Adsense konusu neden kapandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 30 bin tl lere bu yöntemi satanlar şikayet etmiştir muhtemelen
beleşe gittimi yöntem çıldıracaklar :D

Açıklama beklıyorum ytpara yonetımı

Bende bu yöntem ile adsens hesabı yeniden açılan kişilerin yorumlarını bekliyorum ama tek gördüğüm yazdım ulaşamadım yazdım cevap alamadım yazdım görmedi. Yardım etmek istiyorsan 3 5 kişinin hesabını açta güzel yorumlarını görelim. Boş muhabetten dini siyasi tartışmaların dışında birşey dönmediği için konuyu ben kaldırdım. Sanki ortada yöntem paylaşılmışta saklanmış gibi saçma yorumlar döndürmeyin! İlk konudan bu yana kaç kişinin adsensi açıldı alıntılasın mesajımı ?

susup beklemeyi bilmiyor bizim insanımız ya gevezelik oluyor ya boşboğazlık yada gereksiz tartışmalar...

Benim düşüncem herkesle tek tek uğraşılacağına konu olarak açılsın. İsteyen faydalansın. Belli bir süre sonra (1-2 gün gibi) konu istenirse kaldırılsın.

Yöntem fix mix gibi yorumlar yapmasın millet.

admin haklı valla. diyanet elemanıymış gibi diyanet zorunlulugu koyup onun dısındakiler yardım etmemen dogru degil. ya paylaş herkes faydalansın 1-2 gün sonra kaldır yada hiç bahsetme bunca insanı hayal kırıklıgına ugratma. dünden beri takipteyiz saat başı bakıyoruz ama birşey yok. yardım etmek istiyorsan yardım edersin . yada %25 herhangibi bir kuruma yardımda bulunun dersin anlarız. isteyen lösev e isteyen mehmetçige isteyen diyanete isteyen kızılaya bagışlasın. yada konuyu bidaha açma kapat gitsin

Aynen bende yazdım beş dakka sonra yazın dediniz tekrar yazdım ve hatta kaç saat sizi bekledim ama cevap alamadım. Belki yazarsınız diye birde baya bekledim sizi. Benim durumumu yaşayan birçok kişi vardır eminim. Yani mademki bir şey yapıldı ya satın yada herkesle paylaşın. Paylaşacağım deyip o kadar kişiyide bekletip sonradan bişey dememek bence pekte etik olmadı. Yanlış anlaşılmasın hocam

Aynen bende yazdım beş dakka sonra yazın dediniz tekrar yazdım ve hatta kaç saat sizi bekledim ama cevap alamadım. Belki yazarsınız diye birde baya bekledim sizi. Benim durumumu yaşayan birçok kişi vardır eminim. Yani mademki bir şey yapıldı ya satın yada herkesle paylaşın. Paylaşacağım deyip o kadar kişiyide bekletip sonradan bişey dememek bence pekte etik olmadı. Yanlış anlaşılmasın hocam

11 de konu açıcam dedim açıldı ve gerekli açıklamayı yaptım . Genellikle 1 haftadan önce kapananları bakarız musait oldugumda dıyorum . İlk kapananlara öndelik veriyorum ihtimali fazla olduğu için . Kimseye bekle diyede birşey yazmadım . Yardım konumda beni suçlayan arkadaşlarada dicek hiç bir laf bulamıyorum .

---------- Spam Engelliyici 18:50 ---------- Önceki Mesaj 18:49 ----------

admin haklı valla. diyanet elemanıymış gibi diyanet zorunlulugu koyup onun dısındakiler yardım etmemen dogru degil. ya paylaş herkes faydalansın 1-2 gün sonra kaldır yada hiç bahsetme bunca insanı hayal kırıklıgına ugratma. dünden beri takipteyiz saat başı bakıyoruz ama birşey yok. yardım etmek istiyorsan yardım edersin . yada %25 herhangibi bir kuruma yardımda bulunun dersin anlarız. isteyen lösev e isteyen mehmetçige isteyen diyanete isteyen kızılaya bagışlasın. yada konuyu bidaha açma kapat gitsin

Genel olarak yardım istememiş olabilirim ama lösev kızılay vb kurumlara yapılan yardımlarıda kabul etmıcek kadar kişiliksiz değilim konu sapmasın lutfen ihtiyacı olan faydalansın forumda açık olarak paylaştıktan sonra elimizdekindende olucaz . İhtiyac zamanında elimizde birşey olmuyacak

11 de konu açıcam dedim açıldı ve gerekli açıklamayı yaptım . Genellikle 1 haftadan önce kapananları bakarız musait oldugumda dıyorum . İlk kapananlara öndelik veriyorum ihtimali fazla olduğu için . Kimseye bekle diyede birşey yazmadım . Yardım konumda beni suçlayan arkadaşlarada dicek hiç bir laf bulamıyorum .

Yanlış anlaşılmasın yazıda bir suçlamada bulunmadım. İlk kapanan olduğunuda belirtmiştim zaten sizde 5 dakka sonra yazın dediniz ben bundan bahsediyorum. Elbette çok yazan vardır fakat bir suçlamada bulunmak için belirtmedim

neden kapandı diyenler adminden iyimi biliyorsunuz boş konu olduğu için kapatmıştır. Bende bir tane adsense açıldı yazanı görmedim. Boş hayallere kapılmayın.
Neden diye uzatanlara ban istiyoruz. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

konuyu ben gördügümde kapanmıştı ama geç bile kalınmış.her mesaja tektek bakmadım ama göz ucuyla baktıgım kadarıyla ortada satışı yapılan bi yöntem yok,ortada paylaşım yapılmış bi yöntem yok,ortada benim hesabım açıldı diye konuyu dogrulayan yok.sadece boş muhabbet ve tartışmalar vardı.bi paylaşım yapacaksanız düzgün bi şekilde konuyu tekrardan açar paylaşımınızı yaparsınız,insanlar dener.satış yapıyorsanız açarsınız bi satış konusu,satışısınızı yaparsınız ki önce bunun için yönetimden taktigin işe yaradıgına dair onay almanız gerek.yoksa boş muhabetten dönen bi konuya,üstelikde sonra tartışmaya dönmüş bi konuya gerek yok.adsense hesabını tekrar açıcam diye konuya girip,siyasi/dini tartışmadan ytpara hesabındanda oluyor,banlanıyor adamlar durup dururken :D

not : sistemin herkesde çalıştıgına konu sahibide tam emin degilim demişti önceki konuda,buyüzden o şekilde yazdım bende yoksa çalışıyor mu çalışmıyor mu denemedigim,görmedigim için bilemem :)

konuyu ben gördügümde kapanmıştı ama geç bile kalınmış.her mesaja tektek bakmadım ama göz ucuyla baktıgım kadarıyla ortada satışı yapılan bi yöntem yok,ortada paylaşım yapılmış bi yöntem yok,ortada benim hesabım açıldı diye konuyu dogrulayan yok.sadece boş muhabbet ve tartışmalar vardı.bi paylaşım yapacaksanız düzgün bi şekilde konuyu tekrardan açar paylaşımınızı yaparsınız,insanlar dener.satış yapıyorsanız açarsınız bi satış konusu,satışısınızı yaparsınız ki önce bunun için yönetimden taktigin işe yaradıgına dair onay almanız gerek.yoksa boş muhabetten dönen bi konuya,üstelikde sonra tartışmaya dönmüş bi konuya gerek yok.adsense hesabını tekrar açıcam diye konuya girip,siyasi/dini tartışmadan ytpara hesabındanda oluyor,banlanıyor adamlar durup dururken :D

not : sistemin herkesde çalıştıgına konu sahibide tam emin degilim demişti önceki konuda,buyüzden o şekilde yazdım bende yoksa çalışıyor mu çalışmıyor mu denemedigim,görmedigim için bilemem :)

Yeni konumdaki yaptığım alıntılar bu şekilde düşünenlere CEVAP olmuştur diye düşünüyorum :)

---------- Spam Engelliyici 22:16 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

neden kapandı diyenler adminden iyimi biliyorsunuz boş konu olduğu için kapatmıştır. Bende bir tane adsense açıldı yazanı görmedim. Boş hayallere kapılmayın.
Neden diye uzatanlara ban istiyoruz. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Lahmacuncuya oturdun lahmacunmu ıstıyorsun kardeşim sen . İçtiğini içme

madem onla ilgili zaten bi konu açmışsınız yeni,orada gördügüm kadarıyla yönetimden cevaplarda var.bu konuya gerek yok,buradada o konunun kapanma nedeni tartışılıyor o konudada.bunu kapatıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri