Adsense İtiraz Formu Ve Yayıncı kimliği

yoksa bu gönderdiğimiz form kanal kapanmasına itiraz için miydi adsenseden bahseden yok cevapta :))

Adsense itiraz formu doldurup gönderdim... böyle bir mail geldi bu rutin olarak itirazlara otomatik gönderilen bir mail mi...

itirazıma cevap gibi gelmedi bana... merak ettim herkestemi böyle oluyor...

QlbNkg.jpg

12:03te bana da aynı mail gelmiş. Ki ben örnek urlye web+youtube adsense olduğu için video linki de koymadım, blogspot linki koydum. Bana kanaldan bahsediyor :mad: Şimdi tekrar gönderiyorum bakalım.

12:03te bana da aynı mail gelmiş. Ki ben örnek urlye web+youtube adsense olduğu için video linki de koymadım, blogspot linki koydum. Bana kanaldan bahsediyor :mad: Şimdi tekrar gönderiyorum bakalım.

ben daha sonra gelen maildeki linke yolladım onunla ilgili bir dönüş olmadı ve itiraz formu denen formdan farklıydı belki bu işe yarar.. nede olsa şansımızı deniyoruz ...

banada aynısı gelmiş

Merhaba,

Emailiniz için teşekkür ederiz.

Kanalınızın yanlışlıkla kaldırıldığını düşünüyorsanız şu Yardım Merkezi sayfasını ziyaret ederek askıya alınmanıza nasıl itiraz edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:
https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr&ref_topic=2803138

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

adsensenin ayrı bir mail adresi vardı adsense tr mi neydi bilen varmı

Adsense itiraz formu doldurup gönderdim... böyle bir mail geldi bu rutin olarak itirazlara otomatik gönderilen bir mail mi...

itirazıma cevap gibi gelmedi bana... merak ettim herkestemi böyle oluyor...

QlbNkg.jpg

Aynısı Geldi, Adamlar Oyalıcakmıdır Nedir, Ateri Oyununa Döndü Arkadaş Sürekli Level Atlıyoz Bu Formu Doldurunca Hadi Gelin 1 Tane Daha Form Var Onuda Doldurun Derler, İkametgahta İster Bunlar

Aynısı Geldi, Adamlar Oyalıcakmıdır Nedir, Ateri Oyununa Döndü Arkadaş Sürekli Level Atlıyoz Bu Formu Doldurunca Hadi Gelin 1 Tane Daha Form Var Onuda Doldurun Derler, İkametgahta İster Bunlar

:D:D aynen öyle oldu hocam . biz dolduralım bakalım nereye kadar gidiyor ben bunuda doldurdum nolcak görelim

Bana da aynı mail geldi.hala bir sistemsel bir sıkıntı oldugunu düşünüyorum umut fakirin ekmeği işte inancım var açılacak bu adsenseler.Sürekli bir Skandal paraların yatmadıgı dönem gibi buda gelip geçecek inş.

Eğer kapatılan adsense hesabınız ile aynı gmailde kanal varsa ve o kanal kapandıysa önce o kanalı açtırın diyorlar galiba. Benim aynı gmaildeki kanal kapandı. Videolarım özgündü. Adsense yönetici mailini yandex yaptım ama fayda etmedi. 2 gün sonra adsense banlandı.

tekrardan itiraz etti yukarda değişik bir yazı koymuşlar

WZJzNQ.png

Bunlar bizi niye Youtube kanalına yönlendiriyor arkadaş? Biz Adsense'a itiraz ediyoruz adam bizi Youtube'a yönlendiriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri