Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor

Cevap: Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor????

şuan bendede saymıyor,
Allah ın izniyle inşallah kısa sürede düzelir ve kazançlar eklenir..

"Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır."

yazdı

sanırım gerçekten kazançlar kesinleşiyor-yoksa bu kadar takılmazdı:D

offff bende de aynı sorun var öğlenden beri psikolojim bozuldu.
4000 tıkta kaldı ben de izlemeler durdu sanıyorum,uyarı falan da gelmiyor.

neyse izlenmiyor gazıyla 30 video yükledim bu arada :D hayırlısı oldu heralde.

adsense de resmi uyarı belirdi. tl hesabdaki " Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır"
fark etmeyenler için adsense resmi açıklama ve uyarısı şuan 19:45 itibaride hala var bu yazı adsensede... problem ve panık yok yanı kontrol altında işlemler deniliyor kısaca

Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır.

sorun devam ediyor.

Aşağı yukarı 150-200 arası.Eyvallah :) Benim de tbm düşük 0.05 $ idi ne güzel 0.06,0.07 TL civarına düştü.Gün Gelecek 200 tık a 15 dk da ulaşacağız kardeşim inşallah o günleri de göreceğiz :)

İnşallah kardeşim :)

Kıpırdanma başladı beyler, hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.

google haksızlık yapıyor kaç saat oldu tıklar sayılmıyor 10 15 tık geldi.

Bırak tıkı izlenim alan videolarım saymıyor hiç bir videom saymıyor izlenim alıyor ama

2k gösterim 57tık izlenimlerim 10kyı geçti şaka gibi :(

Arkadaşlar bi videolarınızı bakın izlenim sayıyormu izlenim almamışları yenileyin bende hiçbiri saymıyor

evet arkadaşlar bir adsenseme ciddi biçimde veri geldi.. toptan gelıyor merak etmeyin...

birden izlenme sayım 5 e katlandı reklam tıklama birden 3 e katlandı...
merak etmeyın gelıyor yavaş yavaş sistem toparlıyor.....

not: arada sırada bi rkaç tık eklenıyor bir kaz yuzde izlenme ama sornadantoptanverı gelecek bekleyın bir hesabımda bunu gordum no panık no problem :D

ek 2 : tbm oranları devamlı değişiyor.. ciddi biçimde rekorda 0.39 larda dehşet oran :D demekki bugunku kazançlar devamlı değişecek. herkesın hesaplar düzeldikçe tbm lerde normal seviyeye dönecek... yada gerçekten 0.39 tbm deyim :D mükemmel bir oran tıkda iyi ;) ... sanırım 3 saatten sonra T.C arakdaşların adsenseyede durum yansır...
ek: devamlı değişiyor netleşme yok tbm de değişiyor düştü şimdi :D yahu sorun bende mi acaba ???? en güzeli adsense kapatıp sabah bakmak .... zırt pırt oran değişiyor...bende

bende bi msaj çıktı adsense de diyorki: uzgünüz bazı veriler gecikmiş durumda herhangi bi veri kaybı olmayacaktır vsvs yani bi sorun var ve düzeltiyorlar bende şu an tık ve gösterim sayılmıyor yakında düzelir.

Adsense Saat 16:00 da sayfa görüntülenme 13.250 de durdu.Saat 20:30 4 buçuk saat geçmiş 13.750 diyor.Ben 4.30 saatte 500 izlenim mi aldım yani? Şaka mı?

Adsense Saat 16:00 da sayfa görüntülenme 13.250 de durdu.Saat 20:30 4 buçuk saat geçmiş 13.750 diyor.Ben 4.30 saatte 500 izlenim mi aldım yani? Şaka mı?

Genel kanı yavaş yavaş güncelleneceği yönünde.

Bende de yaklaşık 4 saat kadar durdu şimdi 5 dkda bir 50-60 tık ekliyor galiba düzeldi

google nerede hata yapacağını şaşmış durumda
bi gün youtube sorunlu bi gün adsense (:
sonumuz hayrola

eeee
kanalları kapatmadıklarına göre kapansa yazardık burda... adamlar ne yapıyor olabilir? kazanç kesınleştirme mi dersiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri