Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor

Cevap: Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor????

Arkadaslar yaklasik bir hafdir benimde kazancim dustu.

Google bizim Heaaplari inceliyor olmasin bunlar bi ismi ceviriyor diye. ? Duymussumuzdur YT unlulerin sarkisindaki tiklari silmisti. ? bizdede ayni sey olabilir

anlık deıl toplu gelıyor arakdaşlar sayaçlar... ama tıklarsa sıkıntı var sanırım... bariz biçimde gorebılıyorum.... sanırım sıkıntılı problemlı tıkları direket elıyorlar... yani tahmını kazançlar ciddi biçimde kesın kazançlara yaklaşacak diye düşünüyorum... sistem artık boyle gidecek...
anlık yansıma deıl direket olarak hak edılen para hesaba geçecek diye düşünüyorum...
toplam kazançdan kayıpda az olacakdır diye düşünce ileteyim...

Evet 1 saat önce donmalar herkeste olmuş sanırım.
İzlenimler bende adsenseye sorunsuz yansıyor
Tıklarda gözle görülür büyük bir düşüş var Sayfa TO %1' in altında

arkadaslar artık belli bir süre bekliyor sonra toplu yansıtıyor. tahminimce ya son guncellemeler yüzünden oluyor yada toplu halde yansıtacaklar belirli zaman aralıklarında :)

Önceden anlık güncellenirdi şimdi 5-10 dk geçtikten sonra günceleniyor.

benim yüzümden arkadaşlar hepsi ...hala adsensem liraya geçemedi..hala dolar :SS

Bu sorunu onceki aylarda yasayan var mi aramizda?

Bende ilk defa bu sorunla son bir saat icinde karsilastim. Hala daha da yerinde sayiyor. Youtube'da da izlenme sayisina bakiyorum surekli, orda artis var ama adsense'ye yansimadi bir turlu. Umarim gecici bir sorundur duzelir.

"Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır." bende böyle bi uyarı çıktı adsensede

"Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır." bende böyle bi uyarı çıktı adsensede

aynı uyarı bende de çıktı şimdi iki üç saattir hiç saymıyordu

Evet arkadaslar sorun bu galiba:

" Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazi veriler gecikmis durumda.Lütfen daha sonra tekrar deneyi. Bunun reklam sunumlarina veya ödemelere hic bir etkisi olmayacaktir"

Adsense panelinde böyle bir yazi var.

Aynı uyarı bende de var

saat 1:30 a geliyor , Bende İzlenim ve tık : 0 Nedir bu arkadaşlar bilen yokmu ?

Evet arkadaslar sorun bu galiba:

" Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazi veriler gecikmis durumda.Lütfen daha sonra tekrar deneyi. Bunun reklam sunumlarina veya ödemelere hic bir etkisi olmayacaktir"

Adsense panelinde böyle bir yazi var.
Aynen.Adsense OFF

Heycan yapmayın genel sorun düzelir.

tıkları sayıyor fakat kazanç artmıyor.genel sorun düzelir

genel sorum herhalde . 12den beri 0 çekiyoz :S

goruntulenme 0 tık 3 tbm 0.02 bunedir ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri