eski maili sil unutma tamamen maili sil yani dondur kapa
Siliyorum hemen hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eski maili sil unutma tamamen maili sil yani dondur kapa
Açıklama beklıyorum ytpara yonetımı
Açıklama beklıyorum ytpara yonetımı
Aynen bende yazdım beş dakka sonra yazın dediniz tekrar yazdım ve hatta kaç saat sizi bekledim ama cevap alamadım. Belki yazarsınız diye birde baya bekledim sizi. Benim durumumu yaşayan birçok kişi vardır eminim. Yani mademki bir şey yapıldı ya satın yada herkesle paylaşın. Paylaşacağım deyip o kadar kişiyide bekletip sonradan bişey dememek bence pekte etik olmadı. Yanlış anlaşılmasın hocam
admin haklı valla. diyanet elemanıymış gibi diyanet zorunlulugu koyup onun dısındakiler yardım etmemen dogru degil. ya paylaş herkes faydalansın 1-2 gün sonra kaldır yada hiç bahsetme bunca insanı hayal kırıklıgına ugratma. dünden beri takipteyiz saat başı bakıyoruz ama birşey yok. yardım etmek istiyorsan yardım edersin . yada %25 herhangibi bir kuruma yardımda bulunun dersin anlarız. isteyen lösev e isteyen mehmetçige isteyen diyanete isteyen kızılaya bagışlasın. yada konuyu bidaha açma kapat gitsin
11 de konu açıcam dedim açıldı ve gerekli açıklamayı yaptım . Genellikle 1 haftadan önce kapananları bakarız musait oldugumda dıyorum . İlk kapananlara öndelik veriyorum ihtimali fazla olduğu için . Kimseye bekle diyede birşey yazmadım . Yardım konumda beni suçlayan arkadaşlarada dicek hiç bir laf bulamıyorum .
konuyu ben gördügümde kapanmıştı ama geç bile kalınmış.her mesaja tektek bakmadım ama göz ucuyla baktıgım kadarıyla ortada satışı yapılan bi yöntem yok,ortada paylaşım yapılmış bi yöntem yok,ortada benim hesabım açıldı diye konuyu dogrulayan yok.sadece boş muhabbet ve tartışmalar vardı.bi paylaşım yapacaksanız düzgün bi şekilde konuyu tekrardan açar paylaşımınızı yaparsınız,insanlar dener.satış yapıyorsanız açarsınız bi satış konusu,satışısınızı yaparsınız ki önce bunun için yönetimden taktigin işe yaradıgına dair onay almanız gerek.yoksa boş muhabetten dönen bi konuya,üstelikde sonra tartışmaya dönmüş bi konuya gerek yok.adsense hesabını tekrar açıcam diye konuya girip,siyasi/dini tartışmadan ytpara hesabındanda oluyor,banlanıyor adamlar durup dururken
not : sistemin herkesde çalıştıgına konu sahibide tam emin degilim demişti önceki konuda,buyüzden o şekilde yazdım bende yoksa çalışıyor mu çalışmıyor mu denemedigim,görmedigim için bilemem![]()
neden kapandı diyenler adminden iyimi biliyorsunuz boş konu olduğu için kapatmıştır. Bende bir tane adsense açıldı yazanı görmedim. Boş hayallere kapılmayın.
Neden diye uzatanlara ban istiyoruz. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.