Adsense Kapatıldı

• Kullanıcı Veli2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
adsenseleri banlanan arkadaşlar admobla mı açtınız? yoksa şartları tamamlanan kanalla mı açtınız? bu detay önemli

yeni kanal açarken kendim açmıştım ben. Bu ban olayının aynı adreste gözüken hesaplara yapıldığını düşünüyorum artık. Çünkü aynı adreste yüzlerce adsense hesabı olması mantıklı değil tabi. Pinledikten sonra adresi değiştirmek gerekiyor kesinlikle önceki postlarda bir arkadaş belirtti bunu keşke daha önce bunu duysaydım ya da düşünebilseydim ama iş işten geçti artık.

PIN'i girdikten ne kadar süre sonra banlandı hesap? Bende bir şey deniyorum ama kanal telef olacak diye de korkuyorum.

1 hafta falan oldu sanırım. Pin girdim sonra payoneer onayladım. Ondan sonra gitti. Hocam aman kanalı riske atma. Ben kanalı ayırdım bir gün sonra adsense gitti. Ucuz kurtuldum.

beyler benimde 1 adet kanal var pk başvurusu 25 şubatta yapacam kanal kendi ingiltere adsense bağlı adsense silmeye kalktığımda silmiyor ne yapacam tr adsense açmak istiyorum yardım etsin biri

böyle bir şey yapmanıza gerek yok ingiltere adsense onaya engel değil hem direk adsensenizi kapatma gibi bir durum olmaz onay alırsanız tr adsense açıp direk bağlarsınız

1 hafta falan oldu sanırım. Pin girdim sonra payoneer onayladım. Ondan sonra gitti. Hocam aman kanalı riske atma. Ben kanalı ayırdım bir gün sonra adsense gitti. Ucuz kurtuldum.

Anladım hocam kesinleşme gününe kadar beklemem lazım ya da kesinleşmeden hemen önce kanalı bağlayıp geri ayırmam gerekiyor. Kesinleşme ay sonunda olur yazıyor ama 11'i değilmiydi YT için o tarihten emin olmam lazım.

2 ay önce pinli adsensem kapandı benimde.form vs doldurdum ama otomatik dönüş oldu hep geçmiş olsn..

Anladım hocam kesinleşme gününe kadar beklemem lazım ya da kesinleşmeden hemen önce kanalı bağlayıp geri ayırmam gerekiyor. Kesinleşme ay sonunda olur yazıyor ama 11'i değilmiydi YT için o tarihten emin olmam lazım.
Ayın son gününde ekleseniz olur sanırım ama tam emin değilim.

Başıma hiç böyle bir sorun gelmedi ama sorun adresden ise

Sorun : aynı adresin farklı kişilerde olması sebebiyle adsense kapanma oluyorsa

Çözüm : Herkes adsenseye kendi evinin adresini girsin İngiltere adsenseye Türkiyeye pin gelmez, 21 günde pin gelmedi butonu açılıyor 3 kere pin isteme hakkı var sonra adsenseye 3 kere pin istedim gelmedi diye ekran görüntüsü ss atıp pinletebiliyorsunuz.

2 Ay beklersiniz pin gelmedi butonuna tıklamak için ama hem adrese para verilmez hemde aynı adresden banlanma sorunu ortadan kalkar.

Son düzenleme:

Çözüm : Herkes adsenseye kendi evinin adresini girsin İngiltere adsenseye Türkiyeye pin gelmez, 21 günde pin gelmedi butonu açılıyor 3 kere pin isteme hakkı var sonra adsenseye 3 kere pin istedim gelmedi diye ekran görüntüsü ss atıp pinletebiliyorsunuz.

2 Ay beklersiniz pin gelmedi butonuna tıklamak için ama hem adrese para verilmez hemde aynı adresden banlanma sorunu ortadan kalkar.
Hocam İngiltere adsense e Türkiye adres girmizsin diye banlamaz mı bu sefer? :D

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam İngiltere adsense e Türkiye adres girmizsin diye banlamaz mı bu sefer? :D

Adresin türkiye olduğunu anlamaz, genede istersen ingiltere adres yarat kafandan gir hocam.

Panik yapmadan Sorunu düşünür analiz yaparsan her sorun çözülür.

ABD hesaplarda bu olmuyor. Almanya ve İngiltere hesaplarda bunun olduğuna emin misiniz hocam?

Son düzenleme:
Adresin türkiye olduğunu anlamaz, genede istersen ingiltere adres yarat kafandan gir hocam.

Panik yapmadan Sorunu düşünür analiz yaparsan her sorun çözülür.
Peki hocam en sonda bizden yine de adresi doğrulamamız için bir belge vs. istemeyecek mi? PIN gelmediği zaman doğrulaması nasıl oluyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
pub id sonuna bunu ekleyin değiştirme yerini görceksiniz
"/payments/?place=EMBEDDED_SETTINGS"

Hocam kimse size her seferinde farklı adres sağlayamaz. Adamlar sadece pin hizmeti sağlıyor ingiltereyi parsellemediler yani.. siz pinden sonra adresi değişmediyseniz zaten o hesabı kurtarmak gibi şansınız yok. en az o adresin kayıtlı olduğu 100 tane adsense vardır.. Benim demek istediğim 3 adsensede size özel adres vardır 3 ünede girmişsinizdir. 2 si bloke yemiştir onları kurtarabilirsiniz..

Görebiliyorum ancak değiştiremiyorum.

Adsense kapanan arkadaşlar youtube başka adsense bağlayabildiniz mi ? 2 adımlı girişi aktif edip adsense değiştirme butonu aktif olan varmı?

Adsense kapanan arkadaşlar youtube başka adsense bağlayabildiniz mi ? 2 adımlı girişi aktif edip adsense değiştirme butonu aktif olan varmı?

Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum hocam. Adsense ban kalkmadığı sürece kanal başka bir adsense e bağlanamıyormuş.

Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum hocam. Adsense ban kalkmadığı sürece kanal başka bir adsense e bağlanamıyormuş.

Bir kaç yerde okudumda işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum hocam. Peki partnere bağlanıyormu bilgin varmı ?

Bu uk adsense kullananlar, adsense hesaplarını ilk açtıklarında direkt adres satın alıp o adresi mi giriyorlardı ? Yoksa sallama bir adresle açıp, 2.pini isterken mi adres satın alıyorlardı ? Bu sorunu yaşayanlar alıntılarsa bir çözüm önerim olcak sizlere.

Bu uk adsense kullananlar, adsense hesaplarını ilk açtıklarında direkt adres satın alıp o adresi mi giriyorlardı ? Yoksa sallama bir adresle açıp, 2.pini isterken mi adres satın alıyorlardı ? Bu sorunu yaşayanlar alıntılarsa bir çözüm önerim olcak sizlere.
Hocam ben 2. dediğin gibi yaptım şuanda, pini bekliyorum. Benim kapananı forumdan satın almıştım. Nasıl yapmalıyız biliyor musun kapanmaması için?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri