Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim 5 senelik adsense banlandı
Hic hatirlamiyorum ama cok agresif bi yazi yazmistim sahtekarlar. Falan baska arkadaslarda var kapanip acilan forumda
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 01:17 ----------
Benim tahminim yine acilacaktir bi kac gun sonra
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tek adsense mi hocam
Evet arkadaşlar 5 adsense 2 _4_ 5_ yıllık Vs. 4 tanesi güm 12k güm ve hepinizin merak ettiği sorunun cevabı adsenseden dişli çarkı ordan DURUM u tıklayın Program politikası youtube için SİTE politikası Web için herhangi bir ihlal saptadı yada var yazıyorsa kesin konuşuyorum adsenseden BANLANACAK
Kayıtlarımızda site düzeyinde politika ihlaliniz yok. Teşekkür ederiz
Kayıtlarımızda hesap düzeyinde politika ihlaliniz yok. Teşekkür ederiz!
2 hafta önce toplu para kazan gitti. Geçende toplu spama düştü kanallar ama hala sorun yok görünüyor adsensede umarım böyle kalır.
Kanalları kapanmaları veya para kazan gitmeleri ile silmem bir olmuştu ondan olabilir BELKİ adsensenin temiz olması.
senin adsensen banlanmadan önce duruma bakmışmıydın ve ihlal görmüşmüydün ? gördüysen web mi içerik ihlali miydi ? ihlal bildirimi almışmıydın? ihlalden kaç gün sonra banlandı?Evet arkadaşlar 5 adsense 2 _4_ 5_ yıllık Vs. 4 tanesi güm 12k güm ve hepinizin merak ettiği sorunun cevabı adsenseden dişli çarkı ordan DURUM u tıklayın Program politikası youtube için SİTE politikası Web için herhangi bir ihlal saptadı yada var yazıyorsa kesin konuşuyorum adsenseden BANLANACAK
Evet arkadaşlar 5 adsense 2 _4_ 5_ yıllık Vs. 4 tanesi güm 12k güm ve hepinizin merak ettiği sorunun cevabı adsenseden dişli çarkı ordan DURUM u tıklayın Program politikası youtube için SİTE politikası Web için herhangi bir ihlal saptadı yada var yazıyorsa kesin konuşuyorum adsenseden BANLANACAK
bende öyle bişey yazmıyordu ama az önce para kazanması giden adsense hesabım banlandı, mail geldi.Evet arkadaşlar 5 adsense 2 _4_ 5_ yıllık Vs. 4 tanesi güm 12k güm ve hepinizin merak ettiği sorunun cevabı adsenseden dişli çarkı ordan DURUM u tıklayın Program politikası youtube için SİTE politikası Web için herhangi bir ihlal saptadı yada var yazıyorsa kesin konuşuyorum adsenseden BANLANACAK
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.