Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Para kazanması kapanmamış temiz adsensemde şuanlık sorun yok çok şükür

Diğer 4 adsense sizlere ömür

an itibariyle 2 adsense gitti. Para kazanması kapanan eski adsenselerdi.

Son düzenleme:
Beyler adsense uzun suredir calismiyorum. Evvelsi gun adsense hesabimin youtube adresi kapatilmis tel no onayladim adsense baglanabiliyorum. Spama dusmus olanlar bumudur yoksa kanal bagladigin an kapanan hesaplar mi. Spama dusmus denince benim aklim ona kayiyor. Bizim yapmamiz gereken almamiz gereken bir onlem varmidir

2 adsensem aynı durumdan banlandı..

arkadaşlar kapandı yazarsak anlayamayız sorunu cebaı sonrasını
şunu biraz açın.
eski mi yeni mi spamdamıydı kapanma yaşanmışmıydı pinli mi?

benim 2 gün önce adsense gmailim gitmişti bugünde tamamen kapandı herkesde bu şekildemi oluyor bunun dışında kapanma yaşayan varmı

Bi arkadaş desene adsensem banlandı ama reklam çıkıyor.Sabahtan beri 2 tane adsense giriş yapmak istemiyorum.2 adsense spama düşmedi ve para kaanma devre dışı olmadı çok az kanal ekli 2 adsense 2 adsense eski halen reklam çıkıyor.

Diğer 3 adsense para kazanma devre dışı kaldı üstüne toplu spam yedi.Bu 3 adsense umudum 0.

Diğer 2 adsense için sadece toplu spam yedi 3-4 gün önce ve 2 adsense temizliği kesinlikle tertemiz yaptım.Bu adsenselerden ümidim %30

Adsenselere malesef giriş yapamıyorum sistemimden dolayı.Hissediyorum hangisine ne olduğunu.

benim 1 adet eski para kazanması kapanan 1 adette 2.5 aylık spama düşme veya para kazanma kapanması yaşamadığıma adsensem kapandı . 2 tane vardı zaten ikiside gitti . Sağlık olsun . İlerisi için daha güzel olur inşallah .

hayde 1.5 yıllık tek kanallık adsense uctu nerden itiraz ediyoruz?

3 yıllık adsense uçtu 8-9 ay önce para kazanma gitmişti o taktikle açmıştım onun dışında hiç sorun yoktu...

Xperia Z2 den gönderildi

Bu iş sistemsel hatayı felan geçmiş artık burdan dönüş felan olmaz sanırım bakıyorum da dünden bugüne ilk bizim hesaplar kapanmış yazık.

Dün itiraz ettik halen cevap gelmemiş.

Herkes parasını yazmış vermeyecekler nasıl olsa 5K da benden arkadaşlar.

Önemli Adsense giden arkadaşların kanallarında reklam çıkıyor mu?

(Adsenselerimde kendim temizlik yaptığım için kanal yok 5 adsensede durum böle.Diğer 2 adsense reklam çıkıyor.O yüzden sordum.)

banlanmamış olarak işaretlemiştim bugün 6 adsense gitmiş bu sistemsel hata falan değil 4 ünün para kazanması gitmişti 2 si saglamdı hepsi gitmiş

Bu iş sistemsel hatayı felan geçmiş artık burdan dönüş felan olmaz sanırım bakıyorum da dünden bugüne ilk bizim hesaplar kapanmış yazık.

Dün itiraz ettik halen cevap gelmemiş.

Herkes parasını yazmış vermeyecekler nasıl olsa 5K da benden arkadaşlar.

nereden itiraz ediyoruz?

вαттυѕαу;1169374' Alıntı:
Sadece Türkiyeye özel bişi mi bu ? Başka ülkelerde durumlar nasıl

bı LİFE yetkilisinin bir sabotajı olmasın,adamlar fb sayfalarından dan ytparaya selam gönderiyordu ))

Anketi değişmeniz lazım dün banlanmadi diye oy kullandım ama bugün banlandi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri