Adsense Kesinti İçin Resmi Gelen Cevap

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Merhaba arkadaşlar. Bilmeyenler için biraz detay vereyim.Toplamda +20 milyon izleme alan aktif bir özgün kanalım için bu ay 2800 civarı kesinleşmesi gerekirken 12 TL para kesinleşti. Yaklaşık 3 gündür adsense forumundan youtube mailden , google daki biz özgünlere seminer veren arkadaşlardan cevap almaya çalışıyorum. ilk gelen mesaj şu şekilde.

Arkadaşlar koskoca youtube'un veya adsense'nin bundan haberi yokta yeni haberi varmış gibi davranması açıkcası benim hayallerimi bir kez daha yıktı.Bence kem küm edip önümüzdeki aya bırakıcaklar bu işi. Bakalım resmi olarak gelen cevapları bu konu altından paylaşıcam. Umarım sorunu düzelticekler.

Son düzenleme:
hayallerini yıkmasın mal ayağına yatıyolar :D haberleri vardır bakalım ne çıkacak işin parasını geçtim altından ne çıkacağını merak ediyorum artık :D

Standart geçersiz etkinlik derler bence

öyle birşey diyemezler kardeş günlük 100k izlenme alıyorum 100k izlenmeye ne kadar az kazanılırsa zaten o kadar az kazanıyorum :) . Onun için geçersiz tıklama etkinlik vs. bu tür raporlar veremezler 80k ya yaklaşan abonem var yani bana da bu sebeplerle peşkeş çekerlerse o zaman youtube bitmiş demektir.

[MENTION=13676]elfida[/MENTION] youtube ve adsense e akıl sır erdirilmiyor bu aralar ama bu ay ben ümidimi kestim önünzdeki aya Allah büyük

geçen yıl bu aylarda buna benzer birşeyler olmuştu gibi unutkanlık var hatırlıyanlar söylerse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Bilmeyenler için biraz detay vereyim.Toplamda +20 milyon izleme alan aktif bir özgün kanalım için bu ay 2800 civarı kesinleşmesi gerekirken 12 TL para kesinleşti. Yaklaşık 3 gündür adsense forumundan youtube mailden , google daki biz özgünlere seminer veren arkadaşlardan cevap almaya çalışıyorum. ilk gelen mesaj şu şekilde.

Arkadaşlar koskoca youtube'un veya adsense'nin bundan haberi yokta yeni haberi varmış gibi davranması açıkcası benim hayallerimi bir kez daha yıktı.Bence kem küm edip önümüzdeki aya bırakıcaklar bu işi. Bakalım resmi olarak gelen cevapları bu konu altından paylaşıcam. Umarım sorunu düzelticekler.

Özgün kanalınızın bağlı olduğu adsense hesabınıza hiç spam kanal bağladınız mı? Yoksa sadece 1 adsense 1 kanal oda özgün kanal mı?

Bu Sezay banada cevap yazmış Umudumuz Sezay:eek::rolleyes:

Kasım ayı YouTube kazançların ile AdSense arasındaki tutarsızlığı bize bildirdiğin için teşekkür ederim. Sorun halen ekiplerimiz tarafından incelenmekte. Ekiplerimizden gelecek yanıt doğrultusunda seninle iletişime geçeceğim.

Cevap vermem biraz uzun zaman alabilir. Bu konuda gösterdiğin sabır ve anlayış için şimdiden teşekkür ederim.

Kendine çok iyi bak.

Sezay

Arkadaşlar 3 - 4 gün önce Youtube Support a mail atmıştım kasım ödemeleri ile ilgili bugün cevap gelmiş.. Foruma resim ekliyemiyorum o yüzden c/p yapıyorum.. Bana iyimser geldi.. En azından adamlar sorun yok, ne sorunu gibisinden cevap yazmamış...

[email protected]
17:29 (3 saat önce)

Alıcı: bana
Merhaba,

Mesajın için teşekkürler. Umarım iyisindir.

Kasım ayı ödemeni almaman konusunu bana bildirdiğin için teşekkürler. Bu problemden haberdarız ve teknik ekibimiz şu an çalışmalarını sürdürmektedirler. Sorunun ne zaman çözüleceğini tam olarak bilemiyorum, ancak ekibimiz bana bilgi verdiği gibi hemen ileteceğim. Sabrın ve anlayışın için teşekkürler.

Bu süreçte başka soruların olursa bana ulaşmaya çekinme.

Güzel bir gün geçirmen dileği ile.

Sevgiler,

Ozan
Google YouTube Team

Arkadaşlar 3 - 4 gün önce Youtube Support a mail atmıştım kasım ödemeleri ile ilgili bugün cevap gelmiş.. Foruma resim ekliyemiyorum o yüzden c/p yapıyorum.. Bana iyimser geldi.. En azından adamlar sorun yok, ne sorunu gibisinden cevap yazmamış...

[email protected]
17:29 (3 saat önce)

Alıcı: bana
Merhaba,

Mesajın için teşekkürler. Umarım iyisindir.

Kasım ayı ödemeni almaman konusunu bana bildirdiğin için teşekkürler. Bu problemden haberdarız ve teknik ekibimiz şu an çalışmalarını sürdürmektedirler. Sorunun ne zaman çözüleceğini tam olarak bilemiyorum, ancak ekibimiz bana bilgi verdiği gibi hemen ileteceğim. Sabrın ve anlayışın için teşekkürler.

Bu süreçte başka soruların olursa bana ulaşmaya çekinme.

Güzel bir gün geçirmen dileği ile.

Sevgiler,

Ozan
Google YouTube Team

Hocam yeni konu açar gibi yazmışsınız :) ilk mesajda ss var aynı mesaj. İsimler başka ama yazılar aynı..

Hocam yeni konu açar gibi yazmışsınız :) ilk mesajda ss var aynı mesaj. İsimler başka ama yazılar aynı..

Hocam bakmakla görmek arasındaki fark işte ;)

İlk mesajda adamlar "sorunu incelemek için teknik ekibe yönlendirdim" diyor..
Bana gelen mailde "Bu problemden haberdarız ve teknik ekibimiz şu an çalışmalarını sürdürmektedirler.Sorunun ne zaman çözüleceğini tam olarak bilemiyorum" diyor.. Yani adamlar bir sorun olduğunu ve şu an çözüm aşamasında olduğunu bildirmişler.. Yoksa benmi yanlış yorumluyorum ?

o ne ya öyle kendine iyi bak , umarim iyisindir , Teşekkür ederim felan. Nasıl olalalım sayenizde saç baş yoluyoz diyeydin

ulan youtube 2 özgün adsensemin parasının üstüne yattın nedim...

edit:mail attım bana verdikleri cevap: herşey normal gözüküyor bir sorun yok !!!!

Hocam bakmakla görmek arasındaki fark işte ;)

İlk mesajda adamlar "sorunu incelemek için teknik ekibe yönlendirdim" diyor..
Bana gelen mailde "Bu problemden haberdarız ve teknik ekibimiz şu an çalışmalarını sürdürmektedirler.Sorunun ne zaman çözüleceğini tam olarak bilemiyorum" diyor.. Yani adamlar bir sorun olduğunu ve şu an çözüm aşamasında olduğunu bildirmişler.. Yoksa benmi yanlış yorumluyorum ?

Yok hocam doğru yorumladın tabi. Mesajlar bir birine çok benzediği için ben hata yaptım kusuruma bakma. Konulara tek satır okumadan dan dun yazıyorlar genelde ama bu sefer detay kaçtı gözümden :) iyi forumlar.

ulan youtube 2 özgün adsensemin parasının üstüne yattın nedim...

edit:mail attım bana verdikleri cevap: herşey normal gözüküyor bir sorun yok !!!!

Hocam bana cevap 3 saat önce gelmiş.. Size ne zaman gelmişti?
Zaten bu gelen maile cevap olarak: Ayın 21 inde ödemelere yetişecekmi sorunun çözümü ve ayrıca sanırım sadece Türkiye ve Vietnam da bu problem varmış diye yazdım..

Bir sonraki mailde imzalı Foto ve Tel isticem Ozan dan;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri