaleleri inceleyin:

Hesaplarınızın iyi durumunu koruma
AdSense hesabınız geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılmış olabilir
Başvurum neden onaylanmadı?
Yeniden inceleme isteğinde bulunursanız ve AdSense hesabınız yeniden etkinleştirilirse YouTube iş ortaklığınız yeniden etkinleştirilir ve bu işlem 48 saat sürebilir. Birden fazla AdSense hesabı oluşturmanın AdSense Şartlar ve Koşulları'na aykırı olduğunu unutmayın.
Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Edit: yanlış okumuşum benimki kapanan :)

arkadaşlar şunu diyeceğim bu ay türkiyeye güncelleme yaptılar para kazanmayı açtılar acaba ayarı fazla mı kaçırdılar ? [MENTION=19423]cagatayak[/MENTION]

... 5 dk önce banlandı benimkide o değil içinde daha dün toplu kapanmadan sonra zar zor açtırdığım 10k aboneli özgün kanal var . Para kazanması gidermi ? gitmemesi için sokabileceğim partner varmı yada

Para kazanması giden kanalları başka adsense bağlayabiliyorsunuz. İlk defa gördüm

JrCGN9s.png

Hedef diğer adsenseler. sazan.avi

partnerler finish, adsense finish... Artık size ekmek yok dedi google. Geçmiş olsun herkese

2 yıllık adsense bugün 17.00 gibi banlanmış. İçinde 4 haneli iyi bir para vardı kesinleşen. Spama düşmemişti, hiçbir sıkıntısı yoktu bugün gitmiş.

3 ay önce arkadaşıma açtığımız, yine içinde 4 hane kesinleşen, spama düşmemiş adsense BANLANMAMIŞ.

İki adsense içinde kanalları ben hazırlıyordum, 2 yıllık olan adsense'e ben kendi evimden giriyordum, 3 aylık adsense'e arkadaşım kendi evinden girip kanalları bağlıyordu yani tamamen farklı bilgisayarlar farklı ipler. İki adsense içinde aynı çalışma yöntemi uyguluyorduk, ikisine bağlı kanallar geçen kıyımda gitmişti.

Bi komplo teorisi de ben atayım, arkadaşım ytpara.com'a hiç girmedi adsense'i sağlam, ben ytparadan çıkmadım benim hesap uçmuş.

5 dk önce kalan adsense de uçtu hayırlı olsun....

Henuz pin alınmamış 2 adsense hesabı açık durumda. Usenmedim ofise ugradim kontrol ettim, pin alinmis hesap gitti diger 2 hesap acik.

Arkadaslar bu isin forum la falan alakasi yok o fikri kafaniz dan atin gitsin benim 8 adsens vardi hic birinden foruma giris yapmadim ve herbiri icin ayri bir pc ve ip kullandim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri