Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsense itiraz formu doldurup gönderdim... böyle bir mail geldi bu rutin olarak itirazlara otomatik gönderilen bir mail mi...
itirazıma cevap gibi gelmedi bana... merak ettim herkestemi böyle oluyor...
![]()
12:03te bana da aynı mail gelmiş. Ki ben örnek urlye web+youtube adsense olduğu için video linki de koymadım, blogspot linki koydum. Bana kanaldan bahsediyorŞimdi tekrar gönderiyorum bakalım.
Adsense itiraz formu doldurup gönderdim... böyle bir mail geldi bu rutin olarak itirazlara otomatik gönderilen bir mail mi...
![]()
banda aynısı geldi ne diyo bu ya
![]()
Aynısı Geldi, Adamlar Oyalıcakmıdır Nedir, Ateri Oyununa Döndü Arkadaş Sürekli Level Atlıyoz Bu Formu Doldurunca Hadi Gelin 1 Tane Daha Form Var Onuda Doldurun Derler, İkametgahta İster Bunlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.