Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
ankette 65 kişinin banlanmamıs.İnşallah bir sorun olmaz en iyisi yatmak yarın nasıl bir güne baslacaz hayırlısı artık

yazıları ,kapananları gördükçe resmen deli oldum sanırım YT hiç bu kadar koymamıştı.Paranın yatmasını iple çekiyorum.
İnşallah Adsenselerimiz patlamadan Güzelce alırız Bakiyemizi.

saat 9 da banlanmış... 2. adsensem diyeri duruyor 900 euro vardı gitti....

Hic hatirlamiyorum ama cok agresif bi yazi yazmistim sahtekarlar. Falan baska arkadaslarda var kapanip acilan forumda

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 01:17 ----------

Benim tahminim yine acilacaktir bi kac gun sonra

İtiraz formunu doldurup gönderdim.
Şuan bağlı 2 kanalım var.
2 kanal da Etkin durumda görünüyor.
Acaba sistemsel bir hata nedeniyle mi banlandık?
Bir de bu ay kesinleşen ödemeyi alma ihtimalimiz var mı?

Şu anda ilişkili olan AdSense hesabınız:

AdSense Kimliği:
XXXXXXXXXXXXXXXX
Durum:
Etkin
İlişkilendirildiği Tarih:
XX Eylül 2015 XX:XX (GMT-7)
AdSense hesabınızı güncellemek isterseniz, aşağıdaki "Değiştir" düğmesini tıklayın. AdSense'e yönlendirilecek, işlemi tamamladıktan sonra ise YouTube'a geri yönlendirileceksiniz.

Benim tahminim sistem hatasi ki insallahta oyledir kardesim

18 Temmuzdada baya kişinin adsensesi banlanmıştı, sonra hata yaptık diyip açmışlardı. 18 Eylüldede birsürü ban var, yine hata olabilir.

KpRIEx3.png

kanal kıyımından sonra zaten bağlı olan 5-6 adet kanal kalmıştı. Onlar şuan aktif ve para kazanmaları gitmemiş. Resimde gösterildiği gibi de etkin yazıyor..

Evet arkadaşlar 5 adsense 2 _4_ 5_ yıllık Vs. 4 tanesi güm 12k güm ve hepinizin merak ettiği sorunun cevabı adsenseden dişli çarkı ordan DURUM u tıklayın Program politikası youtube için SİTE politikası Web için herhangi bir ihlal saptadı yada var yazıyorsa kesin konuşuyorum adsenseden BANLANACAK

Evet arkadaşlar 5 adsense 2 _4_ 5_ yıllık Vs. 4 tanesi güm 12k güm ve hepinizin merak ettiği sorunun cevabı adsenseden dişli çarkı ordan DURUM u tıklayın Program politikası youtube için SİTE politikası Web için herhangi bir ihlal saptadı yada var yazıyorsa kesin konuşuyorum adsenseden BANLANACAK

Kayıtlarımızda site düzeyinde politika ihlaliniz yok. Teşekkür ederiz
Kayıtlarımızda hesap düzeyinde politika ihlaliniz yok. Teşekkür ederiz!

2 hafta önce toplu para kazan gitti. Geçende toplu spama düştü kanallar ama hala sorun yok görünüyor adsensede umarım böyle kalır.
Kanalları kapanmaları veya para kazan gitmeleri ile silmem bir olmuştu ondan olabilir BELKİ adsensenin temiz olması.

Kayıtlarımızda site düzeyinde politika ihlaliniz yok. Teşekkür ederiz
Kayıtlarımızda hesap düzeyinde politika ihlaliniz yok. Teşekkür ederiz!

2 hafta önce toplu para kazan gitti. Geçende toplu spama düştü kanallar ama hala sorun yok görünüyor adsensede umarım böyle kalır.
Kanalları kapanmaları veya para kazan gitmeleri ile silmem bir olmuştu ondan olabilir BELKİ adsensenin temiz olması.

Adsensen tertemiz arkadaşım biraz ara ver sadece senin para kazanma Vs. Gitmesi içerikle alakalı

adsenseye girdiğim mail adresi ile giriş yapmaya çalışıyorum bu mail adresinde adsense yok diyor. gmailden bakıyorum ban yediğime dair mail de gelmemiş?

senin adsensen banlanmadan önce duruma bakmışmıydın ve ihlal görmüşmüydün ? gördüysen web mi içerik ihlali miydi ? ihlal bildirimi almışmıydın? ihlalden kaç gün sonra banlandı?

bende yazmıyor öyle birşey ama 2 gün önce tüm kanallarımı kapattı

Adsense para kazanması gidip açılmaz,adsense tümü spama gider,bu ay alacağımız paralar var umut oda mı gitti adsenselere giriş yapıp bakcam.Lanet olsun

bende öyle bişey yazmıyordu ama az önce para kazanması giden adsense hesabım banlandı, mail geldi.

muhtemelen diğer para kazanması gidenler de banlanmıştır ya da banlanacak gün içinde, kontrol etmedim henüz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri