bende merak ediyorumda kesinleşmelerden sonra duymadım daha kapanan inş da kapanmaz
Bende merak ediyorum fırtına dinsin artık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende merak ediyorumda kesinleşmelerden sonra duymadım daha kapanan inş da kapanmaz
Bende merak ediyorum fırtına dinsin artık.
arkadaş tam umudum tükeniyor yeni bir umut ışığı görüyorum![]()
en son en zaman bakmıstınız hocam kesinleşmeden sonra mı banlandı ? ben bakamıyorum cesaret edipcesaret edip yeni baktım , Allah kahretsin ban yemişim. 2 yıllık tek hesabım
en son en zaman bakmıstınız hocam kesinleşmeden sonra mı banlandı ? ben bakamıyorum cesaret edip
şimdi hocamtürkiye'ye para kazanma açıldığı zaman'da bunlar oldu biz amerika çalışıyorduk acaba bizim amerikalı olmadığımızı anladılarmı bi nevi yani biliyorlardı ama şimdi araştırdılar yoksa neden bu kadar kişi bi anda banlanıyor etnik temizlik var yada algoritma hatası
geçmiş olsun hocam benım 2 adsenseden biriside aynı saatte gitti öbürüde bugun 15.00 işleme girmişti de artık işleme girenlerdede güven kalmadı.gece 12 de gitmiş ya , bi garip oldum ya
geçmiş olsun hocam benım 2 adsenseden biriside aynı saatte gitti öbürüde bugun 15.00 işleme girmişti de artık işleme girenlerdede güven kalmadı.
benim ilk banlanan adsenseye abd de çalısırken tanıstıgım bir network işleri ile ugrasan arkdasım itiraz etti oradan cevap cıkarsa yazarım gene burdan.itiraz bile etmeyecem zaten açılmaz önümüze bakacaz çok kötü oldu bu
https://support.google.com/adsense/contact/policy_disabled_appealitiraz linkini biri gönderebilir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.