Adsense İtiraz Formu Ve Yayıncı kimliği

ne yazdınız da açıldı spam adsense miydi özgümüydü biraz aydınlatırmısınız hocam

Hocam siz anlattigim sekilde itiraz edin ben burda ne yazdigimi birebir yazsam acilacagi varsada acilmicak artik herkes ayni yaziyi yazacak .belkide yazilan yaziyi okumuyorlar bile otomatik sistem . Yalniz gonderdiginiz video cok onemli spam olmayan bi video gonderin .benim hesabim spamdi acildi . Ama bu sefer toplu bi kapanmadan sozediyoruz yani turkiyede para kazanma acildi diye temizlik yapiyolarsa farkli muamele olabilir. Baska adsensesi acilan yokmu acaba onced ?en

Dün itiraz etmiştim daha cevap yok inşallah hayırlı bir cevap gelir gelmesede itiraza devam yüklü miktar var içinde yazık oldu şu iki ayda edilen zararın hatti hesabı yok..

biri itiraz metnini ingilizce yazabilir mi birde itiraz edilecek linki mümkünse

İtiraz edipte olumsuz sonuç alan var mı? Yoksa olumsuzlara hiçbir dönüş yapılmaz mı?

yayımcı no yu nerden bulacaz, maillere baktım bulamadım, başka bir yöntemi var mı acaba?

itiraz edenler türkçemi itiraz ediyor veya etti ingilizcemi bunu yazarsanız herkesde bir fikir oluşur.

yayıncı kimliğini bulamadım, ödeme ile ilgili gelen mailin altında adsense kimliği yazan bir numara vardı, başında pub felan yazmıyordu, onu ekledim itiraz ettim, hayırlısı bakalım inşallah açılır, daha önce geçersiz etkinlik nedeni ile kapatmışlardı, itiraz sonucu açıldı, üstüne de telafi kredisi eklemişlerdi, daha o parayı alamadan yine banladılar, ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, inşallah açılır herkesin hesabı.

yanlışlıkla entere bastım boş itiraz metni gitti, yeniden itiraz edebilir miyim bu sonuçlanınca?

Bende bugün itiraz ettim, kanalların içerisinde özgğn olabilecek bir video buldum onu ekledim.Veya biz içerisine özgün bir video eklesek ve 1-2 gün bekledikten sonra onu göndersek video tarihi ile banlanma tarihini karşılaştırırlarmı ozaman.Yada bundan sonra böyle durumlar heran olabilecekmiş gibi her kanalımıza kıytırıkta olsa birer özgün video mu atsak?

Bende bugün itiraz ettim, kanalların içerisinde özgğn olabilecek bir video buldum onu ekledim.Veya biz içerisine özgün bir video eklesek ve 1-2 gün bekledikten sonra onu göndersek video tarihi ile banlanma tarihini karşılaştırırlarmı ozaman.Yada bundan sonra böyle durumlar heran olabilecekmiş gibi her kanalımıza kıytırıkta olsa birer özgün video mu atsak?

benim özgün kanalımda topluluktan uçtu o yüzden kanal linkini atsam acaba sorun olur mu? bakarlar mı bilmiyorum ama bi deneme yapıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri